האושר שבכושר...

shlomogarbi

New member
האושר שבכושר...

נכנסתי היום לאתר muscle ומצאתי שם דף עם ימבה תרגילי משקולות לידים, ומה יותר פשוט מלהעביר לפאלם ולהתחיל להתאמן... אז לא. הדף הזה בעייתי ולא מאפשר סינכרון בעזרת AVANTGO או ליתר דיוק, הדף עצמו עובר אבל הלינקים שלו לא מופיעים כלינקים על הפאלם מסיבות שאנם מובנות לי ... (לא מדובר בחוסר עומק או משקל בהגדרות הAVANTGO להפך נתתי לו כמה שיותר ולא עוזר...
) איך אפשר בכל זאת להתחכם ולשלוח את המידע החשוב הזה לפאלם? פתרונות יצירתיים יתקבלו בברכה...

הדף הזה מוצף בכל מיני ג´אווה

סקריפיטים, שבהם לצערי האוונט-גו אינו תומך (עוד מעט יצא דפדפן חדש בשם Xiino שכן יתמוך), נסה להעתיק את התוכן לוורד ולסנכרן לפאלם עם תוכנה שתומכת בעברית !
עומר

רועי.ג

New member
עומר מה אתה יודע על הדפדפן החדש?

יש לך קצת יותר פרטים או קישור לאתר שאפשר לקרוא על זה חומר?

קישור ? אין בעיה אבל זה כתוב באיזה

שפה מוזרה שלא הצלחתי לתרגם עם astalavista, אם אתה עדיין רוצה אני יכול להתחיל לנבור בהיסטורי שלי באקספלורר ולחפש...
עומר

Xiino: צירפתי קישור לתרגום אתר

ביפנית שבו פירוט מסויים על הדפדפן. עומר, אני חושב שהשפה שלא זוהתה היתה סינית מסורתית, כנראה באתר מטייוואן. Xiino

לצערי הקישור לא עבר...

ניסית להעביר את הדף עם התרגום לאנגלית (ואי אפשר לעשות דבר כזה), כתוב פה את האתר בסינית וכל אחד יצטרך לתרגם לעצמו...

../images/Emo52.gif התרגום לא נשמר בשרת

רצ"ב האתר המקורי ביפנית. תוכלו לתרגמו מהדפדפן. האתר ביפנית שמפרט על Xiino

avivgr

New member
יש לך ידע בHTML?

או בג´אווה סקריפט? אם כן זו לא תהיה בעיה לטפל בעמוד הזה... אם יש לך סבלנות ורצון אני אוכל להדריך אותך איך "לטפל" ו"להכריח" את העמוד הזה לעבוד ע"י עריכת הקוד. אם בא לך - מייל או ICQ 2343390 אביב

shlomogarbi

New member
ברצוני לנצל את הבמה כדי להודות

בפומבי לאביב ! שלא חסך זמן ומאמצים וטפל בדף הסורר בצורה כאת שלא היתה מביישת וובמאסטר ותיק.... אביב, אתה תותח!
ועוד אחד...

avivgr

New member
תודה..... ../images/Emo9.gif לשירותך תמיד... ../images/Emo51.gif

וגם לשירותכם!
אביב

למעלה