האהבה נגמרה!!!

תאמין או לא...

אני בן 38..יצאתי עם הרבה נשים וחוץ מבחורה אחת בערך בגיל 21 לעולם לעולם לא התחלתי עם בחורה ברחוב בפאב בחוף במועדון בסופר או בכל מקום כזה..

tunalover

New member
אתה איש של "ראש"

ובגלל זה קצת יותר קשה לך מאנשים של "לב". ושלא תבין אותי לא נכון - אני חושבת שאתה לב גדול מאוד אבל הראש שלך לא נותן לך מנוח. אני דווקא כן התחלתי עם בחור ב: עבודה, בפאב וכ"ו... אם הוא מוצא חן בעיני אז למה אני צריכה, או יותר נכון, למי אני צריכה לחכות - שיעשה את השידוך בשבילי. לא?

וואו...

נשבע לך שאני רק של לב בטן בדרך כלל הולך לפי התחושות וכשמתנגד להן בדרך כלל נפגע אני מאוד אמוציונאלי...בהכול והכול בא מהלב והבטן

felka

New member
את בסוף תנפחי לו את האגו למימדים של כדור פורח

זהירות

felka

New member
אמרו לך שאתה רציני מידי...טוב אני אומר עכשיו

מה איתך. אני צוחק....

tunalover

New member
לא נראה לי שהטלה זקוק להטפחת האגו

רק לטפיחה עליו מידי פעם כדי להזכיר לו שהוא טלה. כמו רבים מאיתנו שיודעים כמה הרבה אנחנו שווים אבל מידי פעם נחמד שמישהו טופח לנו על האגו ומעיר אותו קצת

felka

New member
אני לא אמרתי לך להתחיל עם כל משזז....

וכבודך במקומך מונח.. אף אחד לא חושב שאין לך ניסיון.

איפה???

דיברתי על כבוד???? אגו??? ניסיתי להבהיר רק כמה הכול שונה מאחד לאחד ומהנסיון שלי בחיים אגו וכבוד במיוחד בקטע זוגי לא עוזרים בלשון המעטה... אז הם לא אינדקציה אצלי...

aviavram

New member
וכי אני אמרתי משהוא אחר ?רק אמרתי

שאין ביטוח באהבה ולכמה זמן זה הכל

tunalover

New member
גם כמוך אני לא חושבת אבל המסר במקרה הספציפי

לא היה מיועד לדבריך (הפעם).

אני הפסקתי לחשוב ולשאול את עצמי שאלות ..

מה היה, ומה יהיה!??? ביום שהפסקתי לחשוב, החיים קלים לי יותר, ואת המחשבות האלה החלפתי בראייה קדימה לעתיד טוב יותר, המשאבים שלי מוקדשים להווה שלי ולעתיד שלי, בלי לתת לאף אחד להפריע! זה לא היה קל, ואפילו בהתחלה זה היה קשה..אך ככל שהזמן עבר ועובר, טוב לי יותר!!!!

Bubble Girl 27

New member
המממ

כלכך הרבה תהיות שעוברות לדעתי לכולנו בראש יום יום... בעיקר בנושא הילדים. לדעתי לקחת כל יום צעד אחד קטן ולטבול את האצבעות במים ולא ישר את כל הרגל, אם המים נעימים לך תכניס עוד אצבע אם לא אז חכה קצת שהמים יתחממו. טונה רק בגללך אנלוגיות של מים

למעלה