האופניים שלי!!!!

tzurel

New member
האופניים שלי!!!!

האופניים שלי כפי שצולמו היום זהו הן מושלמות משודרגות בטוב טעם לרמת אופני קצה!! יאללה לדרופים!!! מצורפת תמונה שלהן (אני יודע אני צריך להוריד את מחזירי האור...) שימו לב לסופר טי שמחכה לפתיחה... אחחח הגשם...

mtbRider

New member
גבררררר

ה SUPER T הגיע ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! תהנה! ואל תשכח מגינים... נ.ב. תזהר מהנדנדות כשהן רטובות, זה חלק במיוחד בבוץ. רציתי לשאול איפה לדעתך כדאי להתחיל ללמוד ובאיזה סינגלים רכיבה טכני מהירה - AGRESSIVE TRAIL/LITE FREERIDE [יענו ENDURO]. ד.א. עשיתי תסינגל לגשרון 90 מעלות, עם אחי, היה נחמד רק שלא הצלחתי לעלות עליו מהבוץ ומים, ברגל זה קשה, היה ממש מסוכן והייתי בלי מגינים.

avitzurel

New member
אני מתלהב ולא מתבייש בזה

אז בסוף לא החלפתי חישוקים, מצמן לא היו בדיוק סגורים על מה מגיע להם במשלוח, גם את הבולם אני אישית הבאתי מהיבואן, היו אומרים הייתי גם מרכיב לבד
בכל מקרה, הוצאתי נעליי פרירייד של ספשילייזד לקליטים ב600 ש"ח ושילמתי עליהן 100, זה אומר שבסופו של דבר על הביג היט שילמתי 12200 מחיר מצויין לכל הדעות עם המפרט!!! זהו, נפתח טיפה את הסופר טי נוסיף שמן ואז הוא באמת יהיה מוכן לשימוש כי היום היה ק נ א ק של סגירת מהלך איתו צריך עוד כמה כאלה ואז נוסיף שמן והוא יהיה בובה 646? מישהו יודע איפה אפשר למצוא? חיפשתי היום באיזה 6 חנויות ולאף אחד לא היה

mtbRider

New member
646

טל (COMFI) מוכר AZONIC ל FR דו-שימושיים עם "ספייקים" כאלה. אבל תחליט מה יותר טוב ותבחר, רק העלתי תנקודה. 170 ממ של מהלך וסגרת?! טוב כי הוא רק נפתח, אל תשכח גם שיקח לו קצת זמן עד שהו א יתפקד רגיל גם אחרי ה "פתיחה" הרשמית [זה לפחות מה שאני יודע/הבנתי]. איתי BY THE WAY מה אתה עושה עם ה FLATS הישנים שלך? יש מצב למכירונת[שלח מייל ל [email protected]]? יש לך איזה FLATS למכירה? [הרגליים לא מפסיקות להחליק כשנהיה טיפה רטוב ובוצי]. אני לא רוצה לקנות עוד איזה פדל אלומיניום רגיל כזה [שאני לא מזלזל בהם אגב, הן נחמדים], בא לי להשתדרג
.

shl17

New member
646

יש פדלים של וולגו שהם חקוי מדויק של 646 פעם אחרונה ראיתי אותם אצל אילן ברחוב יגאל אלון 6 תא לא תרגיש בהבדל

ilfreerider

New member
תתחדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תתחדש , זה שיפור ענקי לאופניים ולדעתי יהפוך אותם ואותך לקטלניים בהרבה. נקווה שבקרוב אצלי ... האופניים שלי קצת מפורקות עכשיו
- צינור שמן ברקס קרוע , בעיות בנבה האחורית וכו' וכו'
ואמורות לחזור למצב תקין ביום רביעי (הלוואי). ILFREERIDER "רוכב חזק , משלם חזק!"

avitzurel

New member
../images/Emo10.gif עד שהיה מישהו שיכול לרכב באמצע

טוב כבל ברקס זה מובן איך יכול לקרות אבל מה קרה לנבה האחורית? אני מתכנן רכיבות ביום בכל ימי הסופ"ש חמישי שישי ושבת ויכול להיות שאפילו מחר אני אהיה באורבן בתל אביב אבל זה לא בטוח בכלל תלוי במזג האויר אבי צוראל תתקשר, נדבר אולי תבוא תרכב תראה קצת יותר גיוון ממירב אתה גם מהאיזור שלי אז אולי אפילו נסע ביחד שוב, אבי צוראל

avitzurel

New member
../images/Emo93.gifהמזג אויר הזה

אני ברגילה ואני די מבואס ממזג האויר אני מת לרכב בימי חמישי שישי ושבת ואני מת להכיר מסלולים חדשים מסלולים עם דרופים וסינגלים מהירים איפה לדעתכם לא יהיה בוץ? איפה לעזאזל זה מעלה העקרבים הרומי או משהו כזה? בקיצור, שביזות אני יודע שבמירב יהיה המון המון בוץ ואי אפשר יהיה לרכב, באיזור ירושלים אני מניח שהמצב יהיה אותו דבר. יש רעיונות? בתודה אבי צוראל

למעלה