האופנוע החדש שלה...

לא מלאך

New member
האופנוע החדש שלה...

להבדיל מהסיפור הקודם (שלדעתי יצא לי הרבה פחות ממה שיכל לצאת...), הבא עוד לא קרה במציאות... "אני חייבת לבוא להראות לך משהו" לא התרגשתי מקריאתה של סיוון שנהגה להתלהב משטויות. את סיוון פגשתי במקרה כשכמעט נקעה את הצוואר כשמבטה עקב אחרי על האופנוע המבריק והרועש שלי... אין מה לומר אני יודע לסובב ראשים על ה TL 1000 (שם בדוי) שלי, למזלי אלוהים חנן אותי בכל טוב גם בלעדי הדו גלגלי המטורף שלי. בכל מקרה סיוון היתה פריקית של אופנועים, היא גם סיפרה לי שיש לה רשיון מעל 600 סמ"ק משמע החוק מתיר בידי את האפשרות להפקיד את יקירי בידה, (בחיים לא...), אני נהניתי להראות לסיוון שטויות אופנועניות שלי וסיוון מצידה הסתפקה בהצגת נעליים חדשות מדי פעם, קשיחסינו התקרבו זכיתי לחוות דעה גם על לבנים חדשים וסקסיים, מפה לשם בא גם סקס מדי פעם, כשהגורם העיקרי לחרמנותה היה האופנוע שלי. "נו אז לבוא אליך?" שאלתי בחוסר חשק "עוד 5 דקות אני אצלך" היא ענתה, הופתעתי אבל שמרתי את השאלות בבטן. אחרי הכל מה זה 5 דקות... סיוון היא בחורה מדהימה- לא גבוהה כ 170, שיער שטני קצר, פנים חמודות עיניים ירוקות, וגוף פגז חטוב ומוצק כיאה לבחורה שמבלה שעות מכובדות במכון כושר, בתוך חליפת הרכיבה שלה היא נראתה אפילו יותר סקסית מתמיד... "מאיפה הכסף?" שאלתי אחרי שהצלחתי להרים את הלסת שנפלה כמעט עד הרצפה. "אל תשאל הרבה שאלות..." אמרה כמסתירה סוד "בוא עכשיו נצא לנסיעה כמו שהיינו צריכים מזמן" לא הספקתי ללעוג לסיוון שבאקט של "צעירות" קנתה חליפת רכיבה בשני חלקים- חולצה ומכנסיים ולא סרבל שנחשב מקצועני יותר... לא ידעתי כמה זה ישמח אותי. סיוון נסעה כמו משוגעת, ניסיתי להרגיע אותה אל ללא הועיל, החלטתי לגרום לה להרגיש לא מחוברת לאופנוע- לא מרוכזת, התחלתי ללטף את גופה, אך היא במקום להרתע ולהאט, רק הגבירה מהירות ככל שנגעתי במקומות רגישים יותר... הכנסתי ידי עמוק בתוך החליפה של סיוון כשהאנדיקציה שלי היא מידת ההתפרעות שלה, ידי ליטפו את שדיה העגולים והמוצקים, עוברות הלוך ושוב בחריץ שבניהם, מלטפות את בטנה- השטוחה ביותר שפגשתי, החלתי לחוש בחום ככל שהתקרבתי אל מרכז העניינים... דרך הקסדות קשה היה לשמוע קול היוצא ממנה, אך לפי הרעד בגופה הבנתי שהעניינים מתחממים שם, סיון עוד ניסתה לשלוח יד אחורה אל תוך מכנסי, התמרור שכמעט פגשנו בו הזכיר לה שכאן היא בידי, דבר שחירמן אותי עוד יותר... שלחתי יד עמוק אל תוך התחתונים שלה, היא היתה רטובה כל כך שמושב האופנוע כמעט ונרטב... סיוון החלה לזוז וכבר חשבתי שהתאונה מתקרבת, החלטתי לעשות מעשה והפשלתי מעט את מכנסיה, פתחתי את רוכסני ונתתי לבולבול הזה שגדל אצלי כבר הרבה שנים לתת דרור לרצונותיו, והוא שהיה ארוז שם באריזה צפופה עבר לדום מתוח, סיוון היתה רטובה וצרחה "תזיין אותי כבר!!!!!" שאפילו הצלחתי לשמוע בבירור... החלטתי להתגרות בה קצת והמשכתי לסרוק ס"מ אחר ס"מ בגופה ובו בזמן להחדיר אצבע בחיפוש אחר נקודת הג´י שלה, לפי המהירות שהתגברה פתאום הבנתי שמצאתי... הוצאתי מייד את האצבע ודחפתי את האגודל אל פי הטבעת, סיוון נרתעה- כאב לה. טיפת אושר זדונית הציפה אותי בזמן שאני חופר בתוך פי הטבעת של סיוון... היא נשענה קדימה והכוס שלה מזמין אותי אליו... החלטתי להפסיק עם ההתעללות והחדרתי את אברי אליו בכח עצום- כמעט התהפכנו שוב... סיוון החלה לנוע ואני כבר חששתי שנאבד שליטה... צעקתי "תחזיקי חזק" והתחלתי רוכב עליה, מכניס אותו יותר ויותר עמוק, סיוון החלה לצרוח כ"כ חזק ששמעתי בבירור אה!!! אה!!! עוד!! אני גומרת כן!!!! ידעתי שלחצתי בנקודת הג´י ופחדתי שסיוון מאבדת ריכוז ברכיבה, אבל צרחותיה חירמנו אותי עד שיאבדתי חשיבה הגיונית והחלתי מזיין אותה ממש בפראות... צעקתי- "סיוון אני גומר!!!" -"תגמור עלי תגמור יא מנייאק" ידעתי שסיוון ממש לא מחזיקה יותר וגם אני לא יכולתי יותר ופרקתי את מטעני בתוך הכוס החמים של סיוון הרגשתי התכווצויות עוטפות את הזיין שלי שנותר תקוע בפנים, הבנתי שהיא גמרה גם כן... סיוון היתה חייבת לעצור, עצרנו בחורשה בדרך לירושלים ואיך שירדו הקסדות ירדה גם סיוון והחלה מוצצת את הזין שלי בפראות- הוא כתמיד קפץ לדום... השענתי את סיוון על אופנועה החדש ולחשתי לה "יש פה עוד חלק שלא קיבל טיפול כראוי..." לפני שסיימתי את המשפט כבר הייתי תקוע עמוק בתוך הרקטום שלה כשסיוון משתוללת ומקללת אותי כמו תמיד כשהיא ממש נהנית... "תתקע אותי יא בן זונה" היא צעקה " עמוק יא חרא עמוק- אתה מכאיב לי, תמשיך" שנינו גמרנו באפיסת כוחות ונשכבנו על כר העשב ליד האופנוע... "נו אז מה אתה אומר על האופנוע החדש שלי?"...

יאצפן

New member
האופנוע

האופנוע נהדר, הסיפור?? על אופנוע צריך ניסיון של הרבה שנים!!!!

למעלה