האוליגרכים-פרק 2...

Dynamo1929

New member
האוליגרכים-פרק 2...

"יזראילסקיי סאבאקי!"... ו. ז'ריינובסקיי. ראיתם את הפרק היום?

bariska

New member
אני לא..ד"א אתם מודעים

שהmudak הזה יהודי...מאיפה השנאה הזאת לעם שלו?

eMiFrEaK

New member
אהא...

ועוד המון דברים.... אבל הוא היה גם גאון... וידע לנצל את הרגע... מה שהרבה אנשים לומדים לאט לאט לעשות =\

bariska

New member
הגאונות שלו הגיע לטרוף..

זה לא בנאדם איך אפשר להרוג כלכך הרבה אנשים ..ילדים..נשים..קשישים.. זה לא אנושי

eMiFrEaK

New member
ראית את הסרט הנחשול??

אותו עיקרון בדיוק... תראה אל תתייחס לשנייה להרג של בני האדם.. תחשוב על מטרה מסויימת שאתה חייב לבצע בכל מחיר!! ואם אתה מאמין בזה בכל מה שיש לך... אתה גם מסוגל להגיע לרמות מטורפות של הצלחה...(הג=דגש כאן הוא כמובן שלילי לחלוטין... אבל אתה מבין על מה אני מדברת..)

bariska

New member
לא זוכר אם ראיתי...

יכול להיות..אבל מה שבטוח זה שאם בנאדם ממש רוצה להשיג משו הוא ישיג את זה בכל מחיר..

Dynamo1929

New member
זאת גאונות גבולית, אם בכלל...

להיטלר היו יועצים שבלידיהם הוא לא היה מגיע רחוק...

eMiFrEaK

New member
זה נכון...

מאחורי כל מנהיג עומדים האנשים שבאמת אחראים על הכל... אבל היטלר הוא אדם שלקח את הגאוניות שלו בצורה קיצונית מדי... קראתי מאמר שנכתב עליו... והמחבר, אגב יהודי ישראלי,כתב שאת היכולת שלו לנהל ולנתח דברים אין להרבה אנשים ואם הוא היה מפנה את זה בצורה שונה, כלומר, בוחר להשקיע במשהו פחות קיצוני וכמובן חיובי... הוא יכל להגיע רחוק מאוד בחיים.=\

bariska

New member
חח זה מזכיר לי

משפט יפה מאחורי כל גבר גדול עומדת אישה עוד יותר גדולה...(לא קשור
) :)

eMiFrEaK

New member
חחחחחחח

אני מכירה.. מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה...=) הפמיניזם מתפרץ החוצה חחח

eMiFrEaK

New member
זה שמועות...

אמא שלו לא יהודיה... אנשים אוהבים להגיד את זה.... כנראה זה מחזק את הטענה שלהם כלפיו....

eMiFrEaK

New member
../images/Emo4.gif אני בספק...

ואני מניחה שיש לך הוכחות??? חחח

bariska

New member
כן באמת

דיברו על זה באיזה סרט שיצא לי פעם לראות באיזה ערוץ.. בזמן האחרון יש יותר ויותר סרטים עליו

eMiFrEaK

New member
חחח אין לך מושג כמה סרטים ...

ביוגרפיים ראיתי על היטלר... וכמה מאמרים וספרים קראתי עליו לפני הנסיעה שלי לפולין.... אני יכולה להגיד בביטחה... שאני מכירה את האישיות של האדם הזה.. =\ לא יודעת אם זה לטובה..אבל אני סקרנית.. ותמיד טוב לדעת את אוייבך.. חוץ מזה שהוא ניחן בכושר חשיבה מאוד מיוחד... וזה די מעניין למען האמת..=)

Dynamo1929

New member
פעם שמעתי שהיטלר התעניין מאד

במיסטיקה ובמזרח הרחוק ככלל ובטיבט בפרט... מעניין אותי לדעת , מה הוא בדיוק חיפש שם...?

Janem

New member
הוא היה פאנאט

והאמין שהוא סוג של משיח גואל. הוא קשר הכל לדת וכנראה מיסטיקה הייתה הדרך שלו לבסס את ההנחות שלו.

למעלה