האור בחיי

האור בחיי

נכנסת לחיים שלי ממש במקרה הודעה, תגובה ופתאום הארה. את בחורה מדהימה סקסית ושנונה יפה וחכמה ומאוד מגרה. אני רוצה לגעת בך רוצה לנשק את עורך להפשיט את בגדייך לחשוף את יופייך. רוצה לדבר איתך להגיד לך מילות זימה רוצה לשמוע כמה את רטובה. רוצה לחדור אלייך למלא את כוסך שתרגישי עד כמה אני משתוקק לגופך. רוצה ללקק את כוסך החם למצוץ דגדגן מגורה וחרמן. רוצה להצמיד אותך אל הקיר הקר להניף אותך באויר ולהתמזג איתך. אז בואי אלי שבי לידי כי את ואני נועדנו אחד לשני.

השראה

פגישה מקרית, חצי מקרית ידעתי שתבוא לבר חיכיתי כל הערב לפגישה המקרית הזו שלוש כוסות בירה איטיות כדי לראות אותך מרחוק להסתתר מאחורי כוס גבוהה ולהציץ חסר לי אומץ לגשת אולי עוד קצת בירה ועוד קצת וכאשר האישונים מתכסים ערפל אני ניגשת. זאת אני. אני, זוכר? אתה זוכר. מעולם לא שכחת. בלי מילים אתה אוסף את המפתחות מהשולחן, את הז'קט מהכיסא, ואותי נכנסת למכונית שלך. לאן נוסעים - למי אכפת. עוד בכניסה לדירתך לשונותינו מתערבבות ידיים בוחשות בנבכי הגוף מתי הגיעה הספה הזו? בגדים עפים מסביב, אני מעורפלת, מבעד לערפל מרגישה את הכמיהה, את התאווה המתגברת בי ולרגע - לאן נעלמת? תחושת לשונך בין ירכי מגלה לי את התשובה בוא אלי אני רוצה אותך בערפל הזה אני רוצה אותך בצלילות רבה בוא לתוכי רוצה שתמלא אותי את כולי בוא

למעלה