האופנוע שלי התחפש

DDking

New member
האופנוע שלי התחפש

לרגל פורים החלטתי להפוך את האופנוע הישן שלי לסופר מוטו, ואני יכול להגיד שהרכיבה עליו נהפכה לחוויה, הכל תודות לאופנועי השרון ומי שהמליץ לי על המוסך---תודה לדני.

DDking

New member
א-הג'נטים לא הוברקו, לפחות לא שאני

עשיתי, ב- על התתחדש תודה רבה. זה פשוט החווית רכיבה הכי כפית, מרוממת ועוד ועוד, להיכנס לסיבוב ולצאת בזריקת תחת שאפשר לשלוט בלי בעיה. בכניסה לסיבוב האופנוע פשוט נופל לעומת הצמיג המקורי, ודורש הורדה של האופנוע עוד ועוד. בכל מקרה זה דבר מדהים. לעניין האגזוז, באופנוע שלי שכאמור הוא 250 סמ"ק האגזוז מוסיף המון. אבל הוא כאילו מוריד את המכה של הגז, אבל האופנוע נוסע הרבה יותר מהר וגומר את ההילוכים הרבה יותר מהר, והוא מגיע להילוך שישי וגומר גם שם את הגז בקלות. אולי מישהו אחר יכול להסביר

45degrees

New member
יש לי יש לי יש לי

סופרמוטו - תרכב תבין! פהההההההההההההההההההההה

Moo Moo

New member
הג'אנט האחורי השונה שהרכבת...

קיצר לך את יחסי העברה, ולכן האופנוע מרגיש יותר חזק אבל המהירות הסופית ירדה. אתה יכול להחליף גג"ש קידמי לגדול יותר ולפתור את הבעיה.

45degrees

New member
לא בטוח - תלוי בהיקף הצמיג.

כבר יצא לי לראות צמיגי כביש אחוריים בקוטר 17 עם היקף כמו של צמיגי קוביות בקוטר 18.

DDking

New member
היחס שונה באופן טוטאלי

לכוח הגלגלי שיניים היו מצחיקים, 16/42 ועכשיו הם 15/50 וגם בגלגלי שיניים הקודמים, כאמור 16/42 האופנוע הרים גלגל ביתר קלות

j o

New member
מנצל"ש: הרמת גלגל:

למישהו כאן יש או היה XT500 סופרמוטו/לא-סופרמוטו והתנסה בווילי? כנראה שרק יחידי סגולה מצליחים להרים אותו? (או שלחילופין הפחד מקנן בתת-מודע..
)

כRובי

New member
פחחחחח...

אני, רק עם XT620, עשיתי יותר! ופאנגס עד שלי ! (בעצם, כל מי שעזר לי אח"כ להעלות את ה-XT על הטנדר של פרדר כדי לגרור אותו משם, יסכים איתי !
)

למעלה