האופי האלים של...

masorti

New member
כי אנחנו לא מטפלים בבעיה טיפול שורש

חיסול כמה מחבלים הוא אקמול לחולה סרטן. יותר טוב מכלום, אבל לא פותר את הבעיה.

sela v

New member
אבל גם שנכנסו עם טנקים זה לא עזר

הפתרון אם כן הוא לחסל את כולם.

masorti

New member
הזכרון שלך קצר...

כשנכנסנו עם טנקים במבצע "דין וחשבון", הטרור ירד בצורה משמעותית. הפתרון הוא לחסל את הרש"פ ולגרש את המחבלים חזרה לתוניס. עד שלא נגלגל לאחור את הסכם אוסלו לא יהיה שקט. ומכיון שהדברים מתקדמים כידוע בכיוון ההפוך, הטרור רק יילך ויגבר.

sela v

New member
הזכרון שלך קצר

פעולות כאלה טובות לזמן קצר, אבל לזמן ארוך הם מעלים את הטרור. אל תשכח שאף אימפריה לא שרדה לנצח, ואולי גם יום אחד הפלסטינאים יעלו על הישראלים. זה שנכנס ב"אמא" שלהם, רק יגדיל את השנאה.

../images/Emo6.gif אז אתה מצדיק את עקירת המטעים?

לא נצליח לסחוט ממך ולו אף מראית עין של גינוי קליל?

masorti

New member
אני מגנה כל נזק לא הכרחי לחפים מפשע

ואם נעקרו מטעים שלא בנסיבות בטחוניות, אז זה כלול בהגדרה הנ"ל. כמו שאני מכיר אותך, חישוף של מטע שירו ממנו קסאמים הוא עבורך פשע נורא. עדיף שכולנו ניפגע מהטילים ובלבד שאף עץ פלשתיני לא ייפגע.

וכמו שאני מכיר אותך

היציאה מהשטחים הכבושים ("המשוחררים מתושביהם") היא פשע נורא. עדיף שכולנו ניפגע כך או אחרת, ובלבד שנמשיך ב...שחרור השטחים הכבושים מתושביהם.

ואנחנו, יפי נפש אמיתיים,

רק רוצחים ושולחים מחבלים משלנו, הורסים פרנסה של בן אדם, מכים חיילים, כובשים עם...

הכללות... הכללות...

הבהרה. ההודעה על מעללי המתנחבלים, ובעיקר הכותרת בה פתחתי את השרשור, היא בעיקר לעג להכללות הגזעניות הגורפות בדבר "אופי", "מנטליות", "תרבות" וכדומה. אבל שימו לב לתגובות ימנינינו! אף לא שמץ גינוי לעצם הפשע! לא "עשבים שוטים", לא "הרוב מגנה", לא כלום!

בינתיים ראיתי אותך מדבר הרבה ובהרבה

הכללות על ערבים, ולא אומר דבר על אלימות מהצד היהודי.

Rotema3

New member
צודק, הם לא בסדר. אבל

אל תקרא להם מתחנבלים, מהסיבה הפשוטה שזאת הכללה לא הוגנת, ואני בטוחה שאתה היית מתנגד שייקראו לערבים מחבלים. יום טוב.

הבהרה חשובה -

"מתנחבלים" - זה לא כלל המתנחלים, למרות שעצם "מפעל ההתנחלות" הוא פשע מובהק. "מתנחבלים" - זה הבריונים המשמידים מטעים, המאיימים על פלחים פלסטיניים, המקימים מאחזים על הגבעות, ההופכים דוכנים בחברון, הגוזלים אדמות ומבנים.

למעלה