האוסידי ניצח

ocd21

New member
האוסידי ניצח

זהו , בעלי החליט שנמאס לו ,הוא רוצה להיפרד
כמה שאני סובלת הוא בטח גם סובל
האוסידי הורס את החיים והכי נורא זה שאנחנו יכולים לעצור את זה ופשוט זה חזק מידי מאיתנו

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

אני מציעה בכל זאת לנסות טיפול ביחד, אל תתנו לזה להפריד בינכם. אם תרצי אני אשמח לדבר איתו

מאיה3640

New member
האם את לוקחת כדורים?

הכדורים עוזרים. טיפול סיביטי לא מספיק בכלל.. ואם את לוקחת צריך אולי להעלות מינון.

גם מפחדת

אני בעוד חודשיים מתחתנת במצב של אוסידי ממש לא טוב. הבן זוג שלי מעורב בזה מאוד, וכל הטיפולים שניסיתי עד היום לא צלחו, והכדורים אך ורק מרגיעים, לא עוצרים בכלל את המחשבות והטקסים. הבן זוג שלי הוא הקורבן העיקרי לכל המחלה הערורה הזו, הוא עושה הכל בבית כי אני כמעט לא מצליחה לעשות כלום. נוסף לזה כל היום אנימציפה אותו בהודעות על אוסידי ולסיום כשהוא מנסה להתקרב עלי אני צורחת עליו ומתעצבנת כי אני תמיד מפחדת ללכלך אותו. הוא סבלני בטירוף ובאמת שהמלאך השומר שלי, ואני לא מפסיקה לפגוע בו בכלל הפחדים שלי מהאוסידי. המצב שלי ממש לא טוב, ומפחיד אותי שאנחנו ככה מתחתנים כי אני הורסת את כל המצב רוח.

ocd21

New member
הי

זה נשמע שהוא מאוד אוהב אותך כשהוא תומך בך ככה.
לשמחתי הרבה, בעלי חזר בו ועכשיו אנחנו בסדר . יש המון עליות וירידות
אני לא לוקחת תרופות , מפחדת מזה מאוד , שאם אני אקח כבר לא תהיה דרך חזרה ואהיה תלויה תמיד בכדורים ,מינונים וכו'.
היתי מאוד שמחה להפגש ,חייבים למצוא פתרון למחלה הזו. חיביים להתגבר. אני באמת מאמינה שמי שיכול לעזור זה מי שגם חווה את זה.

מאיה3640

New member
אין פתרון בלי כדורים

חד וחלק. את הולכת כדורים ואחרי תקופה של הסתגלות זה יכול לעזור. התופעות לוואי זאת הבעיה.. אבל אם את בכלל לא לוקחת כדורים ומפנטזת שתצליחי להתגבר על זה.. את מזה טועה.. זה לא יכול להיות. ומנסיון. רק להחמיר. המוח שלנו מפריש חומר מסוים וכשהוא לא מייצר אותו מספיק זאת התוצאה. זאת לא אשמת אף אחד. כדורים עוזרים בנושא. גם הקלה קטנה שווה המון.

ocd21

New member
הי

וזה כדאי אם יש הרבה תופעות לוואי מול הקלה יחסית?

ocd21

New member
תחליף לתרופה

מישהו ניסה את צמח ההיפרקום? שזה טבעי ותופעות הלוואי קלות יחסית?

פסיכיאטר המליץ

אוסי62

New member
גם אני התחתנתי לפני 3 שבועות

והפחד שלי הוא בדיוק מזה- שיום אחד ימאס לבעלי והוא ירצה להיפרד.
אני סובלת מROCD ( או.סי.די בזוגיות) וזה ממש נורא... כל משך תרופת האירוסים היו לי מחשבות איומות על הזוגיות שלנו. שבועיים לפני החתונה זה הרפה ממני ויום אחרי החתונה זה חזר- רק בצורה יותר קשה :(

למען עצמנו

אנחנו חייבות לטפל בזה, רק שאין לי מושג איך, כי כדורים וטיפול cbt לא עזרו לי �� ובנתיים אני הורסת את החיים של הבן זוג שלי

Niv s

New member
מצטרף להצעה של כהנא למפגשים זוגיים (ממומחה ל-OCD בלבד!)

וגם - לראות חברים, לעשות טיולים ארוכים בשמש (עם הגנה מתאימה) לבד/עם בן הזוג/עם חברה. הדברים האלה חשובים מאוד למוח

ברור שאפשר לנצח את האוסידי וברור שאפשר להשתפר מאוד...

יש ראיות ממלא אנשים וגם ממני, לי נורא עזרו מדיטציות ומיינדפולנס וכמובן חשיפה ומניעת תגובה, אל תוותרי, את לא נלחמת מלחמה שאי אפשר לנצח בה

למעלה