האזינו לפרשן

האזינו לפרשן

ברגע זה ממש בעוד אתם מבזבזים את זמנכם בקריאת הודעתי המטופשת,יש פרשנים בכל הרשתות ובכל הערוצים שיגידו לכם בדיוק מה קורה ומה יקרה. הפרשנים הם לכל טעם <מנטה או וניל> לכל עדה,לכל גיל,ולכל כיס <יש פרשן בגרוש ופרשן בלירה > יש את הפרשן הרועם ויש פרשן זועם.ויש, את הפרשן הלוחש. יש את הפרשן שיודע את הכל ויש את הפרשן שיודע אפילו עוד יותר. בקצור.בחרו לכם פרשן והאזינו לו בלא להרפות,כי אם לא תאזינו.איך תדעו "שיכול להיות כך אבל גם אחרת" "הסבירות היא שזה מה שיקרה אבל הכיוון הוא להיפך" "זה מה שיהי בוודאות אם כי יתכן שלא" ועוד ועוד. אז תאזינו חברים,תאזינו.

rigoletto111

New member
היום הטרנד הוא

תא"ל קלוצקשס מאמ"ן לשעבר שיודע שבגלל שהסבתא של סדאם הורידה לו כוס עמבה על הראש כשהיה בגן פאטמה אז תהיה לו נטייה לירות נשק כימי במצבי לחץ

rizzo

New member
אחת הכתבות הגדולות בעיתון היום

היא על האם הדמות שגימגמה אתמול בטלויזיה היתה סדאם, או אחד הכפילים שלו?!? ארה"ב מאמינה שזה היה כפיל, וישראל מאמינה שזה היה סדאם חולה פרקינסון. (ואולי להיפך) העיקר שכולם מאמינים פתאום. דרך אגב, אחד הדברים הנחמדים שראיתי אתמול היה הבבבובה ב"רק בישראל". הוא לא הצחיק אותי במלחמה הקודמת (היתה לי בעיה קשה של להבין הומור כשהייתי בת 10) וגם אתמול הוא העלה רק חיוך נוסטלגיה על שפתיי. אני רוצה לחשוב שזו רק אני שלא מבינה את הבדיחה, שניראת לי לא יותר מחביבה. (אין פה שום נגיעה אישית למוני מושונוב, הוא גורם לי לחיוך אוטומטי רק מלראות אותו.)

Le Fay

New member
סחתיין על הפרשנות! מציעה אותך בזה

לתפקיד הפרשן הרשמי של הפורום. הנה, כיביתי טלויזיה והבאתי את הפיצוחים הנה - אתה יכול להמשיך.

Le Fay

New member
סחתיין על הפרשנות! מציעה אותך בזה

לתפקיד הפרשן הרשמי של הפורום. הנה, כיביתי טלויזיה והבאתי את הפיצוחים הנה - אתה יכול להמשיך.

שאלה לי אליך

סליחה שאינני מתייחס לתוכן של הודעתך.פשוט עדיין עוד לא הספקתי לקרוא את כולה ולרדת לעומקה. יש לי שאלה שלא ממש קשורה,מאיזה ביאלה אתה? לוגאנו? בני ברק? רמת אהרן? פשיסחא? לנטשא? אוסטרובה?

rigoletto111

New member
אז תביאו גם לי גיגית כמו ליערי!

חברת החדשות של ערוץ 2 העמידה לרשות אהוד יערי דגם ממוזער של זירת הקרב, שכנראה עוצב על ידי יעקב אגם. יערי מסיט על המשטח המבולגן הזה (אי אפשר להבין כלום) פיסות נייר שעליהן כתוב "כוויית" ו"בצרה" וחצים בצבעי הדגל האמריקאי, בחדווה של פעוט המשחק עם ברווזונים בגיגית. נפיחותו הטבעית של יערי יוצאת לחלוטין מכלל שליטה כשהוא מרוכז בגיגית שלו. מדבר ומדבר, ואין להפסיקו. סוקניק בהה בו כזומם לחנקו. בדיוק כשנדמה שגמר, והנוכחים באולפן החלו נושמים לרווחה, הוא שלף במפתיע מקל הדרכה שהטמין מבעוד מועד לשמאלה של יונית לוי, תופף עמו על כף ידו בסמכותיות של גנרל בחדר מלחמה, נשא הרצאה ארכנית, ונופף במקל, שאיים בשלב כלשהו, בסערת ההתלהבות, להוציא לאיתן בן אליהו - כמעט הקרבן הישראלי הראשון של המלחמה - עין.

Le Fay

New member
בטח תמיד השתוקק להיות רס"ר.

או זה נשאר לו מהצופים (השלב הבא זו הדגמה של קשר שטוח וקשר כפול). עזוב גיגית: אתה אל תסתפק בפחות מג'קוזי!

rigoletto111

New member
אהוד יערי מאד מקצועי

פשוט הצחיק אותי הקטע הנ"ל של רוגל אלפר מ"הארץ" אז הבאתי אותו. היום כל מי שיודע ערבית נהיה מזרחן, אפילו ידידה שלי שטרם גמרה BA התראיינה כ"מזרחנית". אז גם אני יכול! <שת"פ עם חרדים נחשב שת"פ עם גורמים זרים?> <שמישהו ימחוק את ההודעה האחרונה על שירות המילואים שלי, חסר שזה ייפול לידי האויב!>

sharkyM

New member
עם כל הפלצנות

הוא לפחות מקצוי ומדבר לעניין - למרות שיותר מידי.

תיאור מולוח ומפתה

אני מוצאת את עצמי חוככת לקנות טלוויזיה לנוכח תגובתך. מישהו הקליט? >ספל חמאה מתה לפרסום מיקום מדוייק של נפילות טילים, סוגם, שת"פ עם גורמים זרים, היערכות מבצעית של צה"ל, תכניות מבצעיות, גיוס מילואים ודיוני קבינט<

למעלה