האהבה שלי

nokybabe

New member
האהבה שלי

כבר הרבה זמן אני קוראת כאן סיפורים של אנשים על אהבות התאכזבויות ועוד... בהתחלה רציתי לדעת אם יש עוד אנשים שעוברים את מה שאני עוברת ורציתי לדעת מה בכלל חושבים על כל העניין ... בכל מקרה בא לי לשתף אז להנאתכם .... יצאתי עם מישהו שנתיים וחצי ובדיוק כשהחלטנו לגור ביחד אז החלטנו שכבר נגמר לנו... הסיפור הוירטואלי שלי התחיל שבועיים אחרי ... זה התחיל בתקופת המבחנים שלי (אני סטודנטית) הורדתי חומר לבחינה ומישהו פנה אליי באייסי קיו ... בחור בגילי אמר שלום אמרתי שאני עסוקה כרגע אולי נדבר בהזמנות אחרת ... אמר בסדר ופה זה נגמר ... התחלנו לדבר חצי שעה פה שעה שם הוא לא מהארץ והאנגלית שלי לא היתה במיטבה ... נשמעמעניין היה נחמד... כשהוא סיפר לי את דעתו על אהבה חשבתי לעצמי שזה נורא יפה אבל שהבן אדם חי בסרט ...שאין באמת אהבה כזו ... כמו בספרים... אבל כמה שטעיתי ואני שמחה שטעיתי... היום חודשיים אחרי אני יודעת שכל מה שהוא אמר נכון ... מצאתי את אהבת חיי את האדם הכי רומנטי אוהב דואג אכפתי עלי אדמות ... אני מרגישה מאוהבת מעל הראש כמו שלא הייתי מעולם ועדיין לא נפגשנו... אנחנו כבר מתכננים עתיד ביחד נשמע משוגע... אבל איתו זה נראה לי הכי טבעי שבעולם... אני יודעת שהרבה דברים יכולים להשתבש בדרך אבל שום דבר לא מפחיד אותי כי אני יודעת שהוא שם איתי ... בהתחלה לא האמנתי אולי לא רציתי להאמין חשבתי לעצמי למה אני צריכה את כל הסיפור הזה ? ניסיתי אותו חשבתי אולי הוא משקר לי אולי הוא משחק אותה אבל זה לא נפסק לרגע ... לא האהבה ולא הדאגה אני מרגישה שבכל רגע הוא איתי באיסיקיו במייל בטלפון במצלמה בכל דרך אפשרית הוא יהיה שם בשבילי וכמו שהוא אומר הכל בשביל החיוך שלי ... יש לי עוד הרבה להגיד אבל יצא לי ארוך מדי ואני לא יודעת אם זה מעניין מישהו בכל מקרה אני בעננים... מאוהבת ... מאחלת לכולם רק טוב

Rנבוני

New member
כייף לך.

זה ממש יפה. שתאהבו יחד הרבה. כמה יפה זה לגלות מחדש את משמעות האהבה. אגב, אתם מתכננים להפגש?
Rנבוני

nokybabe

New member
לא רק להפגש

הרבה הרבה מעבר לזה... מצאתי את הנפש התאומה שלי .... אנחנו כבר מתכננים את העתיד ביחד... הוא מגיע באוגוסט ואז נוכל להמשיך ןלתכנן ביחד לאן אנחנו ממשיכים... אני לא אגיד שאין חששות ופחדים ואין לבטים אבל הכל מתגמד לעומת האהבה הענקית הזו... אני בדרך כלל בן אדם מאוד ריאליסטי ומאוד חושבת עם הראש... הוא פשוט נותן לי לאהוב כל כך בלי כל חשש וזה הכי כיף בעולם ... :)

למעלה