האוסף החדש שלי

• פותח הנושא vagy
  • פורסם בתאריך

vagy

New member
האוסף החדש שלי

שכחתי לספר לכם על האוסף החדש שלי מלפני שלושה חודשים בדיוק. כרגע באוסף יש לי "פריט" אחד אבל בטוח יהיו עוד. מצורפת תמונה. ירון

yoavabadi

New member
איזה פריט חמוד../images/Emo6.gif

תשמור עליו טוב שלא יאבד שתזכה לעוד "פרטים" באוסף

vagy

New member
באמת שכחתי

לכתוב שהוא לא למכירה או החלפה...... איך לא חשבתי שישאלו את זה?? אולי להשכיר.......

אבי311

New member
חכה חכה

חכה שהפריט שלך יצבור פז"מ ,כרגע אתה עדיין בהיי(high) אבל כששעות השינה שלך יתחילו להתקצר יותר ויותר , אתה מהר מאוד תתחיל לפרסם פה הודעות על החלפה, מכירה , או כל דבר שרק יציעו לך אתה תקפוץ עליו. סתם...... תהנה מכל רגע אפשרי, זה גיל שבכל יום אתה רואה איך הם משתנים ואותו תינוק שהיה לפני שבוע כבר לא יחזור. (אז הנה, זה בכל זאת מתקשר לאוספים, אתה יכול לאסוף רגעים מיוחדים ומהר מאוד תבין שהם לא חוזרים על עצמם והנה יש לך אוסף ייחודי, מעניין ושאין לו סוף) אתה יכול לראות שאני אספן יותר רציני ממך בהצלחה

galcool

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif

מזל טוב לך, לאם ול"פריט". אני מקווה שכן ירבו עוד "פריטים" שכאלה... ומה שמו? galcool

doroni10

New member
כמה עולה כזה עם שובל? ../images/Emo8.gif

הוא מופיע בקטלוג BALE החדש? והאם יש לו כבר סינדרלה- או שאפשר לשדך לו?
דורון,

מצטרף לברכות!../images/Emo24.gif

לי כבר יש שני פריטים כאלו, שניהם לא להחלפה. אני מחכה, כי אמרו לי שאם מחכים מספיק זמן המחיר שלהם בשוק עולה. בינתיים הם רוצים כל הזמן דברים (אבא תקנה לי), ומוכיחים שהמחיר באמת עולה. שתזכו לגדלו למצוות ולמעשים טובים!

astrok

New member
לי אין "פריטים"...

אבל בטוח יהיו לי... בכל אופן, להורים שלי יש "פריט" שעולה לתורה עוד 4 חודשים, והם עוד לא מאמינים... מזל טוב! תמיר.

powo

New member
לירון

כאספן עם ותק של הרבה שנים.יש לך ביד אוצר.ובמיוחד שזה גינגי. ומניסיון הוא מכפיל את האוסף.אז רק הרבה בריאות אברהם

למעלה