האות ע בכתב

aya85

New member
האות ע בכתב

שלום רב, שמתי לב שהאות ע שלי בכתב, או יותר נכון העיגול של האות, יורד לי מתחת לשורה בה אני כותבת. אשמח לדעת על מה זה מצביע. תודה רבה! איה.

sof72

New member
שמעתי פעם...

שהאות ע' מלמדת בקשר למיניות של האדם. ושמעתי מגרפולוג אחד שכשהעי"ן יורדת מתחת לקו- זה אומר שאת מסוגלת לקיים יחסי מין גם עם מישהו שאת לא אוהבת (אולי הכוונה לסטוצים) את תגידי אם זה נכון... ואם העי"ן לא יורדת מהשורה, זה אנשים שיעשו את זה רק עם מישהו שהם אוהבים. משהו כזה... אני לא גרפולוגית.. תעשי עם זה מה שאת רוצה...

זה לא לגמרי מדויק, כאשר האות ע'

יורדת אז לבנאדאם יש נטיה לסטוצים עם מי שאינם חברים ואהובים שלו, וכאשר האות ע' לא יורדת מתחת לשורה הוא נמשך לסטוצים רק עם מי שהוא אוהב. במידה וגם האות פ' וגם האות ע' יורדות מתחת לשורה לפנינו חובב סטוצים דוקא עם מי שהוא שונא, כאילו דווקא 'להכניס להם' על מה שעשו לו. עד כאן לבוקר חביב זה. רגב, רבים מאלה שהאות ע' שלהם נשארת במסגרת השורה, בלי לרדת, פשוט מקיימים יחסי מין בריטואל שגרתי קבוע, נניח, שני וחמישי בין עשר ל: אחד עשרה ורבע.

aya14

New member
תודה רבה! אבל האמת היא...

שאני דווקא לא בן אדם של סטוצים
וממש לא סטוצים עם אנשים שאני לא אוהבת....

כושכוש1

New member
שעה ורבע?!?

פששש..... סחתיין עליך, אדוני המנהל!!! לא חשבתי.... אגב, היום יום חמישי...

כושכוש ושייקה, אני חייב לקרוא אתכם

לסדר! עליך כושכוש אני פחות מתפלא, אבל על שייקה? ועוד מעט יש לו הרצאה חשובה לפני קהל מכובד, ממש התקלקל הבחור. אגב כושכוש, סתם להשכלה כללית אתמול זה התנגש לי עם תכנית טלויזיה אז פיספסתי את זה.

כושכוש1

New member
אני ממש נעלבת שעלי אתה פחות

מתפלא. למעשה גם אני מסכימה איתך, לגבי שייקה. מה נהייה לו?! כאלה מילים?? ישר לשטוף ת'פה בסבון!! מבטיחה לך אודי שלא אני קילקלתי אותו. כיף לבקר פה לפעמים
מקווה שקבעת כבר מועד חלופי, במקום אתמול.

אוף איזה נודניקית..

למה לדרוך על יבלות ? לא קיים אצלינו המושג הזה: "מועד חלופי", אם מפספסים פשוט ממתינים למועד הבא. ולגבי החבר שלך, זה ששלחת לשטוף ת'פה בסבון, אני רואה שגם הסבון לא מיטיב עמו, עולה ויורד ושוב פעם עולה ויורד כאילו כלום לא קרה, כאילו אין מלחמה בעיראק וקרבות בבית חאנון ותהלוכת רעננים ורעננות בואכה בירתינו הקדושה. אני חושב שנסתפק בזה להפעם ובברכת שבת שלום לך ולשייקה ולכולם, וגם לגרפאין שלא שומעים את קולה, אולי נחטפה ע"י הוועדות העממיות, כמו גלעד שליט ? וגם למזכירת הפורום ששכחתי את שמה מרוב שנעשתה נדירה כאן, מרנינה, הרינה, משהו כזה. יאללה, ביי.

הרהרנית

New member
ממרומי תפקידי

לא יכולתי להגיב על הנושא הלז. אם כי התענינתי בתגובות של עמיתי המלומדים

קרןרווה

New member
מה שנחמד לדעת זה..

שרק כותבי עברית ניחנו במיניות שכזו.. מסכנים כל כותבי השפות האחרות שלא ניחנו בע' ובסגולותיה.. הם ודאי מסתובבים מאד מתוסכלים..

shamon51

New member
הי קרן - לא בהכרח נכון

העובדה שאין אות "ע" בשפה אחרת לא ממש אומרת נדמה לי שאות כמו "Y" שגם לה חלק תחתון דמוי "ע" משחקת תפקיד דומה בקיצור - הסימן הוא לאו דווקא האות "ע" כמו הצורה של החלק התחתון של ה"ע" שאולי רומז על צורה של איבר מין נשי ויש מקבילים לו בשפות אחרות כשם שהקו של הנון-סופית מרמז עלל האיבר בגברי מה דעתך?

במלים אחרות:

בחורה שמאריכה את הקו של האות ן' מסמלת כמיהה תת הכרתית להיות בן.. או לאחוז משהו ארוך. וקצת יותר ברצינות, למה הכוונה שהקו של ן' מרמז על איבר מין גברי, הרי כולם כותבים את האות בצורה של קו, ארוך יותר או פחות, אז למה שזה יסמל משהו? ומה זה בדיוק יסמל אצל גברים שהם מודעים לכך שיש להם דבר כזה ? הם צריכים תזכורת ? הם לא רואים את זה כל יום באמבטיה ? נדמה לי שחל כאן סחף דמיוני, אין שום קשר בין צורת החלק התחתון של אות כלשהי לאבר תחתון כלשהו, נוכחות מודגשת/מוחלשת/מאומצת/זורמת וכד' של קטע אות תקני/נוסף, במקומו התקני/הלא תקני, ובמקרה שלנו באיזור התחתון היא שמקרבת אותנו לפרשנות ולא דימיון מקרי של אות כזו או אחרת לצ'ופציק של הקומקום.

קרןרווה

New member
וקצת יותר ברצינות

כדאי לייחס את המשמעות של הדגשת ופיתוח האזור התחתון בכל שפה, ובכל אות, ואין משמעות מיוחדת לאות הספציפית שנבחרה על ידי האדם הכותב, כיוון ששפה, כתיבה, כמו גם מיניות, הם אוניברסליים, ודגש על האזור התחתון, אשר, אגב, יכול לתת פרשנויות נוספות מעבר למין דווקא, יכול לבוא במגוון צורות אין סופי ובשפע של אותיות בכל השפות. וזה מה שעושה את כל זה מעניין, לא? אז אנא הזהרו מלצמצם משמעויות. כדאי דווקא להרחיב את האפשרויות.. קרן

אני אישית סבור שכל פרשנות האיזורים

של סימבוליקת המרחב, מיסודו של פולבר, היא מופרכת מיסודה.

למעלה