האור והצל....

• פותח הנושא A&A
  • פורסם בתאריך

A&A

New member
האור והצל....

דבר ראשון אני משתתף בצערו של אדי סומראן... כולנו מאחוריך אדי! (או לפחות אני) קודם כל בקשר לשם... האור והצל לעומת הדיסק הקודם - סאבלימינל עדיין ליואב אין שותפות מלאה בדיסק, בשיר אחד אין לו בית, רק בשיר אחד הוא נותן את הבית הראשון, יש כמה שירים שלסאב יש שני בתים ולו רק בית אחד ובשיר אני יכול, הוא נשמע בבית שלו כאילו הוא ממש מתלהב שהוא שר עם סאב "שוב גם אני יכול, גם אני יכול" לפי דעתי הוא צריך לקבל שותפות מלאה בכל השירים כי יש לו יכולות ליריקליות מדהימות וגם קול מעולה ופלואו ובקיצור הוא גדול! חבל שהוא לא שותף מלא, בדיסק הראשון הוא היה שותף ברוב הדיסק אז הדיק נקרא סאבלימינל אבל עכשיו קוראים לדיסק האור והצל... בקשר למה שאין בדיסק, מי שהיה בדינאמו במסיבה שבה הוא שר שירים מהדיסק החדש (למרות שבקושי הגיעו אנשים) היה שם שיר "ת´ אל ה-א´ אל ה-ק´ אל ה-ט´" שיר ממש ממש טוב וחבל שהוא לא נכנס לדיסק (כנראה שאין מקום.. הדיסק מפוצץ עד הסוף וכל הכבוד) אין לי כח להגיב על כל שיר אז כל מה שלא הגבתי עליו פשוט מדהים מבחינתי השיר היינו עשינו, אם לא הייתי מכיר את הביצוע מעסק שחור אז אולי הייתי אומר שהוא שיר טוב אבל לעומת הביצוע ההוא הם פשוט יושנים, השיר רדום כאילו אין להם כבר כח לשיר ובעייסק הוא הייה מלא כח ואנרגייה, חבל בור ללא תחתית, בדינאמו כל השיר הלך ממש ממש מהר ועכשיו רק הסוף שלו מהיר וחבל, בדינמו הוא היה יותר יפה כבוד לארכיון שהצליחו להכנס לדיסק הזה! ובכללי בכל השירים, יכול להיות שנדמה לי אבל נראה לי שהפתיחה והסיום של כל שיר לפעמים ארוכים מדיי.. אבל שוב יכול להיות שרק נדמה לי כי אני כבר מחכה לשיר הבא חוץ מזה הפקות מדהימים ליריקס מעולה ואם הבנתי נכון אמור לצאת אלבום של תאקט ואני מאוד מצפה לו כי בזזים עם הבאס ונון סטופ שירים מטורפים! עלו והצליחו, אני כבר מחכה לדיסק הבא!

A&A

New member
ומשהו ששכחתי

בגירסה המקורית של הפרד ומשול סאב אומר משהו על לא לאכול את כל החרא שמאכלים אותנו ועכשיו הוא כבר לא אומר את זה האם הוא חושב שחרא זה טעים, או שהוא התמסחר קלות?

GreeCheeMan

New member
עוד משו בקשר לזה שעדיין סאב יותר בו

יותר בולט (או יותר נכון להגיד יותר מעורב), גם באחד הסקיטים יש קטע קניתי את הדיסק האורגינל סאבלימינל סאבלימינל ואין שום מילה על הצל וגם בשיר עם רון שובל רון שר סאבלימינאאאאאאאאאאאל סאב אומר רון שובל ושוב, שום מילה על הצל

O G I

New member
אבי, אתה לא אמור לעשות טירונות???

איפשהו בארצנו הקטנטונת???? ואח"כ לחזור לבי"ס??? איזה ביקורת, שתהיה בריא!!! לא חסכת !!! יפה לך!

da^Lord

New member
צודק

ב"היינו עשינו" חסר אנרגיות שהיו לו בפריסטייל. בכלל, בגלל שסאב נדלק כשהוא מחזיק מקרופון על במה, כל הביצועים אנרגטיים וטובים וזה חסר בחלק מהשירים. באנו חושך- לא שומעים את מה שסאב אומר.. וחבל.

למעלה