האוכל בגן הורדים

סיגל26111

New member
האוכל בגן הורדים

שלום,
ראינו את גן הורדים בראשון לציון ומאוד אהבנו את המקום. העניין הוא ששמעתי מכמה אנשים ביקורות לא טובות בקשר לאוכל.
ממש אשמח לשמוע את חוות דעת נוספות בקשר לכך. הייתם באירוע שם? שמעתם על האוכל במקום?
המון תודה מראש!!

21186

New member
אמנם לא הייתי באירוע שם, אבל..

התחתנתי שם לפני שבועיים (פחות יום, אבל מי סופר)...
קודם כל בטעימות שעשינו לפני חודשיים מאוד אהבנו את האוכל ודבר שני, אחרי החתונה קיבלנו הרבה תגובות טובות גם על האוכל וגם באופן כללי על המקום כולו מאורחים שלנו... הרבה אמרו שהאוכל היה ממש טוב וטעים והגיע חם וגם הרבה ציינו את הקינוחים המעולים שלהם!!
אגב, אחרי החתונה קיבלנו הביתה את האוכל שנשאר ואכלנו מזה עם ההורים יומיים אחרי החתונה והאוכל עדיין היה מאוד מאוד טעים והרגיש טרי!
אם יש לך עוד שאלות על האוכל או על המקום באופן כללי את מוזמנת לשאול אותי פה או בפרטי...
מזל טוב!! :)

סיגל26111

New member
האוכל בגן הורדים

קודם כל תודה רבה על התגובה והמון מזל טוב לכם!! :)
שמחה לשמוע ביקורת חיובית.. ואשמור לעצמי את הזכות לפנות בעתיד לשאלות אחרות נוספות בקשר למקום :)
פשוט אתמול מישהי שחברה שלה הייתה שם באירוע סיפרה שחברה שלה "חזרה רעבה כי לא היה לה מה לאכול ואמרה שהאוכל היה שם מגעיל". ושמעתי ביקורות נוספות דומות שמאוד התבאסתי לשמוע בקשר לאוכל שם..

התחתנתי שם לפני שנה כמעט

כך התשובה שלי רלוונטית לאוקטובר 2013-
&nbsp
היינו בטעימות פעמיים- בפעם הראשונה בטעימות רגילות, ובפעם השנייה בטעימות מתוך אירוע (כיוון שהיתה טעות בטעימות הרגילות הוזמנו בפעם השנייה). בנוסף, קיבלנו חמגשיות הבייתה לאחר האירוע.
&nbsp
ראשית, אני חייבת לציין שרמת האוכל בטעימות ובאירוע הייתה זהה (לא ברור מאליו בכלל).
אני אסתייג ואומר כי אני והבן זוג שלי חובבים גדולים של אוכל ומסעדות ולא מתים על אוכל של חתונות (גם במקומות שנחשבים טובים) כך שמלכתכילה נכנסו לחיפושים בגישה מפוכחת וחיפשנו אוכל טעים אבל היה ברור לנו שסביר להניח שלא ניפול מהרגליים. מה שכן היה חשוב לנו- שהאוכל יהיה עשוי היטב לדוג': סטייק עשוי מדיום, דג עסיסי ולא יבש וכו'.
&nbsp
בתור אוכל חתונות- האוכל שם היה מצוין בעיני , אבל אל תצפי לתחכום קולינארי או מנות גורמה.
בנוסף- אני יודעת מחברה שלי שהשף התחלף שם לאחרונה אז יכול להיות שהיו שינויים.
&nbsp
באופן כללי, החוויה שלנו עם גן הורדים הייתה יותר ממעולה ואני ממליצה עליהם בחום. אם תרצי לשאול פרטים נוספים-בשמחה.
&nbsp
&nbsp

renit

New member
אני דווקא הייתי והיה סבבה

לא נפלתי מהכיסא וזה לא אוכל בוטיק, אבל אחלה אוכל.

למעלה