האהבה כואבת ../images/Emo182.gif
שלום לכולם , אני לא אחת שאוהבת לשפוך את אשר על ליבה, אבל זה נראה לי המקום הנכון. כמו להרבה גם לי שברו את הלב
...והייתי רוצה לשמוע תגובות מאנשים שלא מכירים אותי... סיימתי קשר של שנתיים לפני כשלושה חודשים (עד לפני שלושה שבועות שמרנו על קשר טלפוני בעיקר). האקס יזם את הפרידה בטענה שאין לו רגשות מספיק חזקים כלפי. לא נחלמתי בכך ולא הצעתי לנסות שוב, כי הייתה לנו פרידה במהלך השנתיים מהסיבה הזו, וחשבתי שאם זה חוזר על עצמו כדי שהקשר יסתיים למרות שאני אוהבת אותו. אך... הבעיה שהוא אינו הפסיק להתקשר אלי בין פעם לפעמיים בשבוע בערך במשך שלושה חודשים, וביקש להיפגש לא פעם, אך הייתי כל כך פגועה ועם זאת עדין אוהבת אותו שפחדתי מלפגוש אותו ולרצות לחזור אליו כי אני יודעת שהוא לא רוצה לחזור. השיחות שהיו לנו היו מלוות מצידו בהברב הפגנות רגשות כלפי, אך הוא טען שאינו רוצה לחזור. לא הצעתי לו לחזור ולא הייתי מתקשרת אליו למרות שזה היה לי קשה.וביקשתי ממנו מספר פעמים להפסיק להתקשר אך הוא המשיך בשלו. לא מזמן נפגשנו, הוא הגיע אלי (חשבתי שיש לי את הכוח לראות אותו) והבנתי שאני עדין אוהבת אותו....הרגשתי שגם הוא אוהב אותי, אבל מפחד מהרגשות שלו כלפי. יום למחרת תפסתי אומץ וכששוחחנו בטלפון הצעתי לו לתת לקשר שלנו הזדמנות נוספת,הוא לא רצה, אז ביקשתי ממנו להפסיק להתקשר אלי. מאז הפסקנו לדבר. אחרי שלושה שבועות שאנחנו לא מדברים אני משתדלת להיות מחיוכת אבל, קשה כי אני מבולבלת, אני עדין מרגישה שאני אוהבת אותו ומנסה לשכנע את עצמי שאם הקשר הזה נגמר זה רק לטובה. אני לא מבינה איך אדם שרוצה להיפרד ממשיך להתקשר מבקש להיפגש לא פעם ועם זאת לומר שאינו רוצה לחזור. בדרך כלל זה להפך האדם ממנו נפרדו הוא זה שמנסה לשמור על הקשר אבל כאן זה היה ההפך וזה מאוד מקשה.... הייתה לי פרידה מהסיבה הזו בעבר, וכשהאקס הבין שהוא רוצה לחזור כבר היה מאוחר כי התחלתי בדיוק לצאת עם מישהו, אני לא רוצה שגם עכשיו זה יחזור על עצמו.... אשמח לקבל תגובות, הצעות וכל מה שיתחשק לכם
שלום לכולם , אני לא אחת שאוהבת לשפוך את אשר על ליבה, אבל זה נראה לי המקום הנכון. כמו להרבה גם לי שברו את הלב