האומנם כי...

מיטללל

New member
האומנם כי...

מחקר חדש קובע: אישה נשואה מאושרת יותר מאישה שחיה עם בן זוג ללא נישואים, והמאושרת מכולן היא מי שאין לה מערכת יחסים כלשהי ... מה דעתכם ?

לא מסכימה

אחרת איך ניתן להסביר את התופעה של המרדף הפאנטי הבלתי פוסק של נשים בשנות ה30-40 לחייהן אחרי בן זוג? חוץ מזה, אני חושבת שבן זוג אמור להשלים אותך ולכן אנשים במערכת יחסים שלמים יותר עם עצמם ומאושרים יותר.

חחח וואלה הגענו כבר לסקרים כאלה..

וואלה, אני חושבת שהכל תלוי באדם. שתי דודות שלי לא נשואות, ולא נמצאות במערכות יחסים כי איפשהו הן החליטו שזה לא בשבילן, והכי בריא להן זה להישאר לבד.. אומנם יש להן הרבה חברים וחברות..אבל מבחינה ריגשית אישית אין להן. ולא רע להן, זה האבסורד. ואישה נשואה מאושרת יותר מאישה שחיה עם בן זוג...זה אני חושבת שנכון. כי הזוג הנשוי חיים 20 שנה יחד וגם הזוג השני חיים 20 שנה..אבל יש ביניהם הבדל ולא משנה מה. הנשואים חולקים הכל מתוך שכך זה צריך להיות ועם רצון. הזוג שחי ביחד יודע שבכל רגע הוא יכול לפרוש ומה ששלו נשאר שלו. ואני בטוחה שכל אחד מהם לפעמים בחרדות שמא הבן זוג יעלם. ולנשואים יש תהליך ארוך להיעלמות סופית. אני אישית..וואלה כרגע אני לא מוצאת את עצמי אי פעם חיה בלי בן זוג בכלל ולא במסגרת נישואין...אני מאמינה בכל האהבה וכל העניין, כך שאני חושבת שמן ההגיון זה צריך לקרות..:)

לוידעת להגיב בקשר למחקר אבל מניסיון

אין כמו אהבה!!
אחחח..ושמישהו ינסה לסתור את זה! אני מאושרת כמו אנלא יודעת מה

dariii

New member
נכון...../images/Emo23.gif

באמת אין כמו אהבה, אבל כשאת אחרי אהבה ולב שבור, אין כמו ידידים הכי טובים.. תמיד שם בשבילך, ככה שגם להיות לבד זה לא כזה נורא. שביעיסטית?.. את במקרה משבט יעד?

חח ישלי משהו להסביר..

שביעיסטית\חמשושית\שישיסטית וכל השאר זה לא רק בצופים זה פשוט מציין כיתות חמישית-ט' שישית-יוד וכן הלאה... ולשאלתך-אני לא בצופים

למעלה