האוליגרכים-פרק 2...

Elanora

New member
למשל הסמל של המפלגה הנאצית

צלב הקרס, למשעה מגיע מהמזרח הרחוק, הצורה המיוחדת שלו מסמלת אינ סופיות ונצחיות

bariska

New member
וואלה?:)

מקווה שבשנה הבאה יתנו לי תהזדמנות לנסוע לשם.. ד"א פעם קראתי שאחד הרופאים (והיו לו הרבה) travil ivo אבל זה בקטנה:)

Elanora

New member
היטלר לא היה חצי יהודי!!!

וגם סבתא שלו לא הייתה יהודיה... אם אתם לא מאמינים תבדקו, זה סתאם שמועות....

eMiFrEaK

New member
תאמת... אני ממש לא מבינה אותו =\

כן.. אני ראיתי היום את הפרק... האנשים האלה יודעים לנצל את הרגע... ראיתם במקרה את הכתבה שעשו חדשות 10 על צ'רנויי?? הבנאדם הזה הכי עשים בארץ.. יש לו מיליארדים.. והוא מסובב אנשים על האצבע הקטנה.. עושה פרצוף תמים ולא מבין מה כל המהומה סביבו... ועזבו את זה שהוא משחק אותה שה תמים.... שלא עשה שום דבר רע בחיים שלו והאשמות שיש נגדו הן מקריות לחלוטין... מאוד מוזר מה שקורה פה..=\

bariska

New member
נראה לי

שהוא בעצמו לא מבין מה הוא רוצה הוא כמו לייצן שם.. ואם כבר מדברים על צ'רנויי..אז גם הוא בוריס..(נראה לי)

SupermanZW

Well-known member
גם הוא בוריס, רוצה להתחלף איתו?

אני לא כל כך בטוח שמה שאומרים עליו נכון, ידוע גם שלאנשים עם המון כסף יש המון אויבים.

eMiFrEaK

New member
צודק...

אבל אני , לטוב או לרע, שופטת אנשים מאוד מהר... ואני גם לא טועה בדר"כ חחח רואים על הפרצוף שלו שהוא בנאדם שמסוגל לדרוך על המון אנשים בשביל להגיע למטרה...

bariska

New member
יש גם אנשים

שאין להם הרבה כסף ויש להם הרבה אויבים אז במצב הזה עדיף להיות bagatiy i shiclivay:)

Dynamo1929

New member
"מאמא רוסקאייה, פאפא יוריסט"...

ייתכן והבנאדם חצי יהודי, אבל מה לעשות... הוא לא ממש מחבב אותם... תכלס, הבנאדם מאד חכם ומשכיל בלי שום קשר לזה שהוא גזען או לא. ולמרות כל השטויות שהוא אומר, נראה לי, הוא אחד האנשים היחידים בפוליטיקה שבאמת אומר את מה שהוא חושב ללא כל חשש, ייתכן וזה לא נעים לא לשמוע לכמה אנשים, אבל הוא זכוי להערכה מסויימת על כך...

bariska

New member
אולי הוא משכיל

אבל מישום מה הוא לא מרבה להראות את זה

Janem

New member
הוא סתם ליצן

שמדבר שטויות שהעם אוהב לשמוע, זה נקרא להיות מזויף...

Dynamo1929

New member
הוא ליצן, נכון...

אבל העם אוהב לשמוע שטויות...? אני בספק, בטח לא בסגנון שהוא אומר אותם, הריי לא סתם התדמית שלו הוא של לייצן מעורער נפשית...

bariska

New member
ד"א מישהו רואה כאן את התוכנית

רוסיה הפלילית?אחד התוכניות האהובות עליי זה יהיה ב1 וחצי בלילה תראו אם תרצו

Dynamo1929

New member
מדי פעם יוצא לי לראות את זה...

באמת אחלה תכנית... ואם כבר המלצות, אז משודרת בימים אלו סידרת תעודה יוקרתית מאד בערוץ 8שמספרת על מלחה"ע ה2 ולראשונה לא בשחור לבן, "מלחמה בצבעים", שווה צפייה...

למעלה