האהבה כואבת

galim or

New member
האהבה כואבת ../images/Emo182.gif

שלום לכולם , אני לא אחת שאוהבת לשפוך את אשר על ליבה, אבל זה נראה לי המקום הנכון. כמו להרבה גם לי שברו את הלב
...והייתי רוצה לשמוע תגובות מאנשים שלא מכירים אותי... סיימתי קשר של שנתיים לפני כשלושה חודשים (עד לפני שלושה שבועות שמרנו על קשר טלפוני בעיקר). האקס יזם את הפרידה בטענה שאין לו רגשות מספיק חזקים כלפי. לא נחלמתי בכך ולא הצעתי לנסות שוב, כי הייתה לנו פרידה במהלך השנתיים מהסיבה הזו, וחשבתי שאם זה חוזר על עצמו כדי שהקשר יסתיים למרות שאני אוהבת אותו. אך... הבעיה שהוא אינו הפסיק להתקשר אלי בין פעם לפעמיים בשבוע בערך במשך שלושה חודשים, וביקש להיפגש לא פעם, אך הייתי כל כך פגועה ועם זאת עדין אוהבת אותו שפחדתי מלפגוש אותו ולרצות לחזור אליו כי אני יודעת שהוא לא רוצה לחזור. השיחות שהיו לנו היו מלוות מצידו בהברב הפגנות רגשות כלפי, אך הוא טען שאינו רוצה לחזור. לא הצעתי לו לחזור ולא הייתי מתקשרת אליו למרות שזה היה לי קשה.וביקשתי ממנו מספר פעמים להפסיק להתקשר אך הוא המשיך בשלו. לא מזמן נפגשנו, הוא הגיע אלי (חשבתי שיש לי את הכוח לראות אותו) והבנתי שאני עדין אוהבת אותו....הרגשתי שגם הוא אוהב אותי, אבל מפחד מהרגשות שלו כלפי. יום למחרת תפסתי אומץ וכששוחחנו בטלפון הצעתי לו לתת לקשר שלנו הזדמנות נוספת,הוא לא רצה, אז ביקשתי ממנו להפסיק להתקשר אלי. מאז הפסקנו לדבר. אחרי שלושה שבועות שאנחנו לא מדברים אני משתדלת להיות מחיוכת אבל, קשה כי אני מבולבלת, אני עדין מרגישה שאני אוהבת אותו ומנסה לשכנע את עצמי שאם הקשר הזה נגמר זה רק לטובה. אני לא מבינה איך אדם שרוצה להיפרד ממשיך להתקשר מבקש להיפגש לא פעם ועם זאת לומר שאינו רוצה לחזור. בדרך כלל זה להפך האדם ממנו נפרדו הוא זה שמנסה לשמור על הקשר אבל כאן זה היה ההפך וזה מאוד מקשה.... הייתה לי פרידה מהסיבה הזו בעבר, וכשהאקס הבין שהוא רוצה לחזור כבר היה מאוחר כי התחלתי בדיוק לצאת עם מישהו, אני לא רוצה שגם עכשיו זה יחזור על עצמו.... אשמח לקבל תגובות, הצעות וכל מה שיתחשק לכם

ניקולי

New member
היי

הסיפור שאת מספרת כאן הוא מוכר ולא סתם מוכר . בעבר יצאתי עם מישהו שאהבתי אותו בטירוף הנ"ל ואנוכי נפרדנו (לא משנה הסיבה כרגע) אבל מהרגע שנפרדנו ביקשתי לא ליצור קשר עימו ושהוא לא יצור קשר עימי.. היה קשה בהתחלה הוא התאפק לא ליצור קשר ואז יום אחד קיבלתי ממנו טלפון והנ"ל ביקש לראות אותי,בגלל אהבתי אליו נכנעתי ונפגשתי איתו..כאשר ראיתי שהמפגשים הללו מטיבים עימו ומאכזרים אליי (בגלל הקושי) החלטתי לאמר לו משפט אחד שזה עד היום לאחר 5 שנים מהדהד לי בראש..והנה המשפט "אני מספר אחת לא שתיים לא שלוש ובטח שלא ארבע" (והמבין יבין) . נכון אהבתי אותו בטירוף הוא אמר לי שהוא אוהב אותי..לא חשבתי שתהיה לי עוד אהבה כזאת.. לטענתו גם אהבה כמוני לא תהיה לו (אז.) והיום ראי נא 5 שנים אחריי .. אני נשואה באושר לאדם הכי נפלא בעולם אהבתי אליו חזקה כמו שלא היתה חזקה לאף איש או אדם אחר מעולם.. וההוא ? ההוא נשוי עם ילד ואני מניחה שאיפה שהוא הוא מאושר לא פחות ממני. על כן אני חושבת שהקס שלך לפי עניות דעתי מצא לו אולי אהבה אחרת..שכן או לא מספר לך אודותיה.. ואת הגלגל הרזרבי שלו.. הוא משאיר לדעתי פתח מאוד גדול ע"מ שאי פעם שאם יחליט שהוא רוצה לחזור אלייך יהיה לו יותר קל. אני מניחה שאת בחורה עם ראש כל הכתפיים ויש לך הערכה עצמית.. על כן ואי לכך הדבר הבא שאת אמורה לעשות זה לאמר לו שיפסיק להתקשר כי את לא מעונינת קשר איתו.. ואם אי פעם הגלגל יסתובב ובאיזה שהיא דרך תחזרו להיות ביחד, כנראה שזה מה שכתוב מלמעלה ועד אז הקשר שלכם מסתיים בזה הרגע עד להודעה חדשה משמיים אני מקווה שייעצתי את הדבר הנכון והמתאים לשני הצצדים

galim or

New member
תודה על ההתייחסות

היי ניקול, שמחתי לקרוא את התגובה שלך, היא השאירה לי עוד תקווה שבסוף הכל יסתדר

ליאור 30

New member
היי ניקולי ספרי לי על זה

מה הסיבה שנפרדת ממנו?ואיזה קושי היה לך להיפגש איתו?ומה זה המבין יבין אני משוגע ומטומטם ולא הבנתי חחחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך ועל בעלך המתוק

s h a n y 2

New member
../images/Emo23.gif...

גם עלי עבר בערך אותו דבר,ואני נמצאת פה פחות או יותר,קוראת הודעות.ואני רואה תבנית חוזרת:היוזם של הפרידה תמיד בהתחלה מתעלם, ואז הוא רודף אחרייך פתאום חשוב לו להשאר בקשר... אל תתני לו,תעשי מה שאני עושה...תתעלמי
זה לא עושה לך טוב,זה רק יקשה עליך את הפרידה ואני מדברת מניסיון. תמישכי בחיים שלך, ותביני שאולי זאת סתם אובססיה, הוא רגיל שאת תמיד נמצאת שם בשבילו.אז זהו שכבר לא, הוא ויתר על זה כשויתר עליך.. תהי חזקה...

adam33

New member
לשמור על

על אש נמוכה בכדי להיות עם להרגיש בלי ככה הוא נהנה משתי העולמות מבלי להתחייב..

galim or

New member
../images/Emo70.gif

היי אדם, היום אחרי שהקשר נותק, אני מבינה שמה שאתה אומר כל כך נכון...

למעלה