האהוב הסודי שלי

האהוב הסודי שלי

הלכתי לים, שכבתי בהתחלה של הגלים, לא היו מדוזות על הראש כובע קש כדי לא להסתנוור על העיניים משקפי ראיה כדי לראות הכל צבעי מלכות בתנועה: כחול, לבן, תכלת, צהוב-זהב רק הראש מחוץ למים אבל שאר הגוף בפנים והגלים זורמים סביבי מזרקה של קרני השמש משתקפת במים, קצף עולה ונעלם חלום מתהפך ונקשר למציאות ואני חשה את כל תנועת החיים זורמת בתוכי אז התחלתי לרוץ הייתי מאושרת להיות אני עצמי נכנסתי למים לשחות רק להמשיך להיות עוד ועוד עם הים – רחב ידיים ולב האהוב הגדול שלי עכשיו יכולה לפגוש אותך בעלי עם חיוך מלא גלים ולהקרין אליך את קרני האור שגם אתה תהיה מאושר

שולחת לך ../images/Emo39.gif

אין, אין כמו הים להרגיע אין כמו הים עלינו להשפיע, להתמסר לגלים ולרוח, לנוח.... לנוח מהדאגות ולחצי- היומיום להיות בים ולהרגיש כמו בחלום! --------------------------- קוראת אותך פרח ירוק, ומרגישה נפלא.... שתהיו רק מאושרים.

הים עושה גם לי משהו

ללכת בלילה על החוף, לראות ולשמוע את הגלים לוחכים את החול, כל כך מרגיע, מאפשר לסדר את הראש. איזו השראה שקיבלתי מהאוירה הקסומה בים.

פרח ירוק לאיזו מוזה הכנסת...|../images/Emo45.gif

בכלל, אני ממליצה לכול-----------------ם אם טיפונת רע ללכת לים תתמכרו לרוח תתמכרו לשלווה ותראו איך על הכל מכסה האהבה, לכו אם הבן-זוג גם אם מעט מתוח ובשקט, בשלווה תתמסרו לרוח, ותראו איך לבית אתם שבים ללא מתח, אלא יותר שלווים.

ים

ריח מלוח קצף גלים ירח זוהר מגע רוח נעים והמון שקט שלווה אינסופית ממכרת מענגת עיניים עצומות ומחשבות שאינן מתרוצצות כאילו אין קיום לשאר העולם רק אני ו... הים

פרח - ים של שלווה ונועם.....

כיף של הודעה פרח... והלוואי שתמיד תחושי כך.

רוני37

New member
כל כך יפה מה שכתבת.

אפשר להריח את הים הפתוח. אפשר לקרוא אישה בין השורות. קחי אויר וחיזרי עם חיוך.

טוב די, אני הולך לים../images/Emo11.gif

לא רוצה להרוס אבל חייב לספר לכם משהו. נכון שתמיד שכמגיעים לים רמץ המתח יורד ויש לו השפעה די מרגיעה על רובנו? אז מישהו סיפר לי לא מזמן שזה לא סתם. באויר שבא מן הים יש ריכוז גבוה של יוד שמשפיע לנו על מצב הרוח. אז עוד סיבה טובה ללכת...

כנראה שבאמת יש יוד רק בים ולא בבית

כי איך שחזרתי הביתה (התכוונתי לחזור עם חיוך)החיוך נמחק מהר מאוד מפני שבעלי כעס והאשים ואיים שיפרק לי את העצמות, לא יודעת אפילו למה ומה יש לו נגד העצמות שלי אבל זה לא מצחיק בכלל התמלאתי חרדה, והתחלתי לתכנן עזיבה, אוי אוי אוי, אולי אעבור לגור בים, אוי למה זה צריך להיות ככה.

אני לא מאמינה ../images/Emo10.gif

למה? כעס על שבאת מאוחר? האם הוא תמיד, אלים מילולית? מ-פ-ח-י-ד !

חונה לרגע

סליחה אם קלקלתי את המצב רוח, בעלי הצליח להפחיד אותי, זו האמת, ועכשיו אני מטכסת עצה, בטוחה שאמצא פתרון,

פרח יקרה ../images/Emo39.gif

הפורום בהגדרתו דן בבעיות בזוגיות, ואם בחרתי לקחת בו חלק מן הסתם יש לי קיבה חזקה, כך שאל לך לבקש סליחה. אבל, האלימות שהזכרת הזכירה לי את האלימות המילולית של אבי ז"ל. אבי היה איש אינטליגנטי, טוב לב ומסור מאוד לאשתו ולילדיו, רק מה - היה לו פתיל קצר, היה מתרגז בשניה מכל שטות וצועק על הקורבן המסכן עד לב השמים. אני כילדה, פחדתי ממנו פחד מוות, בעצם כולם פחדו ממנו. התנהגותו לא התמתנה במשך השנים, נהפוך הוא בעת זיקנתו המצב החמיר, והורי כפנסיונרים חיו במתח ואלימות מילולית עד יומו האחרון. לא הייתי מאחלת לך -ולאף זוג חיים בגיהנום שכזה.. כן ממש גיהנום. לאחר שנפטר, אימי חיה חיים רגועים ושלווים - תארי לך להתחיל לחיות בגיל 64!!!! איזה בזבוז של חיים! פרח, קחי את מה שכתבתי בחשבון כשאת מתכננת את המשך הדרך, פעם אלים - תמיד אלים.

פרח....

הוא כעס כי הלכת לים? על מה ולמה? רגעעעעעעעעעעע, אל תתכנני כ"כ מהר לעזוב, חכי! תקבעי לכם תור לייעוץ- נישואין, מנסיון אישי, זה כבר לא יהיה ככה ולא תחשבי על לעבור לגור בים.... תחזירי את החיוך, מהר!!!!!

לורה יעוץ - נישואין

בהחלט מסכימה איתך ולגישתך בנושא, לפני שמפרקים כדאי בהחלט לנסות את זה, בכל אופן, אצלנו המצב שבעלי מתנגד בצורה מוחלטת לפנות לייעוץ/טיפול.

פרח יקירה

תגשי לבד לייעוץ, אם הוא מתנגד, שם יכוונו אותך וייעצו לך איך להתמודד עם התנהגויות שאינך יודעת איך לעמוד מולם.שם יחזקו אותך... תלכי לייעוץ, פרח יקרה, משם תוכלי באמת לפרוח. מכל הלב

יש חוף נחמד

שאגב גם מתאים לשם שלך. קראו לו פעם "החוף הירוק" היום קוראים לו סתם "חוף פולג" ליד נתניה. יש שם בחור חביב שבכל שנה מעביר שם את כל הקיץ על החוף. כן, הוא פשוט גר שם בסוכה קטנטונת, מארח שם את כל החברים שלו וסתם אנשים שעוברים ומתעניינים. אז גם את יכולה. אבל מצד שני, זה לא יפתור את הבעיה האמיתית שלך. אני באופן אישי נגד אלימות וחושב שזה קו אדום מאד ברור. מצד שני, לא מכיר את הסיפור ולא אמליץ לך על צעד כזה או אחר פרט לפניה לייעוץ. בהצלחה.

למעלה