האוף סיזן

חחחח תן וידואים!!!!

וה2 האלה שאורטיז היה אצלהם זה לא ה2 שעושים את הTRL בMTV? אני זוכר שב2004 הבחור (שאוהד בוסטון. אני די בטוח) היה גם עם ג'רזי של הרד סוקס - אחרי האליפות. או בזמן הפליאוף. אני לא ממש זוכר.

../images/Emo27.gif

האב הגדול בRegis and Kelly. לפי מה שהבנתי Regis לא עובד בימי שישי אז היה את Damien Fahey שאם אני לא טועה זה מי שאתה מדבר עליו. בנוסף הDamien הזה אוהד בוסטון כמו שאמרתי בעוד Regis אוהד יאנקיז ענקי
"יש לך אותו סנטר כמו קווין יוקיליס"
, מני הענק אצל ג'יי לנו. הנה מני בPARADE מזמין את כולם לבית שלו "for drinks"
והנה כל מיני קישורים למאחורי הקלעים של ההופעות האלו בNESN: http://www.boston.com/partners/worldnow/nesn.html?catID=80767&clipid=&autoStart=true&mute=false&continuous=true

חחחח תותח אתה.

האמת מני פחות מצחיק ממה שגרמת לזה להשמע. למרות שהיה קטע ממש גדול שהוא בא לתת אגרוף לאגרוף של האורח שישב לידו והאורח השני ממש היה מובך חחח... זה ההוא מהסדרה המשרד.

ריג'ס לא עובד ביום שישי

כי הוא שומר שבת. I love it when you call me Big Pa-Pi" Throw your hands in the air, if youse a true player I love it when you call me Big Pa-Pi To the honies gettin money playin niggaz like dummies I love it when you call me Big Pa-Pi If you got a gun up in your waist please don't shoot up the place Cause I see some ladies tonight who should be havin my baby Bay-bee" ("Big Pop-pa בגירסה המקורית , אבל "Big Pa-pi" בגירסה שלנו לכבוד אורטיז) you gotta love it אורטיז הוא בנאדם מרשים. ישר כח ! http://www.lyrics.com/lyric.php?id=39509 טוב... it's manny being manny what can you do 'bout it ? (במבטא איטלקי ניו-יורקרי) . -------------- שמתם לב לזה שקלי דומה לאישתו של שילינג ? (http://mlb.mlb.com/images/2007/11/03/ztklMKce.jpg ) על הכיפאק. נחמד.

אם כבר המשפחה של שילינג

לא יודע אם סיפרתי את זה פעם אבל כשגרתי במיאמי גרתי מרחק 2 בתים מ...לא אחר מאחיו של קרט שילינג. יצא לי לדבר איתו ובעיקר עם הילדות שלו לא מעט. זה היה בזמן שהוא היה באריזונה...האמת שכשעזבתי את מיאמי באוגוסט 2003 וחזרתי לישראל הבן אדם האחרון שראיתי היה אח של שילינג בבוקר כשאני יצאתי לשדה תעופה והוא יצא לזרוק את הזבל

לירון מפורסם !

אח של שילינג , אני חוזר על כך אח של שילינג, ושוב , אח של שילינג מכיר את לירון ! רציני, זה הישג. בישראל זה לא כזה נדיר להכיר אפילו את הספורטאים עצמם. מדינה קטנה ופוגשים אותם בשכונה. אבל בארה"ב ? מה הסיכויים שתגור באזור X ותפגוש את מפורסם Y או את המקורב שלו ? זה נדיר. רגע, אז אתה רוצה להגיד לי שאם אתה פוגש אותו היום הוא יכיר אותך ויגיד לך שלום ? אח של שילינג ?

חח...

סביר להניח שהוא לא יזהה, בכל זאת עברו 4 שנים (כרגע) וזה לא שהייתי החבר הכי טוב שלו או משהו
סה"כ אמרתי שלום פעם ב...כשכן. אבל ברגע שאני אזכיר לו...הוא יזכור, כן

אם רק הייתי פוגש אותו ../images/Emo6.gif

הייתי אומר לו : "אחו שייייילינג" במבטא פרסי (/יווני - בגלל האות חי"ת שנשמעת יפה יותר ביוונית) . זה היה עושה את העבודה והוא היה מכניס אותי לביתו, משקה אותי במיץ שקדים, מביא לי למדוד את החולצה של קרט ובתום הפגישה נותן לי 2 כרטיסים לאופנינג דיי של הקאבס נגד מילווקי בריגלי (לראות את שילינג וה-13 מיליון שלו במדיה המקוללים של קבוצת הרוחות והשדים
) . ואז הייתי לוקח את לירון למשחק ומגלה ש... לירון גם ככה אפסנאי ראשי אז הוא מקבל כניסות חינם ! לא סתם כניסות, כניסות VIP או MVP למושבים מאחורי הדאגאאוט. ואז, אז הייתי כל המשחק משתמש במסורת הישראלית שלי כדי לאלץ (!) את לואי , ארמיס , פוקודום, ראיין טריו , ביג Z און דה מאונד, בן שיטס און דה מאונד, פרינס פילדר, פיוצ'ר HOF ו-ROY NL 08 ג'יו סוטו , אלכסנדר הגדול והתותח ... מאלץ את כולם לומר "Eliko is the great one. we -all- love him . if not him , than we can retire and play Chess or the Israeli game called Dukim " למצלמת הוידאו שלי . ואם הם לא היו מסכימים ... אין הרבה מה לעשות. רק לצעוק לעברם "kos-Emak Ars" ו- "booooooo" . לא לקחת שום דבר אישי. אני לא מתכוון להלשין ל-FBI על ליאל, זוכה בכל ארבעת הראנד-סלאמים בעונה אחת - עונת 2015 , שגרם לי להתפרע בריגלי וללכת מכות עם אוהד של מילווקי שקרא לי "fukin' hudiu ! " ו-"parehon" .

זה יצא נכון

אחו שילינג = אח של שילינג. הוא באמת אח של שילינג, ולסיכומו של עניין (אף אחד לא יקרא את ההודעות האלה כי השירשור לא קופץ
) לירון מכיר את אח של שילינג. נחמד מאוד.

למעלה