האוסף שלי - תמונות

elcool

New member
האוסף שלי - תמונות

עשיתי דף עם התמונות של האוסף שלי, הם דיי גדולות ולכן לא יכלתי להוסיף אותם לגלריה. (הסברים על הקבוצות המסומנות, בהמשך)

כמה הצעות:

אתה יכול לחתוך את התמונות ב"צייר", וכך הן יהיו קטנות יותר, כך שתוכל להעלותן לפורום או לגלריה. אם תלחץ על התמונה בעזרת קליק ימני בעכבר, תיפתח רשימה, שהתחתונה בהן "properties" תראה לך כמה קילובייטים שוקלת כל תמונה. אאל"ט כדי להעלות לפורום, צריך מקסימום 250 ק"ב. חוץ מהתמונה הראשונה, כולן נראות מטושטשות, וחבל. נסה לצלם שוב (תתרחק קצת). חוץ מזה, המחזיקים נראים חמודים מאוד, והתליה מצויינת.

elcool

New member
לא לזלזל בצייר או משהו,

אבל אני משתמש בפיינטשופ פרו, תודה לך. ואני יודע כמה כל אחת שוקלת, וכבר ככה הם סיימו לי את כל המקום בנענע... (טוב, כבר זרקתי שם עוד המון דברים לפני זה...) סורי שהם קצת מטושטשות, הפוקוס לא עבד טוב. אני אקטין ואחתוך אותם ואז אשים בגלריה

ke1234

New member
מחזיקי מפתחות

אוסף מרשים וגדול ,הייתי רוצה לראות יותר ברור וכבר מחכה לצילום החדש , גיל

rachelea

New member
עם תמונות שכאלה הייתי מפסיקה לאסוף

elcool, נא רחמנותך. צלם שנית, תקטין קבצים ושנראה את האוסף במלוא הדרו. במצב הנוכחי - האוסף נראה.....(מוטב שלא אוסיף).

elcool

New member
מצטער...

אמרתי כבר, הייתה לי בעיה עם הזום של המצלמה. אתה יכול למחוק, זה בסדר...

python 4

New member
לכולם יש גלריה ורק לי אין../images/Emo7.gif

אבא של נעם, אתה יכול לפתוח גם לי גלריה?

python 4

New member
מממ.. אני צריך להתחיל לאסוף משהו

שהוא gallery-worthy. להזכירך, פעם ניסיתי לעלות סדרת בולי דגלים מהונגריה לגלריית השיאים, והיא דחתה אותי בשאת נפש. מאז אני לא מדבר עם הגלריה הזו. בגלל זה רציתי גלריה עממית משלי, שלא תבחל בפיסות הנייר המשוננות שהן האוסף המפואר שלי.

../images/Emo62.gifזה רעיון לעשות אסופה של

סיכומי השבוע של ירון, אולי במאמרים או מקום מתאים אחר.

elcool

New member
שאלה לגבי גלריית השיאים..

האם המחמ"פ מצ'כיה שעשוי כולו קריסטל (בדולח) אמיתי (וגם מאד מאד יקר) בצורת כדור הארץ, נחשב לשיא? בשבילי זה אחד מהשיאים של האוסף שלי מפני שאין הרבה כאלו. הוא בא מעיירה בשם קרלוי-ווארי שיש בא מעיינות חמים טבעיים ותעשיית בדולח שהתחילה במאה ה-18 אם אני זוכר נכון. ורק חנות אחת בכל העיירה (העיירה = שני רחובות מצטלבים) מוכרת מחזיקי מפתחות מבדולח אמיתי.

נויקה

New member
יא.. איך הבאת לי זכרונות

מקרלו- ויבארי, עם הגייזר הפורץ לתוך אולם זכוכית והמעיינות שיש להם באמצע הרחוב, מים מזויעים בטרוף. אגב, ברחוב הראשי, איפה שהמעיינות- אסור לעשן- בכלל, בכלל (?)

נויקה

New member
סימן השאלה

לא היה חוסר הביטחון שלי אלא תהיה על שטות שכזו. ועכשיו המחלוקת.

powo

New member
מנצל"ש שולח תמונות עבור אודי

אודי את השאלה אני שולח במסר

ronmerav

New member
מפעל הקריסטל

בקרלווי וארי (כשעתיים נסיעה באוטובוס מפראג, מומלץ לקנות כרטיס הלוך ושוב כי אם אין מקום באוטובוס האחרון בחזרה, יתנו לעלות רק למי שיש כרטיס מראש!) נקרא מוזר - MOSER. מפעל ידוע ומומלץ מאוד לבקר בו, גם כדי לראות איך מייצרים קריסטל וגם בחנות שמהווה מעין מוזיאון לא קטן לכל מה שיוצר שם בעבר. העיצובים שלהם מהממים, ויש להם דברים מודרניים יפהפיים. ראו קישור.

ke1234

New member
קרלו ויוארי-אחת העירות היפות ביותר

שביקרתי מומלץ להגיע לנופש,בתי מלון חלומיים באווירה קסומה, ניתן לקנות פוצלנים משובחים ובעקר כלי זכוכית מעוטרים , מי שגם קונה חייב לדעת שהבעיה העיקרית היא להביא אותם לארץ בשלום,זאת אומרת שצריך אריזה מקצועית וחובה להכנס עם הפריטים למטוס בתיק האישי .

למעלה