האולסטאר מתקרב...

clevelandrocks

New member
האולסטאר מתקרב...

אז אחרי שפרסמו את הסגלים (חוץ מבחירה אחרונה של הקהל בכל סגל), נותר לקבוע מי יהיו המגישים הפותחים. אני מניח שהמועמדים העיקריים הם קליף לי ודיוויד פרייס בAL, ואובלדו חימנז ורוי האלאדיי בNL. לדעתי לי וחימנז צריכים לקבל את הכבוד (שבדר"כ מזכה גם ב2 אינינגס). מה דעתכם?

omri1234567

New member
קליף לי לא שיחק חודש פלוס ולכן לדעתי הוא לא

צריך לפתוח , למרות שהוא זורק מדהים אבל אני חושב שמגיע באול סטאר גיים לשחקן שיציב מתחילת העונה לפתוח ושיחק מתחילת העונה ובמקרה הזה זהו פרייס. דרך אגב אני חייב לציין משהו שממש מציק לי , ג'רד וויבר נותן עונה מדהימה וגם מוביל בכמות הסטרייק אווטס במייג'ורס והוא עדיין לא נבחר לאול סטאר ומנגד יש את פיל יוס שאני מכבד אותו אבל משחק בקבוצה גדולה כמו היאנקיס וגם אם המספרים שלו פחות טובים(לא בהרבה אבל פחות ) ונכון יש לו יותר ווינס אבל עם קבוצה כמו היאנקיס לוויבר היה הרבה יותר מ- 8 ניצחונות , הוא נבחר וויבר בכלל לא נבחר לאול סטאר זה רק מראה שאנשים בוחרים לפי הקבוצה שהם אוהדים ואוהבים וזה לא פיירי בכלל , אני חושב שהסוגיה הזו עולה כל שנה עם איזה שחקן אחר אבל השנה זה כל כך ברור עם וויבר ויוס שזה ממש מבאס ששחקן כמו וויבר שנותן עונה מדהימה לאיינג'לס לא יהיה באול סטאר גיים בנוסף שהוא באנהיים השנה ומגיע לו מול האוהדים שלנו לזרוק . ואחרי זה שואלים למה שונאים את היאנקיס? אז זו עוד סיבה כי האוהדים שלכם שברור שהם רבים משאר האוהדים בוחרים רק את השחקנים שלהם ואם יש שחקן שמגיע לו יותר מפיצ'ר שלכם אהם אהם וויבר הוא עדיין לא נבחר כי הם רוצים לראות את כל הרוטציה שלהם באול סטאר גיים. סתם באסה של בוקר אבל ואונבלו צריך לפתוח ל-NL

omri1234567

New member
סתם עוד כמה מספרים בין וויבר ליוס

וויבר קוולטי סטרארטס -14 יוס קוולטי סטארטס - 8 וויבר ווינס - 8 יוס ווינס - 10 SO - וויבר -124 יוס - 86 אינינגים - וויבר 108.2 יוס - 94 ווקס - יוס 29 וויבר 26 ER - יוס 40 וויבר 34 וזה ממשיך עוד ועוד אז איך הוא לא נבחר ויוס כן? אשמח לתגובות מכם

JayneCobb

New member
היי...אני בעד וויבר !!!

וגם הצבעתי לו... אני חושב שהוא נותן עונה מצויינת,וזה בלי קשר לכך שהוא אצלי בפנטזי... יצא לי לראות שלושה משחקים שונים שלו והוא פשוט זורק ברמה ממש מדהימה... וזה אכן עוול שהוא לא בפנים, אבל כמו שאמרו באיזה קטע שראיתי ב ESPN, זה קשור כנראה לשיטה שבה המאמן של כל נבחרת בוחר את השחקנים שלו...אחרת אין להיותך מאמן אול-סטאר שום משמעות...

BB FuNaTiC

New member
תשמע חד משמעית אני אומר לך

אתה צודק.
לויבר מגיע יותר מיוז. ויבר מחזיק את הרוטציה של האיינג'לס על הכתפיים שלו ונותן עונה מדהימה. אייס לכל דבר. מה לעשות שממזמן הבנו שהרוסטרים לאול סטאר הם לא הוגנים. המאמן בוחר את השחקנים שלו, כל קבוצה חייבת נציגות אחת לפחות, האוהדים בוחרים לפי אהבת ליבם בלי קשר למספרים וכו' וכו'...... עכשיו בFINAL VOTE ניק סווישר שהוא השחקן האהוב עלי במייג'ורס בטח יזכה בזכות הפופולאריות שלו וזה שהוא רשם בטוויטר שלו שהוא מבקש מכולם להצביע לו. קווין יוקליס נותן מספרים הרבה יותר מרשימים השנה ועוד בקבוצה כמו בוסטון שנאבקה בסלאמפ של אורטיז ופציעות על ימין ושמאל של שחקנים קריטיים. מבחינת תצוגה אין ספק שמגיע ליוקליס יותר מסווישר.... החיים לא הוגנים אבל אין ספק שאתה צודק. אולי אחרי שוויבר ייתן עונה מלאה מרשימה, לא יוכלו להתעלם ממנו שנה הבאה.

omri1234567

New member
באסה... , ודרך אגב יוק כרגע מוביל על סווישר

אני יודע כמה אתה אוהב את סוויש אבל אני באמת מקווה שיוק הוא זה שיהיה בפנים

kads

New member
אתה צודק לגבי וויבר אבל

טועה לגבי האוהדים של היאנקיס, לפחות הפעם. את הפיצרים בוחרים השחקנים והמנג'ר, לא האוהדים. וויבר אייס אמיתי ומגיע לו להיות אול סטר, במיוחד כאשר המשחק משוחק אצלו בבית. לגבי יוז, פיצ'ר טוב אבל יש לפחות 10 סטרטרס בליגה שמגיע להם להיות אול סטרס לפניו. זה אחד מהצ'ופרים כאשר זוכים באליפות שנה קודמת(ראה איי-רוד). קליף לי צריך לפתוח ללא ספק. הוא אמנם פיספס חודש אבל הוא השלים את החסר וזרק רק 4 אינינגס פחות מפרייס עד עתה. הWHIP שלו פשוט מדהים והוא פשוט ברמה אחת מעל פרייס לפחות. באופן מפתיע בחירת האוהדים השנה, לפחות ב AL הייתה נכונה לדעתי. אין אף שחקן שדה שנבחר ע"י האוהדים שאני לא מסכים איתה למעט ג'יטר וזה רק בגלל שאני משוחד עבור אלויס. לשניהם מגיע כך שזה לא ממש משנה.

למעלה