האוסף שלכם

אני....

בתמונה הדיסקים והדיוידים - - - - - - - > ויש גם את החולצה של הhot space שהעליתי תמונה שלה מזמן...

Miss Menta

New member
מהפעם השעברה שהיה את זה יש לי הרבה יותר.../images/Emo205.gif

התמונה הממוסגרת על הקיר, עם כל התמונות של הדיסקים, בתמונה המצורפת. דיסקים: Queen A night at the opera A day at the races The Game Greates hits Made in heaven. הדיוידי של ההופעה בוומבלי 86'. בובה של פרדי. לוח שנה של קווין. צמיד של קווין. חולצה של קווין.

Headlong

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo220.gif

יש לי את כל הדיסקים של קווין מהראשון ועד לnews of the World, וחוץ מהם גם את The Works וInnuendo. בדיוידי יש לי את וומבלי, את ההופעה בריוֹ, אוסף הופעות נדירות של הלהקה ואת הדיוידי שיצא במלוא 30 שנה לאלבום Night at the Opera.

...

על דיסקים יש לי את כל האלבומים עד The Game וגם את The Miracle, Innuendo ואת Made in heaven יש לי גם סינגל של רוג'ר של Nazis 1994 ואת The Freddie Mercury Collection [שזה בעצם ברסלונה, מר באד גאי ועוד דיסק של כל מיני רמיקסים ובונוסים]. יש לי את וומבלי על דיסק ועל דיוידי יש לי דיוידי של פרדי שהוא מאותה סידרה של The Freddie Mercury Collection, הוא כולל כל מיני קליפים מקריירת הסולו שלו על קלטות יש לי את לייב אין בודפשט ואת המופע מחווה לפרדי. ועל תקליטים את News Of The World ואת The Game.

למען האמת, אין לי שמץ.

קניתי אותו לפני מלא זמן בטאוור רקורדס. ומאז לא ראיתי אותו יותר על קלטות. אני יודע שיצא דיוידי אבל מלא קטעים נחתכו.

BQL

New member
ומראים אותו מדי פעם בערוץ 1 או 23 או משהו כזה

ככה שאפשר להקליט אם זה נורא חשוב לך :)

BQL

New member
שכחתי לכתוב קודם,

בד"כ ביומולדת של פרדי או ביום שמת, וכמה ימים אחרי/לפני בלופים...

פעם, בפורום בהייד פארק

ניסו לעשות מין שיתוף מרצ'נדייז לא אינטרנטי... והיה מישהו שהעביר לכולם את את המופע המלא על 5 דיסקים [VCR] בדואר. אף פעם לא הייתה לי הסבלות לראות אותו עד הסוף.

Headlong

New member
בגן שמואל יש דיוידי שהבנתי שמשודרת בו ההופעה,

אבל אני לא בטוחה אם זו ההופעה המלאה, או שזה מה שיש לי שזה בעיקר מאחורי הקלעים ורק ארבעה או חמישה שירים שמראים.

D Lilah

New member
האוסף שלי

אז המ.. בתמונות: פוסטר :p [מקורי למזלי] 4 DVD [גרייטסט היטס I+II, וומבלי, LIVE AT THE BOWL] קלטת אאודיאו של פרדי והסיכות על החאקי והפאטץ' [יש לי גם מלא פוסטרים משבועונים]

האוסף שלי

יש לי את האלבומים האלה - Queen Queen II Sheer Heart Attack A Night At The Opera A Day At The Races News Of The World Jazz The Game Hot Space A Kind of Magic The Miracle Innuendo למעשה, יש לי את כל האלבומים מלבד שלושה - Flash Gordon, The Works ו- Made in Heaven ואני רוצה רק להגיד שכל האלבומים והדיסקים קנויים(לא צרובים ולא דיסקים שההורים שלי נתנו לי) ויש לי גם דיסקים של הופעות - Live Killers Live Magic Live at Wembley '86 Queen On Fire: Live at the Bowl Return of the Champions ויש לי גם אוספים - Greatest Hits Greatest Hits II Greatest Hits III ובנוסף יש לי עוד מספר דיסקים אחרים - The Very Best Of Freddie Mercury Solo The Freddie Mercury Album HHappiness?(אלבום של רוג'ר טיילור) אני רוצה לקנות את כל האלבומים והדיסקים שאני אוכל..

למעלה