האומנות הכי טובה

razi14

New member
האומנות הכי טובה

תנ/י בביצים!!!! הבן אדם נופל מפותל מכאבים!!!! (בדוק)

MidNight Flame

New member
יאאא! שנים אני מתאמן לשווא?!

איזה מזל שהארת את עיני!

א1ט1

New member
יש לי שאלה

אם מישהו תוקף אותך ברחוב עם יד אחת על הביצים ויש אחת מגינה על הראש,אז מה לעשות?

MidNight Flame

New member
אהה... זה דווקא ברור! אתה רק...

ניגש אליו מאחורה ובועט לו בביצים מאחורה!

רן הגשש

עובר באמצע זה שתי אופנעיים אם לא ? זה משאית הצופציק של הקומקום , זה שמשפיך התה הלו זה רדיו סבא אריה

ננדין

New member
רגע! תן לי להבין

יד אחת על הביצים ויד שניה על הפנים? טוב, אם הוא לא איש טקוואנדו אז אין מה לדאוג כי לא נשארו לו ידיים...

מכה באשכים היא לא הכי יעילה.

אחת הסיבות היא שדי קשה לפגוע במדויק (כדי שיכאב לאותו אדם), אם הוא עם מכנסיים. 2. הכאב בהחלט נסבל ואפשר. 3. בד"כ יש רפלקס כאשר תוקפים לשם (לפחות אצלי,אני מיד שם יד אפילו בלי לחשוב). יש מקומות שהרבה יותר טוב לתקוף בהם כאשר רוצים "לשתק"/לפצוע קל-קשה/להרוג את היריב. טוב במיוחד כאשר תוקפים אותך המון אנשים יחדיו (מכה אחת לכל אחד ומבקרה הטוב אותו אדם משתתק במקום ולא יכול לזוז. במקרה היותר רע זה יכול להוביל למוות). כמובן שבעיקר עוצמת המכה תקבע מה יקרה לאותו אדם. B.B

ננדין

New member
ההודעה הייתה בצחוק, אבל...

אם הייתה רציני אז רק שתדע שבעיטה לאשכים היא אחת הטכניקות הכי יעילות בגלל הנזק שהיא יכולה להסב ליריב וגם בעיקר שהיא טכניקת LOW RISK כלומר "המבצע" (הבועט) לא שם עצמו או פותח את עצמו לסכנה גדולה יחסית. ואגב, אחד הקומבינציות הבסיסיות היא בעיטה נמוכה ואגרוף קדמי לפנים כך שלהגן על האשכים עם היד, לדעתי, היא בחירה גרועה (כנראה שאנשי קראטה מסורתי יחלקו עליי אבל זאת דעתי האישית...) ועדיף (שוב, לדעתי) להגן בעזרת הרגל בדומה להגנה על LOW KICK פנימי...

למעלה