האוצר נגד זליכה

האוצר נגד זליכה

אתמול קרה דבר בישראל , עובדי מדינה מקיימים מסיבת עתונאים כנגד חברם לעבודה. לידיעתכם זו לא הפעם הראשונה, הקאדר המלא הזה הופיע גם בכנסת ואמר בדיוק את אותם דברים- הייתי שם. מבלי לייחס מי שלח אותם זה תקין? מחר יכנס כל עובד מסיבת עתונאים ויאמר שאינו יכול לעבוד עם החברים שלו. שבת שלום שוקי

nilb9

New member
שוקי, אתה מטעה העניין ירון זליכה

שוקי היקר, כדובר התנועה שאנו חברים בה עליך להבהיר בצורה שאינה משתמעת ל- 2 פנים - האם התנועה אינה מתייחסת לשחיתויות החמורות שביצעו ירון זליכה, אילן לוין ואחרים כפי שהם הוצגו בפורום מיום 3.9.07 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? אם התנועה בעקבות מניעים זרים מתכוונת לא לטפל בפרשה ולהמשיך בתמיכה במגלומן המושחת ירון זליכה: א. אני וכל סביבתי מתכוונים בקרוב לפרוש מחברותם בתנועה. ב. אמליץ בפני כל בר-דעת לפרוש מתנועה הנותנת חסות למושחתים המסתתרים תחת כסות של לוחמי שחיתות. לעניין מסיבת העיתונאים של עובדי מדינה- מה עם כל הספינים ומסיבות העיתונאים שעובד המדינה ירון זליכה ביצע בשנה האחרונה ?????????

jackie111

Well-known member
מסיבת העיתונאים הזו

באה בתגובה לראיון הרדיו האוהד והארוך שנערך לירון זליכה יומיים קודם ברשת ב'.. בראיון זה תקף זליכה כעשרה עובדי ציבור ונבחרים. התגובות לראיון ממי שהותקף על ידו היו מעטות וצמחוניות. בעיני הקריטריון היחיד לשפוט אם יש לתת לו להמשיך או לעצור אותו הוא: האם ממלא זליכה את תפקידו הבכיר באוצר (חשב כללי) כיאות או שהפעילות שלו נגד ה"מושחתים" גורמת לנזק למדינה. הפעילות שלו נגד ה"מושחתים" מצריכה זמן פעילות רב. כתחביב אחרי שעות העבודה אני אפרגן לו אבל לפי הבנתי הוא מזניח את התפקיד החשב הכללי. עובדים בכירים במשרד מחרימים אותו והוא לא מדבר איתם. "המושחתים" במרכאות זה כי עדיין לא הוכח כלום.

jackie111 millb9 כמה אולמרט משלם לשעה ???

יש מצב שתסדרו לי עבודה כמו שלכם כאן באתר ?? כמה אולמרט משלם לשעה ?? יש מצב שתסדרו לי ג'וב כמוכם ? אני מוכן לעבוד גם במשמרת לילה מה יש לכם לעשות כאן הרי אתם שקופים לחלוטין מושחתים נמאסתם !!!!!

REHVOT

New member
ג'אקי הוא בעל עניין

ונהנה מתוצאות השחיתות של אולמרט. מוטב שהיה לא מדבר בנדון.

jackie111

Well-known member
ככה כל מחפשי השחיתויות

עושים זאת כדי לתפוס ג'ובים. בטוח שכל מי שמציג דעה שונה משלך מושחת הרי זה גובל כבר בטפשות. תקרא את כל שרשורי ההודעות שלי אני לא מגן של אולמרט אלא מנסה לחשוף את פניהם של אלה שחוקרים אותו או התובעים. האדם שנראה לי שהכי מזיק לאוצר היום הוא ירון זליכה. אתם מתייחסים איליו כמו לאתרוג שיש להגן עליו כחושף שחיתויות לעומת זאת אני חושב שהוא גורם נזק כי אין הוא מבצע את תפקידיו כהלכה, מסוכסך עם כל מי שסובב אותו.ומבזבז את זמנו של אולמרט על חקירות. היום למשל תקף את זליכה סטנלי פישר (זה מהבנק) לדעתכם עוד מושחת שלוקח לנו ת'כספים. אתמול תקפו אותו ראשי משרד האוצר בהווה שהם כמובן מושחתים.

REHVOT

New member
ג'אקי הקופה מראה אחרת

והעובדות מעידות אחרת.....פעולותיו של זליכה למען מיכרזים הוגנים חזכה למדינה הרבה כסף... קח למשל את המיכרז למתן שרותי הלוואות לעובדי מדינה שהיה תמיד תפור לבנק יהב... זכה במיכרז בנק דיסקונט דבר שהכניס למדינה קרוב לחצי מיליארד שח.... וזו רק דוגמא אחת. פעולותיו של זילכה ואנשיו גרמו לחסכון של מילארדים לקופת המדינה...אבל למה לי לבלבל לך עם עובדות.. אם לא היה זליכה ואנשיו בנק לאומי היה נמכר לחבריו של אולמרט בחצי מחיר...

jackie111

Well-known member
היום כבר קשה

להבחין בין תעמולה וויכוח עינייני לבין רגשות שיש לכל אחד מהצדדים לפעולותיו של החשב הכללי. כדי לשפוט אותו לא אסתפק במה שהוא אומר על עצמו אלא על מה אומרים עליו אלה שעובדים איתו. אם עובדים רבים טוענים בעיקביות שהוא לא מתפקד אז הוא לא מתפקד. אין אף אחד במערכת שעובד איתו שמוכן להגיד עליו מילה טובה. לא יכול להיות שכל מי שאומר לו דברים בניגוד לדעתו נחשב חלש או מושחת.

REHVOT

New member
לא שמעתי מאיש גם אלו שמתלוננים שזליכה

אינו מתפקד...הוא מתפקד יותר מדי טוב לטעמם.....הם מפחדים לשבת איתו בישיבות יען כי יתלונן למבקר המדינה.............מי שידיו נקיות אין לו ממה לחשוש.

jackie111

Well-known member
בו נשחק

כל אחד מאיתנו יביא לינקים על הרושם שהוא יוצר על אנשים שמקיימים איתו יחסי עבודה. אני אביא כמובן לינקים של אנשים שהרושם שהוא יוצר הוא שלילי ואתה תתאמץ ותמצא לינקים בהם תהיה חוות דעת חיובית שהוא מקצועי. את המטלה הזאת אני מוכן כמובן לקבל מכל אחד שתוקף אותי. כמובן שנשתדל לא להביא דברים שהוא מספר על עצמו או רכילויות קטנות והאשמות שרק בית המשפט יכול להחליט. הדוגמא הראשונה שלי היא של יו"ר בנק ישראל שעדיין לא הואשם בשחיתות או משוא פנים סטנלי פישר. לדעתו אם החליט שר אוצר לסיים שרותו של פקיד בכיר בשרותו המשך כפוי של עבודתו ע"י מבקר המדינה הוא גרימת נזק גדול למדינה.

REHVOT

New member
לפישר עם כל הכבוד לו

לא נימק מדוע ד"ר זליכה פסול לעבודה עימו. זה שמפחדים ממנו שירוץ לספר למבקר המדינה עדיין לא פוסל אותו, גם פישר לא הסביר כיצד השארותו של זליכה תגרום לפגיעה בכלכלת ישראל. השארותם של אולמרט ובראון בראש המערכת המדינית והכלכלית נזקם גדול שבעתיים לאור מה שעשו בעבר ועדיין מנסים, לא לינקים יקבעו האם דר זליכה ישאר או לא......האם מבקר המדינה שופט מחוזי בדימוס מקצוען בתחום המשפטי וצוות מסדרו קבעו שבנתיים ד"ר זליכה ממשיך התפקידו ואני סומך על החלטתו.

jackie111

Well-known member
לסטנלי פישר יש

תרבות אמריקאית. הוא רק כתב את המסקנה כיצד יש לנהוג כדי שלא יגרם נזק למדינה. אין הוא מנמק ולא תוקף לגופו של אדם כי זה לא מנומס. בנוגע להחלטת מבקר המדינה. החלטתו לא להפסיק את עבודתו של זליכה היא זמנית עד ברור העיניין. בגלל הזמניות גם אני מסכים עם ההחלטה.

REHVOT

New member
אז יש ביננו הסכמה

כעת צריך לתת לטחנות הצדק לטחון....

שהפישר הזה יטפל קודם בשודדי בנק ישראל

לפני שהוא מתעסק עם זליכה . גם הפישר הזה התגלה כחסר חוליות מול שודדי הקופה הציבורית מקרב עובדי בנק ישראל

גם אני מבין כך את העניין

מרגע שהוא הלשין על המושחתים הם משחיתים את נוכחותו במשרד, אפילו שזה קצת מגעיל והרבה לא חוקי זה עדיין די טיבעי....

אני תומך זליכה אבל בעניין בנק יהב חולק עליו

בנושא יהב לדעתי זליכה לא צודק כי הוא עלול בטווח הארוך למוטט את בנק יהב ולגרם בכך לחבלה בתחרוית בן הבנקים מול בנק יהב שידוע בעמלות הזולות שלו ובסופו של דבר הבנקים הגדולים יחגגו על גבם של הלקוחות הקטנים בעמלות מופקעות. אבל בכל זאת אני תומך בזליכה במלחמת בני האור שלו בבני החושך. נכון לא הכל אור אצל זליכה ונכון שלא הכל חושך אצל ירביו אבל בגדול אני וחבריי תומכים בגדול בזליכה במאבקו הראוי לכל שבח בכנופיית אולמרט וחבריו המושחתים המקבלים רוח גבית מפקידי אוצר מלחכי פינכה ואוכפי חוק אנימים וחסרי חוליות שבוע טוב

REHVOT

New member
אתה כנראה עובד בנק הפועלים או בנק יהב

נכון או לא?

jackie111

Well-known member
רחובות התחפנת?

כל אדם יכול להחזיק בדעות שונות משלך בחלק מהנושאים ולהסכים איתך באחרים. זה מה שיפה פה.

למעלה