האהבה החדשה שלי

isw

New member
חברה שלי שהיתה פעם בפורום

והכירה לי אותו.. ואת פיונה יש לציין, פעם סמכה עליך וקנתה דיסק של הת'ר נובה והיא ממש ממש לא התחברה אליה.. אז אמנם היא לא מודה לך במיוחד אבל היא כן הקשיבה לעצתך אם זה עוזר במשו.. אני גם אנסה להקשיב לה כשיהיה לי זמן..

Lotzifer

New member
אה אה אה, טעות!

השלישיה היא אלאניס-פיוני-טורי אימוס. הן השילוש הקדוש (וגם מוזיקה של לסביות אם תשאל אנשים מסוימים...) הן תמיד הולכות ביחד.....

tishbiman

New member
יש עוד שילוש קדוש:

~ביורק~טורי~פי.ג'יי הארבי~ [כן, בעייני רבים זאת מוזיקת לסביות...
]

Rוית

New member
ביורק?! ../images/Emo2.gif

תפסת אותי לא מוכנה פה.. אני פשוט לא מצליחה להתחבר לזמרת הזאת..

AlanisJunkie

New member
אני חשבתי שזו מוזיקה של

הומואיות. כי נשים וזה, אתה יודעים. אני תמיד גם חשבתי שלסביות מאזינות לאריק איינשטיין, אביב גפן, כאלה סטייל. או להקות שהסולנית שלהן גברית כזו עם קוצים והיא צורחת ויש לה מלא גרופיות שלוטשות אליה עיניים בזמן שהיא מופיעה במועדון הדינדון.
טוב, טוב, די עם סטיגמות!
וכמובן שהכל ברוח טובה.
*יוסי שממתין למכות עתידיות מתחת לחגורה*

Rוית

New member
../images/Emo6.gif! דווקא לא נראה לך הגיוני יותר

שהלסביות יעריצו להקות עם סולניות חתיכות?
LOL, השירשור הזה משעשע אותי

j u n k

New member
טוב אם זאת מוזיקת לסביות

אז ללסביות יש טעם בנשים חחח
הת'ר נובה באמת נהדרת, אבל לא הייתי שמה אותה בשילוש הקדוש 0ללא ספק אלאניס טורי ופיונה) ולא בפיגור רחוק: טרייסי צ'פמן דלורס מהקראנבריז שירלי מנסון האגדית שרה מקייס צ'וייס פי ג'יי הארוי

UnprodigalSon

New member
כן! שירלי מנסון!

אני לא מאמין שהזנחתי אותה ככה... באמת אחת הזמרות עם היכולות הווקליות היותר טובות ששמעתי. למי שלא מאמין, שישיג איכשהו את השיר (רצוי לקנות) Nobody Loves You ותשמעו איך היא מתחילה את השיר בקול עמוק ונמוך ומסיימת בגבהים שלא היו מביישים זמרות אופרה. באמת זמרת גדולה. הצרה היחידה עם גארבג' זה ליריקה לא מושקעת במיוחד, ומעין מוניטין שהם בנו לעצמם של להקת "אנחנו-לא-מיינסטרים-אבל-שכחו-להכניס-אותנו-לקטגוריה-של-האלטרנטיבה-לכן-אנחנו-לא-מקבלים-זמן-שידור-וככה-אף-אחד-לא-מכיר/אוהב-אותנו". אבל באמת מומלצים... בחום רב.

השילוש המנצח שלי-

דולורס (מהקרנבריז)- אלאניס- רג'ינה ספקטור. אוקי את REGINA SPEKTOR אתם בטח לא מכירים, אז תמותו, סתם פשוט תכירו אותה היא ממש מצויינת! אני לא יכול להמליץ על שירים בודדים שלי כי הם נורא שונים אחד מן השני אבל אני יכול להמליץ על שני אלבומים שלה (ובאמת, אם אתם חובבי מוזיקה אתם חייבים לשמוע אותה): SOVIET KITSCH אלבום שהוא יותר קליט ויותר נמכר. 11:11 אלבום שהוא פחות "מקצועי", אבל הרבה יותר אנטימי. תשמעו ואני בטוח שלא תתחרטו. ופיונה ממש מצויינת, למרות שעד עכשיו שמעתי רק את TIDAL ואמרו לי שאין טעם לשמוע את שני האחרים כי הם פשוט פחות טובים.

Jagged chaos

New member
על הערה על פיונה בסוף...

Tidal - מעולה, אחת היצירות, מלנכולי חזק = 10 When the pawn - מוגזם להגיד שהוא פחות טוב.. הם שונים בגישה שלהם - 9.5 when the pawn לא "פחות טוב" מ-tidal עד לרמה שלוותר עליו. אלבום חובה בלי קשר. בשבילי - כמו להגיד למישהו - קנה את Junkie... ותר על Jagged.

למעלה