האוספים שלי

האוספים שלי

בס"ד היו כאן כמה אנשים שאמרו שאני מיתפזר יותר מידי ויש לי הרבה אוספים, אז עכשיו בחרתי את האוספים שלי שאני ישאיר,אולי זה עדיין יראה לכם הרבה,אבל בחרתי מבן 16 אוספים!!!!,כול האוספים האלה קיבלתי מסבא שלי-שהיתחיל לאסוף בגיל שלי(13).אז הינה: יודאיקה-סיפרי קודש,קלפים,מזוזות,קמעות..... מיסמכים מישראל וצה"ל-כל מיסמך,דו"ח חניה,תרשימים של בתים,חוברות שהיו פעם סודיים(צה"ל)וכו'..... כרטיסים-אוטובוס,קולנוע ונסיעה..... קופות צדקה וקק"ל..... סכינים פגיונות ונשק קר וחם(אני לא יודע עם להשאיר את הנשק החם-יש לי כדור תותח ועוד משהו שאני לא בטוח עם זה חיקוי או לא)..... בולים-ישראל,פלשתינה,ארצות ערב,ברה"מ,נאצים ומילחמת העולם ה-2..... מטבעות ושטרות..... ואוסף חתימות-שחקנים,זמרים,מפורסמים,וכו'..... אז עם למישהו יש משהו מיזה אשמח עם הוא ימכור לי או יחליף איתי תודה, חן

beni165

New member
תיק תרגיל

יש לי איפה שהוא תיק תרגיל צבאי (שמור לא סודי אם אני לא טועה) משנת 1965-8 מעוניין?? בני

beni165

New member
רק בציניות

אתה רושם שהחלתת לצמצם אוספים ועדיין יש לך תחומי עניין מגובנים, רחבים, ומעניינים, אם כולם מעניינים אותך תמשיך ככה בינתיים, אבל לדעת רבים בכלל לא צמצמת, להפך. ושוב - מה שטוב לך זו הדרך הנכונה! ובקשר לתיק, קודם כל אני צריך לחפש אותו.. ואחר כך סביר להניח שאני אהיה מעוניין במטבעות (אוספי העיקרי) אבל תן לי קודם לחפש אותו - הוא ישנו רק השאלה היא איפה

למעלה