האוסף שלי..

האוסף שלי..

Alanis ´91 CD - Canada Only Alanis ´91 Cassette - Canada Only Star Profile Interview Cd With Book Hard To Swallow - Live CD You Can Kiss It - Live CD Space Cakes Japanese Acoustic CD - Japan Only Jagged Little Pill Jagged Little Pill Promo White And Pink Cover JLP 4 Track Samples Cassette With Yellow Cover Ironic Single - White Cover Ironic LTD single - Red Cover You Oughta Know Single Hand In My Pocket CD 1 Hand In My Pocket CD 2 You Learn/ You Oughta Know Jukebox LP SFIJ Aussie Tour Edition CD SFIJ Double LTD LP Thank U Single Thank U Promo Single Thank U Brazil Promo 5 Track Single Thank U/Uninvited Demo Jukebox LP So Pure CD 1 So Pure CD 2 So Pure Promo CD - 3 Track With Mixes Joining You CD 1 Joining You CD 2 Joining You Brazil 1 Track CD With Unique Cover Joining You Cassette Single King Of Pain Promo Single King Of Pain Single That I Would Be Good Single That I Would Be Good Promo Single - 2 Track That I Would Be Good Promo RARE Red Cover With VIDEO CD You Learn MTV Unplugged Single Hands Clean Aussie CD 1 Hands Clean Aussie CD 2 Hands Clean Promo White And Pink Single Hands Clean 2 Track Cassette Under Rug Swept 18 Track CD - FR Records Under Rug Swept Promo Sampler CD - 4 Track SILVER PACK Under Rug Swept Promo - White And Pink Cover CD Uninvited Promo Single - Green CD - Meg Ryan On Cover Uninvited Promo Reprise Records Green CD No Meg Ryan Isong CD-Rom Teach To Learn 6 Alanis Songs On Guitar No Boundries CD - Inc. Alanis - "Baba" Live Grammy Awards CD - Inc. "Ironic" 1996 3 Postcards - One Ft. Guitar, One In Bathroom & 1 Portrait "The Laramie Project OST - Inc. "Awakening Americans (VH1 Behind The Music CD - Inc. "Still" (Live Version Precious Illusions Promo 1 Track CD With Lyrics Precious Illusions CD 1 - Australia Precious Illusions CD 2 - Australia The Pill Interview CD with discography MTV Promo CD With Booklet should get : alanis tribute cd Hands clean Promotional soap Precious illusions Cardboard CD URS Japanese import +2 unreleased songs Press photos negatives Alanis&NITT old albums on one cd Unsent single Hands Clean Cardboard Single

אז ככה זאת התמונה הראשונה מהאוסףשלי

יש איזה 60 דיסקים מקוריים אז מצאתי תמונה מעניינת של כמה נדירים..אז ככה הקלטת הצהובה היא קלטת סמפלר שזה כולל 4 שירים מJLP יש את הקלטת של האלבום הישן של אלאניס שנקרא ALANIS ISONG CD זה שהיא מסתכלת למטה... שמים את זה במחשב וזה מלמד אתכם לנגן 6 שירים של אלאניס במחשב כולל UNSENT אחלה שיר.. קלטת סינגל של JOINING YOU קלטת סינגל של HANDS CLEAN

תמונה שניה מהאוסף שלי

אז ככה צד ימין למעלה - סינגל של YOU LEARN MTV UNPLUGGED צד שמאל למעלה - סינגל פרומו נדיר מאוד של ג´וינינג יו מברזיל. צד ימין למטה - דיסק פרומו של URS, הוא כסוף וכולל 4 שירים. צד שמאל למטה - JOINING YOU הרגיל.

תמונה שלישי מהאוסף שלי

צד ימין למעלה - SFIJ AUSTRAILAN TOUR EDITION הוסיפו את UNINVITED DEMO והעטיפה שונה צד ימין למטה - SPACE CAKES מיפן. צד שמאל למעלה - THAT I WOULD BE GOOD SINGLE מיפן. צד שמאל למטה - URS ּ BONUS כולל עוד 8 שירים אבל ידועים..כמה מספייס קייקס..UNINVUTED וSTILL

תמונה רביעית מהאוסף שלי

זאת תהיה התמונה האחרונה כי אין לי כוח וזה בערך גם מה שנדיר אז ככה: צד ימין למעלה - ALANIS האלבום השני מקנדה( אחרי FATE STAY..). צד ימין למטה - THE PILL דיסק ראיון. צד שמאל למעלה - UNIVITED דיסק עם שיר אחד פרומו. צד שמאל למטה - עוד פרומו של UNINVITED אבל ללא תמונה..פרומו של חברת REPRISE יותר נדיר מהפרומו של UNINVITED. זהו..

itay777

New member
כמעריץ מתחיל אני בשוק

מאיפה השגת את כל הדיסקים האלה??? מעצבן אותי שבארץ אי אפשר להשיג כמעט כלום (בעצם כלום לפי מה שראיתי - חוץ מ-4 הדיסקים האחרונים) יש למישהו המלצות מאיפה אפשר לקנות בארץ או מאיפה להזמין מחו"ל??? מישהו מעוניין למכור לי דיסקים??? איזה כיף לכם.....

Rוית

New member
אוסף מרשים אבל..

.. בבקשה תחסוך למנהלים את העבודה של השירשור ותשרשר מההתחלה
אחלה אוסף

איזה כיף לך... ואיזו באסה לי.

אימא שלי בחיים לא תקנה לי משהו מהאינטרנט.... היא חושבת שלתת ת´מספר ויזה שלה לאינטרנט זה לא ביטחוני................ הדברים היחדים שקניתי מהאינטרנט הם שני ספרים של זבנג... רוב הסינגלים שיש לי הם במחשב, אבל הרבה הרבה (ככה פי 9,999,999,999,999) יותר כיף ועדיף לשמוע את זה מדיסק אמיתי... שאני יגיע לגיל שאני יוכל לבזבז בויזה אני חורש על אמזון!!!! לבנתיים אני יסתפק באי-ביטחון של אימא שלי והויזה שלה...
(הסיימלי הזה לא מזיע, הוא פשוט נקרע מבכי...)

InvisibIe

New member
אני לא מבינה את זה

מה זה עוזר לך אם יש לך סינגל של שיר שכבר ממילא יש לך על דיסק? העטיפה השונה? אני לא חושבת שזה חשוב. חוץ מזה בטח כל האוסף הזה שוכב על המדף ומעלה אבק. כמה פעמים כבר מכניסים דיסק למערכת כדי לשמוע רק שיר מסכן אחד? ואין לך דברים טובים יותר לעשות עם הכסף?

j u n k

New member
מה איכפת לך?!

מה זאת הביקורת הטיפשית הזאת על אוסף שמעריץ גאה אסף במשך השנים? אני לא בדיוק יודעת מתי הצטרפת לפורום- אבל אני משערת שלא מזמן, אז יש חוק אחד שכדאי שתשנני, אופי הפורום הוא לא להעביר ביקורות שליליות על דברים חיוביים, בטח לא כלפי חבר פורום ומעריץ שהועיל לשתף אותנו.

InvisibIe

New member
כשאני קוראת את ההודעה שלי שוב

היא באמת נשמעת לי מתנפלת מדי. יש לי נטייה לכתוב דברים שנשמעים תוקפניים מדי בלי לשים לב, ואני מצטערת על זה, אבל בסך הכל זכותי להגיד מה אני חושבת. אני לא אגיד לאנשים שאוספים את כל הדברים האלה שזה לא בסדר או שהם לא צריכים לעשות את זה, אבל אני כן אגיד ש*לדעתי* זה מטופש, ואני אשמח אם תסבירו לי מה כל כך טוב בכל האיסוף הזה. כל הקטע של מתי הצטרפתי ממש לא רלוונטי (ואני דווקא נמצאת כאן מהיום הראשון של הפורום, אפילו שהתחלתי לכתוב רק לא מזמן), פשוט מה שנהדר בעינייך לא חייב להיות נהדר בעיניי, וזכותי להעביר על זה ביקורת.

j u n k

New member
צודקת!

דעה היא דעה- מי אני שאתווכח? אבל הוא רואה באוסף הזה סמל לגאווה- ועל זה הוא מוציא את כספוו- זכותו, וההתנפלות אני חושבת קצת לא במקום זה הכל. דבר שני- בקשר לשאלה שלך- למה לקנות סינגלים שיש בהם שיר שכבר יש בדיסק עצמו: בסיגלים יש שירים שלא יצאו בדיסקים עצמם- למשל בת´אנק יו תמצאי את פוליאנה פלוואר ואת אנינוויטד בגירסה אקוסטית, כמובן שתוכלי להוריד אותם באינטרנט אבל הוא היה ישר מספיק כדי לקנות אותם.

I Was Hoping

New member
../images/Emo166.gifהמממ לזה הייתי קוראת...

מן התפרצות מצחיקה שכזאת
ההבדל ביני לבין בעל האוסף המדהים הזה הוא שאין לי כסף לזה, ואם היה לי הוא בטח היה יוצא על אותם דברים, וזה מה שעושה אותו מעריץ אמיתי, לדעתי... הלוואי עלי, שפע סחטיינים, תשמור על האוצר שלך היטב, במיווחד מפני עין הרע ושאר מזיקים... באמת לא הבנתי על מה יש לכעוס עליו ככה.

Rוית

New member
גם הלוואי עלי שיהיה לי מספיק כסף

לכזה אוסף.. ובקשר לויכוחון-עזבו את זה אנשים, כל אחד ודעתו וזהו...

אחחח כסףכסףכסף!

אם רק היה לי כסף, הכול היה מסודר!! ואנשים אם לא שמתם לב.....חזרתי לי!! לא הייתי פה מיום שישי ברוכה השבה לי...

למעלה