האהוב הסודי שלי

בהודעה הראשונה שלך ראיתי אישה

ואחרי שקראתי את ההודעה השניה ראיתי ילדה קטנה עם חוסר ביטחון עצמי. הגיע הזמן שתדאגי לעצמך. את יודעת מה את שווה. את יודעת מה מגיע לך. מגיע לך ים, אויר, שמש...מגיעה לך השמיים. ורק כשתדעי מה מגיע לך...יבוא הביטחון העצמי של אישה. ואת אישה! כל מה שהוא אמר לך הוא אמר ממקום של חוסר ביטחון עצמי. ממקום של חלשים. אבל תדעי שזו לא סיבה להתנהג אליך כך או אל כל בן אדם אחר... תסתכלי לו ישר בעיניים עם כל הביטחון העצמי שבך. תגידי לו שיש גבול. אדוני עברת את הגבול מזמן. אם אתה אוהב אותי תתחיל לספור עד עשר לפני שאתה זורק לי מילים כל כך קשות כל כך אלימות. לך לטיפול! עכשיו תני לי חיבוק חם.<מה לעשות באתי מפורום שמחבקים בו> דניאל

אם זו הגישה, כדאי שיהיה לך יוד בבית

זה נשמע קצת מעבר למשבר בזוגיות. זה נשמע כמצב הדורש טיפול מקצועי - סוציאלי, אפילו משטרתי אם היה פעם מימוש של האיומים.

אני לא מומחה בהפניה, אנסה לברר

בינתיים אני יכול להציע לך להתיעץ בנעמ"ת, אולי בלשכת רווחה עירונית, מה כדאי לעשות. אם למישהו כאן יש רעיון נוסף, מוזמן להוסיף.

פלסטיק

New member
צחוק בצד

אני אדם שנוטה להאמין לאנשים אם בעלך איים בשבירת עצמות אני נוטה להאמין לו (ולעצמות שבורות יוד לא יספיק). את צריכה לעשות משהו דרסטי בעניין ומהר

אתה צודק אם כי

במקרה שלנו, ידוע לי שבעלי לא מתכוון לשבור לי את העצמות, אבל הוא מתכוון לכעוס ולהפחיד ולאיים, שיטה פסולה לגמרי, ומסוגל גם להציק, ובעניין זה ללא ספק עלי לעשות משהו.

פלסטיק

New member
טוב אמרו כולם מה שאמרו

את נשמעת בחורה אינטיליגנטית כך שבטוח תכלכלי מעשייך בתבונה.

adam33

New member
אלימות

איני מאמין בשינוי אלא ברצדביזם אם הוא אמר הוא גם יאמר בעתיד רק שאל תברחי מהר עם אנשים כאלה יש לעשות רגע חושבים ולראות כיצד עוזבים מבלי שהוא יהיה אלים בצורה שאחר כך תתחרטי על כך.. תתחילי בייעוץ ולא בשביל לחזור אליו אלא בכדי שיבהיר לו הייעוץ שלא ניתן להשתמש באלימות מכל סוג.

אדם כל פעולה שאעשה

זה רק אחרי שאשקול היטב את מעשי. ממה שאני מכירה אותו, הוא יותר מדבר מאשר עושה, אבל גם זה מספיק כדי לעצבן, מה זה רצדביזם?

לא לאלימות !!!

פרח יקרה לא יודעת מה הנסיבות ובכלל לא חשוב מה הן אני צועקת עכשיו בכל הכוח - לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!!!! לא לאלימות משום סוג !!!!!!!! מצטערת, אבל כשיש אלימות בבית (פיזית או מילולית) הצד שנגדו האלימות מופנית צריך לקום וללכת לא ייעוץ ולא הכוונה ולא כלום !!! פשוט לקום וללכת !!! אין שום סיבה בעולם שתצדיק אלימות מכל סוג שהוא !!! אני מודה, בד"כ בענינים שבינו לבינה, אינני נחרצת ואינני "ממליצה" לעשות כך או אחרת, כי הבחירה היא בידי בני הזוג בלבד. במקרה זה - כן, אני נחרצת מאד באמירה ללכת, לברוח, לעזוב הכל !!! לחיות על לחם ומים, לגור באוהל, אבל - לחיות!!!
אתך אזרי את כל כוחותייך ועשי מעשה את הכי חשובה!!! אישה1

פרח.........../images/Emo20.gif

הפעם זה באמת מפחיד, למה הוא אומר לך את זה? הוא תמיד מדבר אלייך ככה? אני מקווה שהוא לא עושה את מה שהוא אומר! אני מציעה לך לפנות לעזרה.. כי אותי זה ממש לא מצחיק! אני תמיד פה בשבילך, תהיי חזקה- ובבקשה, תפני לעזרה!!

למעלה