האויבים של הבורג

Tolan

New member
האויבים של הבורג

פעם קראתי על כתבה שבה הוזכר ממש בקצרה גזע בשם Species 4318 (אני לא בטוח לגבי המספר), שהם כביכול יותר חזקים מהבורג... מישהו יכול להרחיב עליהם?

Lu Tze

New member
כן...

המספר לא נכון, וזה לא ממש השם של הגזע, אלא כך כינו אותם הבורג (שמצרפים לכל גזע מספר). הם מיקום מקביל שאליו הבורג ניסו לפלוש וכשהם נתקלו בגזע הזה ברחו עם הזנב בין הרגליים. היקום שלהם מורכב כולו מחומר ביולוגי ולכן הספינות שלהם גם ביולוגיות. יש להם יכולת טלפטית ונראה לי שהם הגזע הראשון שיוצר לגמרי בעזרת מחשב (ז"א, זה לא היה מישהו בחליפה, אלא CGI). אממ... מה עוד? אה! פרקים שעוסקים בהם. יש את סקורפיון, שהוא פרק כפול שבו אנו נתקלים לראשונה בגזע (וגם בסבן) ויש עוד פרק שבו הספינה נתקלת בבסיס אימונים של הגזע, רק שאני לא זוכר את השם שלו.

TUVIX

New member
יש גם את הפרק שבו ההירוגיונים

צדים אחד מהם והוא עולה על וויאג'ר כדי לחפש מפלט.

S h a y 9 9 9

New member
גזע 8472

זה לא בדיוק יקום מקביל בסידרה קוראים לזה חלל נוזלי ויכול מאוד להיות שמדובר באיזשהו חלל נוסף מעבר לחלל הידוע לנו כלומר space is not the final frontier. הבעיה המרכזית של הבורג זה שאי אפשר להטמיע את הגזע הזה לקולקטיב כי אי אפשר להוסיף תוספות מכניות לביולוגיה של 8472 בעזרת טכנולוגית הנאנייטס שהבורג משתמשים בה ובדיוק בגלל הסיבה הזאת הבורג כל כך רוצים אותם.

בצל אל

New member
קוראים להם "וורלונים"

או "שאדואוז" טייק יור פיק. וכל הסיפור שלהם מזכיר יותר מידי את בבילון.

Esmena

New member
מה פתאום?!?

הרי וויאג'ר נגמרה עשור לפני שבבילון התחילה,לא ככה?

בצל אל

New member
אותך לאיואנובה!

בבילון: 1994-1998 וויאג'ר: 1995-2001
וברצינות, הפיקה אותם אותה חברה של אפקטים מיוחדים. הרושם רע.

Esmena

New member
אתה סתם אומר את הדברים האלה בשביל

להחזיר אותי בתשובה.

Esmena

New member
וד"א,

מי זאת איואנובה,ולמה אני צריכה לפחד ממנה? (אכן,על קוצה של אות)

Esmena

New member
ועוד ד"א,

בעצם, הם נראים מאוד דומה לצללים ,אבל יש להם טכנולוגיה וורלונית(ספינות צמחיות למשעי).כלומר,סוג של קומבינציה מתוחכמת- שלו הייתה מתקיימת היו נסבות עלילות בבל על מירדף אחרי אמריקאים עם תסביך מוסליני למיניו במקרה הטוב, וגם זה בספק רב. כלומר,מישאלת ליבם של החברים מפארמונט על מסך זה. ועוד ד"א, רק אני חושבת שהפורום הזה מנוהל ע"י הצללים?

בצל אל

New member
קומרדז

לפעמים הרג נמלים הוא דווקא חלק ממזימה שלטונית מכוונת היטב להרחבת מקורות גידול הזעתר בגזרה על חשבון צרכי השומשום. מאידך, ייתכן שקונספירצית הזמן-חלל הגדולה מכתיבה את התרסקותו של המין הנמלי כאות לביאת השאדואוז כשהם מונהגים ע"י אדמירל ג'יינוואי הידועה לשימצה בשל אכזריותה הרבה כלפי גזעים שהיא לא מבינה. (להלן: נמלים וצרכני שומשום). התנועה למען העלאת אחוז השומשום בזעתר!

Bajoran Preist

New member
מה זאת אומרת, "למה"?

כי איואנובה היא אלהים, לא?
אבל דרוסילה היא שליחת הנביאים.

Esmena

New member
סבן היא שליחת הנביאים

ו*איבנובה* היא האלוהים( אנד סו דו גיאמאס). זה בסדר,לא טעיתם הרבה יותר ממנו- ביו צריכים לקרוא לה איבנובנה בכלל. אם לאבא שלה היו קוראים איבן,אז היא הייתה איבנובה. אבל קוראים לו איבנוב. ובכלל,לקרוא לרוסיה המקומית איבנובה זה מפגר כמעט כמו לקרוא לה צ'כוב
.

למעלה