האור של חיי

נאן

New member
האור של חיי../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אני בכלל הפוכה לא שזה חדש אבל מאז שאני בבית התאריכים התבלבלו לי. ואתן לא שכחתן והיום שנפרדתי מחברה והיה לי עצוב מאוד ברח לי מהראש שזה יום המשפחה וככה לא חשדתי לי בכלום לא הריח המטבח ולא שהיה שקט תעשיתי ולא היו מריבות פשוט הפוכה לי בתוך עולמי וככה בערב. שהגיעו הדודות לביקור והבית התמלא צחוקים של כל הילדים ורדפתי כל רגע להציל סרויס או וזה מהשובבים שפלשו ירדתי לי במדרגות וחיכתה לנו הפתעה עוגה ופרחים... וכרטיס של זהב יש ללב של אמא ושמעתי את אחותי לוחשת לבת הגדולה שלה כשתהיי גדולה... תעשי לי כזו הפתעה כמו לדודה נאנוש והלב שלי התמלא גאוה. תודה בנות יקרות שלי לא משנה כמה שובבות ולא משנה כמה אולי התקופה קשה הלואי וכולן תתברכנה בבנות כמותכם.
אילת וצאלה
אמא אוהבת אותכן (אני יודעת שאתן קוראות את הפורום קבוע במחתרת)

אפרת.א

New member
וואוו יקרה....ממני חילצת דימעה

של שמחה:))
אכן מאדם שלי יפה, גם כשקצת...רע, גם כשקצת לא טוב על הנשמה, תמיד תמיד צריך ורצוי לראות את האור הניגלה ברחבי המנהרה
הוא תמיד נמצא. בכל מיני צורות, בוריאציות שונות,,, רק לגעת, רק לחוש, לראות...אחחחחחחחחחחחח..........איזה בנות! איזה בנות!!! שתמיד נראה חיוך על פנייך יפה שלי - מחייכת אלייך בחום והמון המון אהבה. יום האם שמח לך יקירה

הקשתית*

New member
אשרייך ואשריהן...../images/Emo9.gif

על שנתברכת בבנות שכאלו,כמו שנאמר: "התפוח לא נופל רחוק מהעץ"
וגם הן התברכו באמא חמה ,מקסימה ולבבית שכזו... מי ייתן ותמיד תראו
אור ו
שמחה בחייכן ולכולנו יום משפחה שמח ומרגש... כולל הבנות,שברחו לנו לנפוש... מקווה,שאתן נהנות ובפעם הבאה,אנחנו מצטרפות נכון אפרת
תזהרו לכן...

חן.

New member
זהו שאמרתי לך מדאם../images/Emo24.gif

יש מי שהם שאוהבים אותך שמחכים לך שתצאי מהדיכי, יום טוב לך והרבה אושר

למעלה