האורך קובע? 3 ס"מ זה הרבה? כלומר, לכינרת. נוספו לה 3 - לאורך (או לעומק).
א אפי לוג New member 5/12/01 #1 האורך קובע? 3 ס"מ זה הרבה? כלומר, לכינרת. נוספו לה 3 - לאורך (או לעומק).
מ מיכאלה-לה New member 6/12/01 #4 תלוי בנקודת המבט... ואל! תספר את הבדיחה על נקודת המבט של האשה. אם מסתכלים על האורך מהעומק הוא נראה הרבה יותר ארוך ומה שיותר ארוך, יותר כואב. מיכאללה
תלוי בנקודת המבט... ואל! תספר את הבדיחה על נקודת המבט של האשה. אם מסתכלים על האורך מהעומק הוא נראה הרבה יותר ארוך ומה שיותר ארוך, יותר כואב. מיכאללה
ה השחקנית הראשית New member 6/12/01 #3 גם הגודל משנה כי אם לא גדלה (הכינרת) כמות המימטרים גדלה שחקנית בתפקיד דני רופ
S softy New member 6/12/01 #5 אני חוזר ואומר בעומקים מסויימים הגודל מפסיק לקבוע... כי כשהוא מתחיל לטבוע <הגודל> ההצפה מובטחת!!! סופטי פיסיקה אלמנטרית
אני חוזר ואומר בעומקים מסויימים הגודל מפסיק לקבוע... כי כשהוא מתחיל לטבוע <הגודל> ההצפה מובטחת!!! סופטי פיסיקה אלמנטרית
S softy New member 6/12/01 #7 קטן עלי גם מבחינה כימית בעומקים מסויימים עירבוב של שני נוזלים יכול להביא לתוצאות בלתי רצויות. <ילדים למשל> סופטי
קטן עלי גם מבחינה כימית בעומקים מסויימים עירבוב של שני נוזלים יכול להביא לתוצאות בלתי רצויות. <ילדים למשל> סופטי
S softy New member 6/12/01 #13 לא איכפת לי בכלל שתביאי את קוסינוס שמעתי שיוונים טובים לא פחות. אז אני רואה שבכל זאת אנחנו הולכים על ארוחה לשלושה. סופטי המתאבנים עלי.
לא איכפת לי בכלל שתביאי את קוסינוס שמעתי שיוונים טובים לא פחות. אז אני רואה שבכל זאת אנחנו הולכים על ארוחה לשלושה. סופטי המתאבנים עלי.
א אפי לוג New member 6/12/01 #15 אנחנו? שלושה בסירה אחת - קוסינוס סינוס ואני. והכלב גם. תודה, אין צורך במתאבנים. יש לנו סופלקי.
S softy New member 6/12/01 #16 הסינוס זה מתכון בטוח לכאב ראש מציע לך להשאיר אותו היכן שהוא. לפחות אני מקווה לנגוס בדובדבן לקראת הקינוח. סופטי
הסינוס זה מתכון בטוח לכאב ראש מציע לך להשאיר אותו היכן שהוא. לפחות אני מקווה לנגוס בדובדבן לקראת הקינוח. סופטי
א אפי לוג New member 6/12/01 #19 הזקרת לי לפני המון המון שנים היה בושם קראו לו - "ניצת התפוח" (אפל בלאסם). מממ....סקסי למדי.
ה השחקנית הראשית New member 6/12/01 #14 בטח יהיו קופצים על חצאי קוסינוס שחקנית אוהבים מאד מספרים י ו ר ד י ם