האהבה

צמח בר

New member
האהבה

יצאתי לרחוב, חיפשתי את אהבתי שאבדה. מולי על המדרכה, צעדה בגאון אשה, ותינוקה בעגלה, בעיניה ראיתי אהבה. בבית הקפה אליו נכנסתי ישבו גבר ואשה, נוגעים לא נוגעים מבטיהם מסגירים - אהבה ותאווה. מרחוק שמעתי צהלת ילדים מתקרבים, ביניהם בן ובת שלובי זרוע צועדים - אהבת נעורים. ניסיתי לשחזר אהבותי הקודמות, נזכרתי בעלם החמודות שאת ליבי שבה זאת גם היתה אהבה - ממבט ראשון. אהבות רבות צעדו מולי אחת צבעונית השניה חיוורת רובן ככולן, אותה הגברת בשינוי אדרת. ישבתי בוהה בהן מרגישה מיותרת. באיזו אבחר הרי כולן נחוצות ברובן נתקלתי ומהן יש לי הרבה חוויות. נכנסתי, בדקתי, איזו בעצם חסרה… איזו עדיין לא טעמתי טעמה… איזו השאירה בי חלל וצורך לעוד? בדקתי, הפכתי, יגעתי ומצאתי… אהבתך איש שלי- זו שאני מכירה שנים כה רבות, זו שעליה בניתי חיי, ממנה טוויתי חלומות, אותה אני מבקשת לחדש, לשחזר, ואיתך לחיות. מחפשת אהבה צמח בר

softy

New member
האהבה שלך היא לא האהבה שלו...

אהבה לעניות דעתי הצנועה היא לא משהו שמחפשים, היא אולי משהו שרוצים שכמהים איליו כשהיא לא בנמצא ושונאים אותה כנמצאים עמוק בה, אהבה בדרך כלל מגיעה לבד, בלי שהוזמנה, ובלי שציפינו לה, אהבה בין שני אנשים שלכאורה לא מתאימים ורק החיבור של האהבה הוא זה המדביק אותם כמו מגנט רב עוצמה אחד לשניה. אני לא חושב שניתן להשוות בין אהבות, לכל אהבה יש את העוצמה שלה בעיתה, לכל אהבה היא יחודית לזמנה. סופטי ברגע על אהבה.

softy

New member
ואיך....

זה בא לידי ביטוי שרון? סופטי מגיע לידי ביטוי.

שרון-ב-

New member
זה בא לידי ביטוי...

כשהיד עוזרת לבטא את הביטוי הכי מבוטא שיש שרון באה לידי ביטוי לעיתים קרובות ***מילון מושגים ביטוי=סיפוק

יערית

New member
סופטי.....

המסת אותי כמו תמיד...... תאיכן הכשרון הרב שיש לך לעשות לנו את זה? מה זה זה בעצם? צריכה ממיס מרגרינה בכל יום שישי נראה לך שתוכל לעזור בעיניין? שלך, יערית.

softy

New member
יערית בגילך?

מרגרינה? ולמה רק בימי שישי. את הרי יודעת שימי שישי אני לא יכול, נשוי כמו שאת זוכרת, בימי שישי שום סיפור לא אוכל. סופטי מנגן עם רינה.

למעלה