האהבה היא עולם מוזר

האהבה היא עולם מוזר

לפעמים בחיים אנחנו נדרשים לעשות החלטות. לפעמים ההחלטות הן קשות וכואבות. אנחנו מתחבטים שעות בשאלה "מה כדאי לעשות?" אומרים שלוקח לנו להחליט שניות כדי לבחור משהו כל הזמן שאנחנו חושבים אחר כך זה רק בשביל לשכנע את עצמנו שמה שבחרנו הוא הנכון. בחירה בין דבר חדש לישן. בין מוכר ואהוב, לבין חדש מעניין ומסקרן. בחירה לא קלה. במיוחד כשמדובר בבני זוג. מוכר למישהו?

לאף אחד אין נסיון בנושא?

לאף אחד זה לא קרה?

Harmes

New member
לי זה קרה...

אכן קשה. אפילו לא רוצה לחשוב על זה! אבל זה כבר עבר ודי נשכח, התחלנו בקשר חדש ויותר טוב ומבטיח :)

אוקיי יותר פרטים

יש לי חבר מזה 4 שנים. לפני 4 חודשים הכרתי מישהו אחר והתאהבתי. כרגע אני מאוהבת בשניהם ואף אחד מהם לא יודע על השני. אני בעצם מנהלת חייל כפולים. והבחירה בשבילי קשה. מצד אחד יש לי משהו שאוהב מכל הלב, בלי גבולות ותמיד תכננתי להקים איתו משפחה. אני יודעת שהוא יהיה בן זוג מקסים לחיים. מצד שני יש לי מישהו חדש ומעניין והוא לא יוצא לי מהראש. אבל תמיד קיימת אופציה שבעוד חודש ניפרד. בנוסף על הבחירה הקשה בין שניהם אני גם מפחדת לבחור ולהצטער על הבחירה ואז בעצם לפספס משהו שבאמת רציתי רק מתוך פחד.

mamy100

New member
איך את מתמודדת עם החיים בשקר. שקר

כל כך גדול. איך זה לא שורף אותך?

ולא הגיע הזמן להחליט להפסיק?

לטובתך ולטובתם? בסוף זה יוביל להתפוצצות ולכך שתיצאי קירחת מכל הכיוונים, כי את בוגדת למעשה בשניהם ככה.

Night firefly

New member
מוזר אבל מחזק

אומרים שאפשרי לאהוב בו בזמן יותר מאדם אחד, וזה נכון, רק שהאהבה שלך לכל אחד מהם שונה. נסי לדמיין שאת נפרדת מאחד מהם מה כואב לך יותר? נסי לא לדבר עם אחד מהם יום שלם בתירוץ כזה או אחר למי הגעגוע גדול יותר? אני יודעת שגם אם אני אקנה זוג נעליים חדשות הן מאוד ילהיבו אותי אבל אני גם יודעת שכשאני אלך למסיבה אני אשים את הנעל האהובה עלי , הנוחה ביותר, זאת שאני הכי אוהבת לצאת איתה....

למעלה