האות ב' בסטארגייט

kinspirit

New member
האות ב' בסטארגייט

כן חברים יקרים, עבר כבר שבוע. ושבוע זה האות ב' נמצאת על כוונת הרובה...אז קדימה לעבודה

F o o B a r

New member
...

בעל ביינר ( השליט מטעם סוקאר על הירח נאטו שידוע גם כגיהנום) בליסקנר (ספינתו של ת'ור שהתרסקה במי כדור הארץ)

Tolan

New member
בליסקנר (השם של ספינתו של ת'ור...

לפחות בשלב מסויים) ואם כבר אנחנו בנושא ספינות אסגרד, משהו שלא נראה לי שנאמר בא' - אוניל - הספינה המתקדמת ביותר שנבנתה ע"י האסגרד אני יודע שכבר עברנו את א' וזאת התחכמות... מצטער, הייתי חייב

thrall

New member
היא התפוצצה חחחחחחחחחח

סאם כנראה קינאה קצת....

Tolan

New member
אני יודע שהיא התפוצצה...

אבל זה היה למען מטרה נעלה דרך אגב, אני הרגשתי מאוד גאה כשקראו את הספינה ע"ש אוניל...

Hakarpad

New member
בליסקנר...

אוו... זה בב' גם בפירוש העברי שלה :) = ברק. אחח... שמות של טייסים :)

Hakarpad

New member
יקח לי קצת זמן להיזכר אבל...

בלוס - אחד מהאלים המצרים... היה האל של העיר בבילוס שמוזכרת בפרק של מים ואש על ידי נם :) what fate omoroca :) אח"כ כמובן בבילון העיר. באסטט - עוד אחת מאדוני מהערכת.... בליז - העיר בה מצאו את גולגולת הקריסטל ב1971 בלארד - סבא של דניאל. (מוצאה של גולגולת הקריסטל) ועוד אחשוב על זה...

kinspirit

New member
אני חייבת לשאול

אתה שולף הכל מזיכרון, או שיש לך רשימה באנגלית או משהו כזה? כי אם זה הכל מזיכרון...זה מרשים ומפחיד בו זמנית

Hakarpad

New member
למען האמת...

אני שולף הכל מהזיכרון... אם כי היה אפשר להקל על זה... ידוע לי על רשימה שהייתה באחד האתרים האהובים עלי... אבל הורידו אותה לפני 3 שבועות כי משפצים את האתר... אז חיפשתי אותה בשביל הרשימה הקודמת אבל לא מצאתי... אני עדיין חושב שיש עוד טכנולוגיות שפספתי... באות ב' כמובן :)

kinspirit

New member
אוקיי

אז זה פשוט מפחיד
אני חייבת להתוודות שאני ממש גרועה בלזכור פרטים קטנים ושמות, ולכן אני לא ממש תורמת לפרוייקט. אבל אני מעולה בלזכור עלילות מתמשכות...ופרקים מסויימים שאני יודעת כמעט בעל פה. כך שיש לי תקווה

Tolan

New member
בבילון 5...

התחנה מהמשפט המפורסם, "Sir, we can't call it Babylon 5" או שאני מתבלבל?

Tolan

New member
אני רק רוצה לציין...

למקרה שזה לא היה ברור - זאת הייתה בדיחה (ולדעתי אפילו די משעשעת, אבל לשיקולכם)

למעלה