האהובה עליי
ע עדי וזהו New member 14/10/02 #5 יש כזה דבר שקוראים לו הוספת תגובה.. בדר"כ משתמשים בו כדי להגיב להודעה קיימת. גם כשמעלים מספר עבודות משתמשים בו. אחרת זה נקרא הצפה. זהו, סיימתי להצחיק את עצמי..
יש כזה דבר שקוראים לו הוספת תגובה.. בדר"כ משתמשים בו כדי להגיב להודעה קיימת. גם כשמעלים מספר עבודות משתמשים בו. אחרת זה נקרא הצפה. זהו, סיימתי להצחיק את עצמי..
R ranmor New member 14/10/02 #6 אם אני לא טועה, לפחות חלק מהציורים הם של GodOfWar שהוא חבר בפורום הזה... ציורים מדהימים, בעיקר של הבחורה ליד המים...
אם אני לא טועה, לפחות חלק מהציורים הם של GodOfWar שהוא חבר בפורום הזה... ציורים מדהימים, בעיקר של הבחורה ליד המים...
R roychu New member 14/10/02 #7 ככה... בגלל טעות נוראית 2 ההודעות הראשונות שלך נמחקו, מצטער מאוד אי אפשר ממש לבגיב על זה, כי האיורים לא שלך, אבל אני אשמח עם תביאי לי לינק לאתר
ככה... בגלל טעות נוראית 2 ההודעות הראשונות שלך נמחקו, מצטער מאוד אי אפשר ממש לבגיב על זה, כי האיורים לא שלך, אבל אני אשמח עם תביאי לי לינק לאתר
G GodOfWar New member 15/10/02 #8 הממ... בגלל שנמחקו ההודעות הראשונות אז אני יכול רק למה התכוונת. השתיים שנשארו הם לא שלי, אבל מה עם עוד אחת? ורק לידע כללי - אני לא מעריך כלל את השימוש בעבודות שלי ללא אישור ממני קודם. -GoW-
הממ... בגלל שנמחקו ההודעות הראשונות אז אני יכול רק למה התכוונת. השתיים שנשארו הם לא שלי, אבל מה עם עוד אחת? ורק לידע כללי - אני לא מעריך כלל את השימוש בעבודות שלי ללא אישור ממני קודם. -GoW-
R roychu New member 15/10/02 #9 אני בהחלט איתך פירסום עבודות של מישהו אחר ללא אישור זו עבירה על זכויות יוצרים העבודה הראשנוה הייתה אחת שהצגת פה לא מזמן, של בחורה שעומדת על אבן במים
אני בהחלט איתך פירסום עבודות של מישהו אחר ללא אישור זו עבירה על זכויות יוצרים העבודה הראשנוה הייתה אחת שהצגת פה לא מזמן, של בחורה שעומדת על אבן במים