האוטוטו שנתיים שלי

האוטוטו שנתיים שלי

החליטה על דעת עצמה שלא צריך יותר חלב סימילאק מטרנה וכ"ו. היא הולכת לישון בלי בקבוק - שזה דווקא נראה לי תקין כי היא מוצצת אצבעות להרגעה עצמית. אבל אני לא בטוחה שזה טוב שהיא הפסיקה להתבקבק כל כך מוקדם, נכון שהחלב הוא תעשייתי, אבל מכיוון שזה לא המזון היחיד שהיא מסתמכת עליו - זה היה לי דווקא נחמד לדעת שהיא מקבלת ויטמנים גם מהמטרנה. זה נורמלי להפסיק לשתות מטרנה בגיל כזה?

לגמרי, ואם זה בא ממנה ובקלות הייתי הולכת

על זה (חסכת גמילה אחת למעשה
).

../images/Emo45.gifנורמלי לחלוטין

ואם זה בא ממנה אז בכלללל
מתוקה הנגמלת הצעירה שלך

efratyes

New member
מיקה שלי הפסיקה כבר בגיל

שנה וחמישה חודשים וזה בא ממנה אחרי ארוחת הערב הייתה נרדמת לבד בלי בקבוק אז החלטנו לוותר לה על זה וזהו, זה היה כזה פשוט תגידי תודה, זה חוסך לך גמילה...

Hippogriff

New member
בדיוק היתה התיחסות לזה בהנחיות החדשות

שהוציא משרד הבריאות (יש קישור ב"הורים לתינוקות" למסמך המלא שם כתוב שהחל מגיל שנה אפשר לעבור לחלב פרה רגיל ושעדיף להפסיק עם בקבוקים כמה שיותר מהר (אבל זה בגלל הסיכון לשיניים, בלי קשר לתכולת הבקבוק) בעקרון אם היא אוכלת מוצקים כמו שצריך, אין סיבה לתת לה מטרנה מעל גיל שנה ומקסימום אם את רוצה להיות רגועה- תני לה תוסף ויטמינים

בוליפלג

New member
בטח שבוודאי../images/Emo70.gif צאי לחגוג את הגמילה../images/Emo13.gif

לרוב ההורים הם אלו שצריכים לגמול, ולא הילדים גומלים את עצמם
אגב, מהיום בכלל מומלץ להשתמש רק עד גיל שנה (אם בכלל)

כל הכבוג למתוקונת ../images/Emo47.gif

זה דווקא תקין, ובכלל לא מוקדם לדעתי. אם היא אוכלת מסודר אין סיבה לקבל גם בקבוק חוץ מהפינוק שבזה. זה נפלא ומרגש כשגמילות באות מהילדים. ו...היא משגעת

yaelli10

New member
שלום שלום

את מוכרת לי מאיפהשהוא הקטנטן שלי נגמל בגיל שנה וחצי וזה בעצם הגיל האידאלי כאן (הולנד) כמובן שממשיכים לספק ויטמין די נוזלי.

adika31

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo185.gifגם הנסיך שלי החליט שדי לבקבוק

אז אני נותנת לו מטרנה ביג שזה מעין שוקו בטעם שוקו / בננה שיש בפנים את כל הויטמינים והברזל. הקטע המצחיק שאחרי חודשיים פתאום הוא ביקש דייסה מה שהקפיץ אותנו במידית לסופר לקנות לו מטרנה בשלב שלו( אצלי הילד רזה ולא אוכל מי יודע מה כך שדי מלחיץ לי שהוא לא שותה את הדייסה שלו פעמיים ביום)

esterika007

New member
גם אני העברתי לשוקו ביג

ובגלל שהתזונה שלו לא משהו, אני שמחה שמקבל קצת ויטמינים וברזל מהשוקו
.

דיינו

New member
הלוואי הלוואי הלוואי עלי - אצלינו בעיה הפוכה

הילדון פשוט מכור לבקבוק. מסוגל לחסל ליטר ביום כמו כלום (ומשיקול כלכלי כבר משמן עברנו לחלב ממטרנה), וגם במיטה, וגם בלילה, ואנחנו מודאגים מהשיניים והוא לא אוכל מספיק מוצקים החלטנו שזהו, גומלים אותו. אבל איך?

בוליפלג

New member
מדללים, מדללים, מדללים, עד שהבקבוק הופך

בקבוק מים. או זבנג וגמרנו - אין בקבוק חלב, יש בקבוק מים. אגב, לא ציינת בדיוק בן כמה הוא - זה נשמע לי חשוב. ברמות שונות של הבנה אפשר להסביר ולעבוד על שיתוף פעולה.

leelach

New member
שלי החליטה בגיל שנה../images/Emo6.gifוחשבתי שזה נורמלי

מה גם שבמקום המטרנה שהיא הפסיקה לאכול, נתתי לה חלב עם יוגורט בסיפיקאפ זה היה ממש מעדן בשבילה והנה אחרי פחות משנה גם את זה היא הפסיקה ועכשיו התמכרה לי לשוקו בבוקר ובערב- לדעתי הם פשוט משלימים את הויטמינים מהאוכל ומהפירות לא צריך לדאוג כל כך, מזל טובבבבב

למעלה