האופי של הפורום

kakmayka

New member
האופי של הפורום

כבר הרבה זמן לא ביקרתי בפורום. הסיבה העיקרית הייתה ההתלהמות של האנשים (ובייחוד של ה"מנהלים", או איך שהם אוהבים לקרוא לעצמם).. בזמנו זה היה קשור לבחור שאהב לקרוא לעצמו ג'ינגי חאן, ובהתעצבנות של כולם על הבדיחות שלו שהיו די מוצלחות. כל פעם שמישהו אומר משהו שנשמע קצת עצבני, יש להרבה אנשים כאן מין צורך כזה לנסות ולחנך אותו. מה שיוצא מכל הרצון לחנך הזה, זה זה דיון של חצי עמוד בשאלות על זהות הטרול ועל כיצד לזהות טרול.. אני בטוח שתוך כדי אתם מסבירים לעצמכם כמה אתם רגועים וכמה זה מאוד חשוב. נו באמת, אם מעניין אתכם אמנויות לחימה אז דברו על אמנויות לחימה. תמיד יהיה מישהו שקצת יעצבן ושקצת ידבר שטויות, אז אלא אם כן הוא אמר ש"אמא שלכם.." ... אין מה לנסות ולחנך. אף אחד לא ביקש ממכם את זה וזה אפילו לא התפקיד שלכם. ואם איזה מישהו שקוראים לו הפקירו אמר שמישהו גזעני, והחלטתם בתור "מנהלים" שהוא צודק, תמחקו את ההערות הגזעניות. אם החלטתם שההודעה לא גזענית שלחו לו מייל שאומר את זה וסיימו את העניין. ולא, אני לא רוצה שייפתח פה עכשיו דיון על זה. וגם אני לא רוצה שתפנו אותי לכללי ההתנהגות של הפורומים.. ולהסברים עמוקים על מה התפקיד של המנהל בפורום. מבחינתי, התפקיד של הפורום הוא לקיים דיון פורה ורציני בנושא שלו הוא נועד אז פשוט תמשיכו לכתוב על אמנויות לחימה ובא לציון גואל.

עושים את זה!

מקיימים פה דיונים פורים בנושאי אומנויות לחימה ודברים הקשורים בכך, מאידך, כמו בכל דבר יש הפרעות שצריך להתמודד איתן - ההתמודדות עם ההפרעות הללו, לא מפריעות לנהל חיי פורום תקינים.

isaacl

New member
כן. לפורום יש אופי

וכשיש אופי, יש אוהבים ויש שונאים. אני אוהב את האופי של הפורום כמו שהוא ולכן אני מרבה לבקר בו. אתה אוהב סוג אחר ולכן אולי מקומך בפורום אחר. לדעתי, ה"אופי" של הפורום הוא זה שמקרב לפורום אנשים מעניינים בעלי ידע מתחומים שונים, ולכן לפורום הזה יש ערך מוסף החשוב בהרבה מדיונים על איך להחזיק חרב. אני מניח שזו בדיוק הסיבה שמרחיקה אותך מן הפורום, אך מה לעשות, היא מקרבת אחרים. ברשת יש פתרון אחד לבעיה שלך: להקים פורום מתחרה. יצחק

../images/Emo41.gif הודעה חשובה לכולם ../images/Emo41.gif

אני באופן אישי מאד התעייפתי מאיך שהפורום נראה בשבועיים האחרונים. אי לכך ובהתאם לזאת אני מודיעה לכם על החמרת מדיניות המחיקות. בזמן הקרוב, כל הודעה מעליבה או בלתי מנומסת תימחק, גם אם יהיה עליה שרשור בגודל של התרבות הטולטקית כולה. אני מבקשת ממכם לשקול זאת היטב כשאתם מגיבים להודעה כזאת.

הודעה חשובה למיתר

אולי, רק אולי, אם את באופן אישי התעייפת מהפורום, תקחי לך חופשה אישית, במקום לשבור את הכלים ולא משחקים? את מתבקשת לשקול זאת היטב כשאת מגיבה להודעה זו, כי אולי, ורק אולי, תפקיד המנהלים אינו לשקף את רגשותיהם האישיים, במיוחד כשיש לך עוד שלושה לגיבוי????

כל דבר צריך לראות בהקשר

הפקידו-ולה טודו הגדיש את הסאה, ולא בהודעה אחת בלבד. לאחרונה רמת הדיונים בפורום ירדה בין היתר כיוון שאנשים שונים סירבו לקבל על עצמם את תרבות הדיון המקובלת על רוב הוותיקים.

תומך במיתר!

מיתר אינה משקפת את רגשותיה האישיים, פשוט נמאס להיכנס לפורום כחבר שרוצה לדון, ולמצוא את עצמי גננת שצריכה למחוק הודעות, להזהיר, ולהיות עסוק בתרבות דיבור.

WhiteBear

New member
גם אני תומך במיתר בנושא.

בעיקר בגלל שלפורום יש תקופות שצריך להתייחס אליהן באופן שונה. עכשיו יש תקופת הצפות גדולה - אני בעד להרגיע את הילידים קצת...

amir_aikido

New member
יש הרבה מאוד פורומים ברשת

אתה (את) תמיד יכולים למצוא לעצמכם פורום שימצא חן בעיניכם ויתאים לצפיותיכם האישיות. רק בתחום אמנויות הלחימה בעברית אני מכיר עוד 4 פורומים לפחות: פורום וושו - שזאב ניסה בו מדיניות הנהלה לא מתערבת, עד שהפורום התמלא רק בטרולים שקלקלו כל דיון. פורום עידן הדלי - למרבה הצער היה שם עודף דיונים על אישיות ספצפית, במידה כזו שהמעירים התנהגו כטרולים שם, ואז ההנהלההתערבה ומחקה דיונים בנושאים אלה. פורום "אמנויות לחימה" בוואלה - הפורום שירש פורמלית את IOL והיה אמור להוות ממשיך לפורום זה. היום הוא לא פעיל ואני משוכנע שאף אחד לא יתנגד אם תרצה לפתוח אותו. פורום "אמנויות לחימה" בתפוח - שהתכוון בהתחלה לעסוק בכתבים הקלאסיים של אמנויות הלחימה אך נזנח מעט בשל עיסוקים אחרים של מנהלו. יש עוד לא מעט פורומים שעוסקים באמנות לחימה ספציפית (ג'ודו, אגרוף תאילנדי, אייקידו ועוד), ואתה תמיד יכול לפתוח פורום חדש ולהחזיק את סמכויות הניהול שלו בעצמך. ואם אתה קורא אנגלית, כמות הפורומים שעוסקים בתחום היא אינסופית לחלוטין. אמיר

Zeev Foux

New member
שכחת את הפורום של YNET

של אילן, שנסגר בשל "חוסר עניין כלכלי" ..... זאב

amir_aikido

New member
../images/Emo51.gif לא שכחתי, הוא סגור

כפי שכתבת זאב, הפורום ההוא נסגר, ולכן איננו רלבנטי לאדם שמחפש לעצמו פורום אחר להתבטא, בשל הכללים שנעקפים על ידי ההנהלה כאן. אמיר

amir_aikido

New member
כן של זאב ארליך

הכתובת: http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum.cgi?forum=7181&alias=dbr

NiNa WiLLiAmS

New member
אם כבר שואלים...

האים יש פורום לטאקוונדו חוץ מהפורום של קוריו דרגונס? מעיין.

לולא

New member
לא לדבר לעשות

יש יותר מידי פלצנות בשירשורים אנשים צעירים יורים לכל הכיוונים ובלי טעם. והמבוגרים לא מישרים אותם. אז מנהלי הפרום תפסו פיקוד

bennyTKD

New member
פורום לטאיקוונדו לעומת פורום רגיל

מעיין, אני לא מכיר עוד פורומים בעברית שעוסקים רק בטאיקוונדו חוץ מהקוריו-דראגונס. לגבי הקוריו-דראגונס, אני מניח שאת רואה לבד שהפורום שלהם די שומם (חוץ מהתעוררות שהיתה שם לפני מספר חודשים, כשאסף ידידנו הופיע גם שם כדי לקטול את הטאיקוונדו ולהלל את ההפקידו-ולה-טודו...), אם כי האתר שלהם עצמו די טוב. יש פורומים באנגלית, אם זה מעניין אותך. אני אישית לא מתלהב. בעבר חשבתי שזה ממש טוב להיכנס לפורום שעוסק רק בטאיקוונדו, וניסיתי את זה, אבל אחרי כמה זמן פשוט השתעממתי שם. בסופו של דבר, נגמר להם כבר על מה לדבר (כי הם "טחנו" את הטאיקוונדו מכל הכיוונים כבר), ולכן רוב השאלות שם זה משהו כמו: "אני לא מצליח לעשות בעיטת 540 מעלות. מישהו יכול לעזור לי?". למרות כל הביקורת שעולה פה לאחרונה על הפורום של תפוז, אני מוצא שפה אני לומד הכי הרבה, דווקא בגלל שיש פה אנשים משיטות שונות ומגוונות. בני

למעלה