אם רק הייתי פוגש אותו ../images/Emo6.gif
הייתי אומר לו : "אחו שייייילינג" במבטא פרסי (/יווני - בגלל האות חי"ת שנשמעת יפה יותר ביוונית) . זה היה עושה את העבודה והוא היה מכניס אותי לביתו, משקה אותי במיץ שקדים, מביא לי למדוד את החולצה של קרט ובתום הפגישה נותן לי 2 כרטיסים לאופנינג דיי של הקאבס נגד מילווקי בריגלי (לראות את שילינג וה-13 מיליון שלו במדיה המקוללים של קבוצת הרוחות והשדים
) . ואז הייתי לוקח את לירון למשחק ומגלה ש... לירון גם ככה אפסנאי ראשי אז הוא מקבל כניסות חינם ! לא סתם כניסות, כניסות VIP או MVP למושבים מאחורי הדאגאאוט. ואז, אז הייתי כל המשחק משתמש במסורת הישראלית שלי כדי לאלץ (!) את לואי , ארמיס , פוקודום, ראיין טריו , ביג Z און דה מאונד, בן שיטס און דה מאונד, פרינס פילדר, פיוצ'ר HOF ו-ROY NL 08 ג'יו סוטו , אלכסנדר הגדול והתותח ... מאלץ את כולם לומר "Eliko is the great one. we -all- love him . if not him , than we can retire and play Chess or the Israeli game called Dukim " למצלמת הוידאו שלי . ואם הם לא היו מסכימים ... אין הרבה מה לעשות. רק לצעוק לעברם "kos-Emak Ars" ו- "booooooo" . לא לקחת שום דבר אישי. אני לא מתכוון להלשין ל-FBI על ליאל, זוכה בכל ארבעת הראנד-סלאמים בעונה אחת - עונת 2015 , שגרם לי להתפרע בריגלי וללכת מכות עם אוהד של מילווקי שקרא לי "fukin' hudiu ! " ו-"parehon" .