האור

ronenbarak

New member
האור

אני לא ממש מצפה לתגובות. ואם אתם לא רוצים אתם לא חייבים לקרא. אבל אני חייב להגיד את זה, כמה שיותר פעמים שאני יכול. ההיתי שבר כלי, רציתי להתאבד, האמנתי שיש אלוהים, ויש מתרה לחיים, האמונה החזיקה אותי בחיים במשך שנים. אבל אז האמונה ירדה, התחלתי לפחד. לא על עצמי אלה על המשפחה, איך הם יוכלו לחיות בלעדיי, איך הם יקחו את זה, הם בחיים לא יבינו את הסיבה. ירדתי לאילת, לא במטרה למצוא תשובה. ירדתי בשביל ללכת, אולי אפילו לגמור עם זה. ואז ראיתי את האור, באותה שנייה שהפסקתי לחפס אלוהים דאג להראות לי שהוא קיים, להוכיח את קיומו, לא ברבים, אבל מספיק בשבילי לראות את האור, ואור חזק, ויחזיק הרבה זמן. קיבלתי הנחיות ממלאך של אלוהים, הוא הראה לי הדרך, הוא לימד אותי מה שלא רציתי להאמין, הוא הראה לי בנוסף לכך שיש אלוהים, הוא הראה לי שאני מיוחד, ויש עתיד, ויש סיבה להמשיך. אני ראיתי את האור, ואני יכול להגיד לכם ממקור ראשון שיש אלוהים, והוא דואג, לפחות לי. בנוסף לכך, ראיתי מאותו מלאך משהוא שאולי יערער קצת תגובות, אבל ראיתי שבנות הם חרא, משהוא שלא הבנתי לפני, בעבר חשבתי שהם סתם. עכשיו אני יודע שכולם ככה, ועכשיו אני יכול להתיחס אילהם כמו חרה והם ימשכו אילי בגלל זה, כידוע חרא נמשך לחרא. היום אני בן אדם חדש, לא חזרתי בתשובה כי הכל בלבולי שכל, אבל אני יודע שיש אלוהים, וזה מה שיחזיק אותי בחיים ועכשיו שאני יודע למשוך חרא, החיים גם יהיו יותר טובים. דרך אגב למי שהתבלבל, או למי שלא קלט, אין קשר בין הקע של הבנות לקיומו של אלוהים. פשוט המלאך הראה לי עוד משהוא בנוסף בקטנה, משהוא שיקל לי על החיים.

דוVשה

New member
גבר גבר

בלי שומקשר למי ומה מצאת, אתה חושב שזה נכון לחיות בכזו הכללה ש כל הבנות חרא? מוזרה לי קצת המחשבה הזו ועוד יותר מוזרה לי צורת חיים שמתנהלת על סמך הנחות כאלו, כי אם אתה לא מכיר מישהי [או מישהו לצורך העניין] איך אתה יכול לקבוע מה טיבו או טיבה? טוב ורע הולכים יחד, יד ביד. קיצוניות, לכאן או לכאן, לדעתי, היא ממש לא הדרך. אבל שיבושם לך =]

drnaji

New member
אני שמח...

שטוב לך,אבל... בגיל 18,להגיד שכל הבנות חרא,זה ממש לא בסדר... כמה בנות הכרתה בחיים שלך?? כל החיים שלך עדיין לפניך,וכולך בן 18 (לא שאני מזלזל,אני בן 19 וכל החיים שלי לפניי,ולבטח אני לא מכליל משהו כזה) זה שאולי מישהי פגעה בך,או יותר, זה לא אומר שכל הבנות חרא!!! עוד תכיר הרבה בנות,ותראה שלא כולן חרא!!! זה שאתה אומר "חרא נמשך לחרא" זה ממש אבסורדי!!! בגיל 18 עם דימוי עצמי כל כך ירוד,אני לא יודע מה להגיד!!! רק לפני תקופה קצרה,אם בכלל,סימתה לבנות את האשיות שלך,אז אם אתה חושב שאתה חרא,עדיין לא מאוחר לשנות את זה...
אני שמח שהאמונה שלך מחזקת אותך ואף הצילה אותך...תאמין במה שאתה רוצה להאמין,כל עוד אתה לא פוגע באחרים!!! אני יודע שללא האמונה שלי לא הייתי מגיע לאן שהגעתי!!! יוו אני ממש בהלם מההודעה שלך!!!! מקווה שעזרתי,ו
אם פגעתי בך,התכוונתי לטוב

די דנסר

New member
לדעתי

אתה עובר תקופה לא קלה, אך יחד עם זאת מגונן על עצמך מפגיעה אפשרית מבנות. לידיעתך, בנות הן עם חכם ולא יאפשרו לך להתייחס אליהן כאל זבל. ואתה עומד לאבד המון בנות בשל כך, אתה תאבד את האישיות שלך והאנושיות שבך על מנת להיות זבל, ואתה עושה טעות חמורה. אולי בתקופה הקרובה עדיף שלא תיצור קשרים עם בנות, עד יעבור זעם, וכאשר תרגיש שאתה בנוי לקשר יציב תתחיל עם בנות. בנות, אם יהיו חרא (ביטוי שלך) אתה תסבול מהן עוד יותר, אז כדאי לך לחכות. די דנסר

tamaroosha

New member
שכאתה אומר מלאך אתה מתכוון

שמישו בנאדם הנחה אותך נכון?

למעלה