האויב האמיתי של המדינה - החרדים.>>>

פ.יעקב

New member
האויב האמיתי של המדינה - החרדים.>>>

כי מדינת הלכה - הלכה המדינה.!!!!

ידידי, ללא הסבר סיסמתך לא שווה דבר

מן הראוי לפרט את דבריך אחרת סתם מחנה עצום של חילונים מערביים ונאורים יושמץ כמסיתים ואת זה אנו לא רוצים נכון?

פ.יעקב

New member
הסבר למה החרדים הם אויבי המדינה:

כשאני כותב חרדים אני לא כולל בהם דתים מערביים אני מתכוון לכל החרדים שלא הולכים לצבא,לומדים בישיבות ומקבלים קיצבאות יותר מאשר חיילחם קרביים. אני מתכוון לחרדים שרוצים להפוך את ישראל למדינת הלכה.וזה ידוע: מדינת הלכה - הלכה המדינה.אני מתכוון לחרדים אשר הכסף הוא המצע שלהם.

המבשר

New member
לא צריך לגייס את החרדים סתם יפריעו

ויעשו לנו בלאגנים שישארו עם השטויות של הדת שלהם בגטו שלהם בבני ברק ושלא נראה אותם מספיק לנו עם הדתיים מההתנחלויות אז תעשו טובה עדיף לנו לעשות עוד יומיים מילואים מאשר הם יעשו לנו את המוות 25 יום עם הכשרות שלהם וכל החרטא של הדת

השם ישתבח

סופ סוף אני יכול להסכים איתך במשהו נשאר לך להבין רק את הנזק העצום שטומנת לנו התרבות המיזרחית - גם זו המכונה "חילונית" ואז נוכל לחשוב ביחד איך לתרום למדינה שתראה כמו מדינה אירופאית מתקדמת ולא מדינה חילונית ערבית שבחילונותה מסתירה היא מנהל מושחת וערכים ברברים(כמו טורקיה) נו תעשה את המאמץ?

hreuven2

New member
עתה הקץ עליך הגזען

ושלחתי אפי בך ולא תחוס עיני עליך ולא אחמול כי דרכיך עליך אתן ותועבותיך בתוכן. עתה מקרוב אשפוך חמתי עליך. בקיצור בערבו של יום רצוי לצטט את יחזקאל ומה איחוליו לגזען שפל כמוך

המבשר

New member
אם אני צריך לבחור בין הזבל החרדי

לבין הסירחון הגזעני שלך עדיף לי החרדים אפילו עובדיה הסנילי הדפוק הזה עדיף בעיני מקוף גזעני כמוך אתה בעיני כמו כל הערבים אין הבדל בינכם בכלל מה עוד שאתה משחק אותה תורם למדינה ועלינו עליך שאתה ב.כ.ת. המקרה הטוב או משתמט מהצבא במקרה הגרוע בכל מקרה לך עם הערבי הזה כובש לזולה שלכם בדו-קיום שם תרגישו נוח עם כל האבואים שם אתה תרגיש בבית.

שרוף

New member
אוהב וקוטל

אתה פשוט גזען. קודם כל אין דבר כזה מחנה עצום של חילונים מערביים ונאורים. אני מניח שאתה משייך עצמך למחנה דימיוני שכזה ובזה אתה עושה עוול לאנשים ממוצא מערבי שהם גם נאורים. אני אישית מכיר הרבה מזרחיים שהם נאורים ואינם אוהבים את שס ויהדות התורה ואני מכיר גם הרבה דתיים מזרחיים ומערביים ששוטמים את התנועה החרדית. הניסיון שלך להעמיד את עצמך במחנה כזה או אחר מול מחנה אחר הוא גזענות לשמה.

coren

New member
שינאת חינם

על שינאת חינם חרב הבית. זהו המסר שיש להפנים מתשעה באב. באהבת חינם יבנה הבית השלישי. כך שאם במקום לשבת בבית קפה היית לומד מעט על משמעות חורבן הבית, לא היית מקניט את אחיך.

למעלה