האהבה היא...

white star

New member
האהבה היא...

אני שמעתי שתי דעות בעניין אהבה גאה: 1)אנחנו לא כמו הסטרייטים.מערכות יחסים ארוכות הן לא הצד החזק שלנו.אם אנחנו יחד אל תצפה ממני לנאמנות ואל תכבול אותי אליך.אנחנו לא נשואים. 2)סטרייט או גיי זה רק אומר אם אתה אוהב גבר או אשה.יש לנו רגש בדיוק כמוהם וכן יש הרבה מערכות יחסים שמחזיקות הרבה זמן. אני אישית דוגל בגישה השנייה ומאמין גדול באהבה אמיתית. מה אתם חושבים??

LeeCooper69

New member
הראשון נכון!!!

מערכות יחסים של הומואים מושתתות על סקס.... אני אישית, לא קורא לעצמי הומו או גיי... "מה אתה?" -"קוויר" אני גם מסוגל להתאהב ומחפש את זה.... רוב ההומואים פשוט דופקים זורקים עד שהם מוצאים מישהו שהם אוהבים ולא ודעים מה לעשות איתו.... יש על זה קטע במאמר "ילד מטומטם..."

לירונר

New member
במאמר "אתה ילד מטומטם"

נאמר גם "מה תעשה כשיאהבו אותך" , זאת אומרת שכן יש אהבה, וכן יש רצון לקשר...

לירונר

New member
והדגש הוא להראות את זה...

כי באמת מי שנכתב עליו המאמר היה (ונמצא) במערכת יחסים. בשביל אחד שהוא בארון, ויש עליו לחץ מצמד כל מיני גורמים, קשר של למעלה מ4 חודשים זה דבר מאוד רציני... ובטוח שרק בן זוג שאוהב מאוד יהיה מוכן לקשר כזה, ועובדה שהוא כן עושה את זה... ואל תשכח - בני הזוג לא יכולים לראות אחד את השני לעיתים קרובות, ובטח שלא לקיים יחסי מין, וזה רק מראה שמי שמסכים לקשר כזה הוא באמת אדם שאוהב ואכפת לו ממך, ולא מהסקס או כל דבר אחר...

LeeCooper69

New member
גם את הסיפור הזה שמעתי.....

מתברר שיש אנשים שהמרח כן קובע אצלם..... (האהבה הנכזבת שלי, שכן אהב אותו, אבל לא ידע לנסוע לת"א...). אגב, לא אמרתי שאין אהבה.... אמרתי שהיא כואבת וקיימת בקושי אצל הומואים.....

זורבבל

New member
לייק דהההה

ברור שהתשובה הנכונה נמצאת מאחורי ווילון מספר 2. מאחורי ווילון מספר אחד מסתתר לו סטוץ/סטוץ מתמשך/יזיזות. מצד שני "מאמין גדול באהבה אמיתית"...המממ...הכל תלוי בהגדרה של אמת. אני דווקא פסימי.

Black kitten

New member
אני דוגלת בדיעה השניה../images/Emo70.gif

ללא שום ספק

גלעד יא

New member
מהי אהבה...

אני אגיד ישר על ההתחלה שאני דוגל בדיעה השניה. אנחנו מסוגלים לנהל מערכות יחסים ארוכות טווח ולהשאר נאמנים אחד לשני, בין אם אנו זוג גברים, זוג נשים וכל מה שבאמצע. אבל (כן, תמיד יש אבל)... ההשוואה לזוגות סטרייטים מעצבנת אותי, משום מה. אולי זה רק הניסוח הספציפי הזה, אבל משהו שם לא מוצא חן בעיניי. המשפט "יש לנו רגש בדיוק כמוהם" מראה אותנו כנחותים שצריכים לגונן על זה שאנחנו אוהבים אחד את השני. אני גם לא מסכים שאהבה שלנו היא כמו של סטרייטים. לזוגות גייז יש מכשולים נוספים בזוגיות שלהם שלזוגות סטרייטים אין. אחד מהם הוא החזקת ידיים ברחוב, והצורך להסביר את ה"מעשה הנורא והפרובוקטיבי" הזה. אנחנו לא חייבים לאף אחד דין וחשבון, בטח לא למתנגדנו, ובכלל, למה להשוות את האהבות והרגשות שלנו. גם בתוך הקהילה שלנו יש סוגים שונים של אהבה. אני חושב שכל בני האדם רוצים לחיות בזוגיות, אבל זו ההגדרה האישית של זוגיות שמסבכת אותנו...

למעלה