האוצר נגד זליכה

REHVOT

New member
שבת שלום שוקי

נכנסתי לכתוב בדיוק על הנושא הזה שכתבת, צמרת האוצר עשתה מעשה נבלה... ויש לצאת במסיבות עיונ אים נגדיות עם אנשים ישרי דרך....כמו שופטים אנשי ציבור שיתמכו בזליכה. מגיע לו ולנו.

שבת שלום רחובות- ההסטוריה תשפוט

לפעמים כאשר אני מסתכל מסביב אני מקנא בהיסטוריונים להם יש עוד מימד שחסר לנו והוא מבחן התוצאה. אין לי ספק שמתרחש כאן תהליך שזליכה הוא רק אחד מסמליו, אני מכיר את קרמשניט שעוצרים את קידומו במשטרה למה??? ,אני מכיר את שאול כרמלי מנמל חיפה, הכרתי את מיה קוך ז"ל ועוד.. כולנו מכירים את אותו ילד שסתם את החור בסכר בהולנד.. התוצאה? הולנד קיימת עד היום. חברי ואני רואים ושומעים את אותם אנשים 24 שעות ביממה וכן.. גם את אותו אדם הקרוי כאן נילי 6. לכולם אותה מטרה כולם מנסים שתהיה לנו מדינה .. לטעמי הם הציונים האמיתיים. הם האנשים הפותחים את הפה ומשלמים מחיר יקר. אשמח אם תפתח את הנושא גם בקומונה שלך ויחד נתמוך בהם ומעניק להם את הגב הציבורי שהם ראויים לו. שבת שלום לך ולכל חברי הקומונה החשובה שאתה מפעיל. "אקטואליה לצנוניות" הגיע הזמן שהצמוניות ישתלטו על גינת הירק הקרויה "מדינת ישראל" ויחזירו לנו את המדינה שהיתה יותר טהורה והרבה פחות מושחתת שוקי

jackie111

Well-known member
שוקי, אתה צודק

היית צריך להוסיף לרשימה את מעיין אגם שחשפה את אברהם הירשנזון רק שעליה מבקר המדינה לא יכול להגן היא פשוט עובדת פשוטה בהסתדרות הלאומית. ההבדל הגדול בינהם: היא עובדת זוטרה שזקוקה להגנת המערכות וזליכה הוא עובד בכיר (בצבא מקביל לדרגת אלוף). החוק להגנה על חושפי שחיתויות יועד בדרגות הנמוכות שאין להם שכר של עשרות אלפי שקלים ולא יכולים להגן על עצמם כאשר למתנכלים להם. לחשב הכללי אין תחליפים באוצר כאשר התפקוד שלו לקוי הוא גורם לנזקים אדירים.

REHVOT

New member
מי אומר שתפקודו לקוי?

בנתיים יש רק שבחים על החסכון שגרם למערכת....זה שתאמר אלף פעמים שתפקודו לקוי לא גרום לכך שזה אמת ג'אקי. גם בטיעון לסיום עבודתו לא נטען עי שר האוצר על תפקוד לקוי של זליכה אז מי אתה ג'אקי שתטען זאת?

jackie111

Well-known member
רחובות, בקשתי ממך

תביא קישורים לעובדות שאתה מביא. את כל זרי הדפנה הוא שם על ראשו לבד אף אחד אחר לא מצטרף איליו. השר בראון לא נתן לו שום מחמאה ולא אמר עליו מילה רעה הוא הסתפק באי הארכת תפקידו. את העבודה השחורה עושים עבורו אחרים.

REHVOT

New member
קישורים לכתבות של כתבי חצר של אולמרט

הם לא עובדות...אם האזנת לראיון של דר זליכה ברשת ב זו עדות מרשימה מבחינתי. שיבוא אולמרט והתראיין כמהו בנושא ברשת ב....אז תנדבר.

jackie111

Well-known member
השימוש במילים "כתבי חצר"

זו הזניה של הויכוח ביננו. לכל מי שאינך מסכים איתו הוא מושחת או כתב חצר. תחפש את העובדות כשזליכה התראיין לרשת ב' הגעתי למרכז קניות. ישבתי ברכב חצי שעה והאזנתי לדבריו. העברית ומנגינת דיבורו המקסימה אותי. עולם הדימויים שבו הוא משתמש מראה אדם מוכשר וחכם. לאולמרט אסור להתראיין כי הנושא בחקירת משטרה. אני חושב שגם לזליכה אסור היה לעשות זאת מאותה סיבה..

REHVOT

New member
אתה משווה את הכח התקשורתי שעומד בידי אולמרט

לבין הכח שביד פקיד בכיר....מה גם שלאולמרט יש רשת של חברים אישים שרכש במשך השנים הרבות40 שהוא בקריירה הציבורית הפוליטית...? טומי לפיד חבר אישי נחום ברנע חבר אישי אמנון דנקנר חבר אישי...ועוד כמה עשרות כתבי חצר מהשורה השניה...אז הפקיד זליכה הלך לרדיו והתראיין לא פחד ללא חשש ומסר מה שמסר, מה רע בזה? מדוע לא מוגשת נגדו תביעה על לשון הרע? תראה את השיטה שתמיד מנסים להפוך את חושפי השחיתות למטורפים...האמת שבאמת צריך במדינה שלנו להיות מטורף לחשוף שחיתויות...לחטוף איומים עליך על הילדים ועל האישה... וביננו ג'אקי אתה מנסה להגן על אולמרט מתוך הכוונה לגונן על מי "שיביא את השלום" נכון או לא נכון?

jackie111

Well-known member
אנחנו שוב חוזרים לנקודת ההתחלה.

אני מחפש עובדות ואתה מביא שמות תואר וכינויים. אני: כל העיתונאים הבכירים במערכת טוענים שזליכה צריך ללכת ולעשות לביתו. אתה: משתמש בשם תואר: כולם עיתונאי חצר מלככי פינקה. עובדה: זליכה התראיין ברשת ב' לדעתך: כי הוא לא חושש ובעצם גיבור לאומי. לדעתי: כדי לאיים על החוקרים שאם לא יגישו כתב אישום יגיש נגדם בג"ץ. (כך אמר בפרוש בראיון) כל העתיד הפוליטי שלו בנוי על הביטוי "הפרשת השחיתות החמורה ביותר בתולדות המדינה" ועכשו יצא ללא משפט? אני לא מגן על אולמרט, אני מנסה להוציא מכם הוכחות למה שאתם כותבים.

yairbs5

New member
שוקי, אינך משיב עניינית לשחיתות ירון זליכה

שוקי, ככל הידוע לי הנך דובר התנועה שצריך לפרסם את החלטות מוסדות התנועה ולא האיש שאמור לחלק ציונים למושחת כמו ירון זליכה. בפורום פורסמו נתונים ברורים הקושרים את ירון זליכה בנושא: א. שחיתות ציבורית. ב. התנכלות קשה לחושפי שחיתויות ממשרדו. אבקש שתשיב עניינית לנתונים שהוצגו ללא התחמקות ומבלי לקשור את זה לפרשת אולמרט ובנק לאומי.

jackie111

Well-known member
הוא גם לא יענה לך

אי אפשר ליצג אדם ומצד שני לתקוף אותו. זה לא מתאים לטבע האנושי. אתה צריך לפנות לעמותה אחרת.

למעלה