האוס....

האוס....

טוב קודם כל כמה מילים על הסדרה האוס....אני אקצר ואומר שהסדרה הזאת פשוט גאונית!!! אחת הסדרות היותר טובות בטלויזיה...ואני באמת מכורה לסדרה והאמת...גם לדוקטור גרג האוס....אני פשוט מתה על הציניות שלו....אחלה שחקן.... אני לא זוכרת איפה שמעתי...אבל אבל אמרו לי שהסדרה עומדת להיגמר...לא רק העונה אלא כל הסדרה...אז אם מישהו יודע משהו בעניין בבקשה להגיד.... תודה מראש..
עדי...

באמת?

אולי את\ה יודע\ת מתי היא תתחיל? ישר אחרי שתגמר העונה השנייה? וגם איך את\ה יודע? ואולי תעשה או תעשי לי טובה...ותגיד או תגידי אם את\ה בן או בת לעאזל!?!?
עדי...

Bleed for Me

New member
חח אני בת..רשום בדף האישי../images/Emo3.gif

עכשיו מצלמים את העונה השלישית בארהב והיא עוד מעט עולה שם..פה יקח לה קצת זמן להגיע..

אופס....סורי על הטעות....

חח לא ידעתי אם את בת או בן בגלל הכינוי הוא לא כזה ברור..ולא ידעתי שיש דבר כזה דף אישי...אני רק אתמול התחלתי להיכנס לפורומים..אז אני חדשה... ובקשר להאוס....בטח עד שהסדרה תגיע יקח עוד מלאאאא זמן...ככה זה תמיד קורה....באסה... עדי...

Bleed for Me

New member
אין בעיה..

כן סביר להניח שיקח הרבה זמן.. את תמיד יכולה להיכנס לפורום האוס ולראות בדרכים לא חוקיות..

תומר 10

New member
חח...בדיוק באתי לשאול על הסדרה הזו

אני גם ממש ממש ממש אוהבת את הסדרה האוס וחולה על הרופא האדיר הזה... רק אני לא ממש סגורה על השעות והימים של זה...מישו יכול לומר לי מתי יש את האו?? תודה רבה רבה

לתומר 10...

את ראית את העונה הראשונה גם? אני יכולה להגיד לך חל מהשעות של השידורים של הסדרה כי אני לא ממש זוכרת...אבל בכל זאת...במוצאי שבת יש פרק...אבל אני לא סגורה על השעה כי בדרך כלל אני רואה את השידור החוזר שהוא ישר אחרי "האלופה" בשעה רבע ל9 בערך.... זה מה שאני זוכרת...סורי..

תומר 10

New member
אז כל שבת בערב יש רק?

כי ראיתי בשבת בערב והיה שידור חוזר ביום ראשון בערב..חבל זו סדרה ממש טובה

האוס כמעט נגמר...

היום ראיתי את הפרומו לסיום העונה של האוס...ביום השבת הקרוב יש את התוכנית האחרונה לעונה...ועד שתגיע העונה הבאה יקח הרבבבבבבה זמן... באסה...
עדי..

למעלה