האופטימיות של פעם

reshef

New member
האופטימיות של פעם

הודעה מאוקטובר 2001: "אז ככה, כפי שטענתי בשיחתנו הקודמת, הפרסום לגבי אפשרות לביטול פרוייקט מגדל אגד הוא פשוט לא נכון. חברת נצב"א כעת בתהליך הסופי של מכירת 50% מזכויות הפרוייקט לחברות משקיעים מחו"ל. בקרוב מאד היא תתחיל לבנות כ - 6 קומות מרתף לאחר שביום חמישי האחרון תל אביב אישרה את תחילת בנייתן. לפי האילוסטרציה שהוספתי נראה כי לא יהרסו את בית אגד הקיים, אלא זה יבנה באזור שלידו. חברת נצב"א מעריכה כי סיום עבודת בניית 6 קומות המרתף יסתיימוו עוד כשנה וחצי וסיום כל המגדל בעוד כ - 5 שנים. מנכ"ל נצבא הודיע שהם בודקים אפשרות לבדוק איך להגדיל את שטח הבנייה בלי להגיע ל - 65 קומות. הבדיקה אינה קשורה לנפילת התאומים. אז אין מה לדאוג בנתיים - המגדל לא בוטל וכפי שנראה הוא יתחיל להיבנות מאד מאד בקרוב... אנחנו נעקוב ונודיע על כל מידע חדש..." ממש..

Building freak

New member
../images/Emo6.gif_../images/Emo6.gif_../images/Emo6.gif_../images/Emo6.gif_../images/Emo6.gif_../images/Emo6.gif_../images/Emo6.gif יש../images/Emo70.gif

זה מאוד משמח אותי אבל אני די חשדני לגבי זה, כי זה די לא עדכני ועוד משהו הוא אושר ביום חמישי הזה (אתמול)

reshef

New member
צר לי להגיד לך אבל

זו ידיעה לא עדכנית וכבר לא נכונה.

TheIllustrator

New member
אסף הערמומי טמן לכולנו פח

עם ההודעה הזו!!! עסקן שכמותו, דאג להוציא הודעה משותפת עם מנכ"ל נצבא רק ע"מ להפיח רוח גב שקרית בפורום שלנו!
(סתאאאאאאאם.......
) אגב... אני חושב שאסף יוכל לאשר דברי שאני מעולם לא חשבתי שמגדל אגד יקום. כן, חזון נפלא ומרתק - אבל האם מישהו מאיתנו חשב ולו לרגע שיש סבירות לבניית מגדל כה גבוה בעת מיתון, שקיעה כלכלית וחברתית, כאשר אין(!) השקעות חיצוניות בישראל וכאשר מדינתנו נמצאת בעת בקשה ביותר מאז 73´? אני לא.

danezeq

Member
אז איך שער העיר קם?

מאז 73??? לא הגזמת? מה עם תקופת 92 - 95? איזו פריחה הייתה - טוב אז היה את רבין...

oren*

New member
הוא כתב שהמדינה נמצאת במצב הקשה

ביותר מאז שנת 73, הוא לא כתב שמאז שנת 73 לא הייתה בניה של גורדי שחקים בארץ.

danezeq

Member
אוי איזה סנילי אני- אתה צודק

טוב אני בן 17 היום - הזדקנתי בשנה - אבל כבר אני מראה סימני זיקנה?
לא טוב!

TheIllustrator

New member
ASAF IS THE KING!!!

אתה לא מכיר את אסף?
עורך ישראלי באתר הגורדים ומלבד זה, אדם מלהיב בזכות עצמו!!!
(אבל קצת מעצבן, אז נאלצתי לחסל אותו...
)

wakshlak

New member
נאלצתי להתאבד לאחר השיחה איתך...

ומי פה לא מכיר אותי?

kyle

New member
לא נעים לי להיות נודניק.....

אבל מכיוון שלא היה לי קשר עם ציוויליזציה בשבוע וחצי האחרון (בעיות עם המחשב), יש לי שאלות: ראשית, מה האולטימטום למפה של ת"א? שנית, המפה תחשיב גם את ר"ג? שלישית, האם יש עוד משהו חדש שלא ידוע לי עליו? רביעית, חשבתי שבן ישמור זאת בסוד, אבל אם הוא כבר כתב אז גם לי מותר: תצפו לתמונות מבן כשהוא יהיה בפריסקו\מונטריאול!

wakshlak

New member
אוקי... אז:

אין אולטימטום למפה של תל אביב. אני וליאור פשוט עובדים עליה, והתיכנות והעבודה הגרפית לוקחת זמן. בתקווה זה בקרוב יעלה לאתר. ייתכן וזה יהיה בפלאש, זה עוד לא ידוע, אולי תהייה הפתעה. לא, מפה של תל אביב, לא תכלול את רמת גן (אלו שתי ערים שונות). בעתיד תהיה גם מפה של רמת גן. שלישית, חכה להפתעות. אסף.

Secular

New member
מה עם התמונה הנוספת של מגדל הגן...

שצירפתי באי-מייל?? שמת אותה??

Secular

New member
אתה גדול../images/Emo13.gif!!!!!!!!

זה מדהים איזה עבודה מצויינת אתה עושה בזמן כל כך קצר שיש לך, כל הכבוד!!! המשך כך
!!

danezeq

Member
חחחח תראו איך השתנה לעמרי המצב רוח!