האונס

ענבר65

New member
האונס

זה היה לילה, חיכתי לחברה, פתאום הוא עבר לידי, גרר אותי בכח לתוך השיחים. הוא קרע מעליי את בגדיי, פתח את רוכסן מכנסיו, הכניס את הזין הענק שלו לתוך פי וסגר אותו עם ידיו. לא יכולתי לנשום והוא רק נע בתוך פי, קשר את ידיי, הפך אותי על הבטן, נכנס עם הזין הענק שלו עמוק לתוך התחת שלי, הוא כמעט וגמר, הפך אותי שוב, נכנס עמוק לתוך הכוס שלי, אני צורחת מכאב, אותו זה לא עניין, הכלב שעבר שם, שימש לו השראה והוא הכריח אותי למצוץ לו, לכלב, הכלב כמעט גמר ואז הוא הושיב אותי על ארבע, שם את הכלב מאחורי, הכלב זיין אותי בכל כוחו ו... גמר, מיד אח"כ גם הוא עלה עליי, זיין אותי שוב בתחת גמר גם... חשבתי שזה נגמר, אבל כמה ד' אח"כ הוא התאושש, נכנס שוב לכוס שלי שהיה נפוח וכואב, גמר שוב והכריח אותי ללקק את כל השפיך שלו, אח"כ הוא הלך והשאיר אותי, עם הכלב...

bugbuster

New member
ראשית נא לסמן ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

מה ההוודעה אומרת? זו פנטזיה או ווידוי.
כווידוי, הוא נשמע מפוקפק. (העציץ בגינה הציבורית לא השתתף במעשה? הכוונה לא להיות ציני, אלא לחדד אבסורד.)
אם איננו ווידוי אלא כתיבת פנטיה הרי יש בכתיבה בעיות לאין ספור. בראש וראשונה קיראי את מאמר המנהל/ת. הייתי מעדיף אם ההכתיבה תסוגנן מחדש בהתאם. אינני מוחק את הכתיבה למרות שבמצבה הזה היא איננה לגיטימית. הנקודה החיובית האחת שיכל להגיד היא שהגולשת היא אישה. לו כתב זאת גולש גבר הייתה נמחקת מיידית ולו מרמז רימזו ולו שמץ חשש עידוד להכשר אונס. אלא שעל פי הכרטיס זו גולשת, וככזו ישנה סקרנות מה תחושתיה כאישה לפנטזיות אונס, שנכתבו בצורה מאוד לא אסטתית ואולי נכון יותר להגיד, כתיבה גרועה, שלראייתי הינה בגבול דק דק שבין אולי נסיון כנה ואמיתי לגעת בצד האפל האפל של המין והאלימות וההשפלה, לבין בלון נסוי לא מוצלח של טרול.
עד כאן מדוע לא נמחקה הכתיבה ונשאלת השאלה מדוע אני מפרסם את התגובה ולא מעלה אותה במסר פרטי, זו מהסיבה שגם אחרים יקבלו את ההתרשמות כיוון שהכתיבה כבר עלתה ונמצאת מאחר הצהריים המוקדמים בפרסום.

לוקוLOKO

New member
היי...חחח אהבתי..

תגידי זה נשמע כאילו עברת טראומה עם בני סלע חחח מאיפה הבאת את זה אבל חמוווד

למעלה