האהבה הוירטואלית שלי..

TheNimpa

New member
האהבה הוירטואלית שלי..

אמ.. את נ' הכרתי בבלוג TV, וכשראיתי אותו בפעם הראשונה ממש לא התרגשתי ממנו. הסיבה היחידה שעברנו לשיחות באייסיקיו הייתה שרציתי לשלוח לו שיר של דוד שלי מכיוון שהוא אהב שירים במרוקאית (והוא היה אשכנזי).. יום אחד השתעממתי וכתבתי לו והייתה לנו שיחה ממש ארוכה ונחמדה והפכנו לידידים טובים ודיברנו כל יום..:) היו לנו שיחות ממש נחמדות יחד.. התחלתי ללמוד על נרגילות,העשרתי את הידע הרב שכבר היה לי.. כלומר, הכנסתי עוד שטויות לראש.. עישנתי פעם אחת.. שכטה אחת.. זה היה כלום.. אוויר להכניס לראות רק שבמקרה הזה.. עשן. והוא רצה לפגוש אותי.. ואני אותו. הוא כל הזמן הבריז לי עד שיום אחד היה לבת דודה שלי יום הולדת,וזה היה בישוב שבו הוא גר.. אז הלכתי על זה ונפגשנו בזמן הארוע.. שעה נעלמתי להם.. סבא וסבתא נלחצו.. אבל יצאתי מזה מהר. כשראיתי אותו בפעם הראשונה.. הרגשתי משהו.. אבל לא חשבתי שזה רציני. רק 10 ימים אחרי זה, כשהוא היה אצלי בבית.. התחלתי להבין שמה שיש לי אליו זה הרבה יותר חזק.. ונכנסתי למין מערבולת רגשות.. סיפרתי לו והוא אמר לי שהיו לו קשרים בעבר שלא נגמרו טוב.. ובגלל זה הוא מעדיך ללכת עם דברים לאט.. ואז הוא אמר שהוא מחבב אותי אבל רוצה לתת לדברים לזרום.. אז חודש חיכיתי שהדברים יזרמו.. וכלום לא קרה.. כלום. הוא רק התרחק ממני בהדרגה.. התחמק.. זה כל כך כאב.. הוא השאיר אותי באוויר.. לא היה אכפת לו.. ואז התפוצצתי וכתבתי לו מכתב.. והתגובה שלו הייתה שהוא לא ישכח אותי לא משנה מה.. והאשים את התקופה. בשלב מאוחר יותר, בת דודה שלי דיברה איתו והסתבר לי בעקיפין שהוא מראש פסל את האפשרות שלנו יחד.. הוא לא נמשך אליי.. הוא לא אהב אותי.. הוא יצא עם עוד בנות.. וזו לא תקופה.. זה פשוט לא זה,אני לא המושלמת שלו.. והוא אידיוט, מרח אותי בסיפורים במקום להגיד לי את האמת.. עכשיו אנחנו סתם מדברים מידי פעם.. ולפעמים אני מרגישה שיש לו משהו כלפיי.. אבל אני לא אומרת כלום.

../images/Emo4.gif

מצטערת בשבילך..אני יודעת מה זה להרגיש איך שאת מרגישה... אבל אני מציעה לך להתנתק ממנו לגמרי.. ולנסות להתגבר עליו כדי שלא תיפגעי שוב... תצאי, תכירי אנשים אחרים ואולי תמצאי את האהבה שלך.. בהצלחה!

TheNimpa

New member
:)

אני לא אנתק איתו קשר.. אין צורך.. ניסיתי כבר לנתק וזה כאב. בנתיים אנחנו ידידים.. הוא לא יודע שאני יודעת.. אבל הוא ידע יום אחד.. כבר לא כואב לי לדבר איתו.. מעצבנים אותי הרמזים שלו.. זה לא במקום.

../images/Emo24.gif

אני מבינה כמה זה עצוב, לגלות שמישהו הוא לא כמו שחשבת שהוא אבל אם זה לא נועד להיות ואת מרגישה עדיין מרומה בגללו אולי כדאי לדלל את הקשר פשוט כדי שייכאב לך פחות חיבוק ממני

TheNimpa

New member
זה לא נועד להיות..

אבל יהיה בסדר.. תודה לשתיכן..:)

כל מה שנותר לי..

לומר לך זה רק שתהיי חזקה. ברגע שכבר לא תזכרי את הבחור יבוא חדש ואף יותר טוב.....כי זה מה שמגיע לך

gargamich

New member
באמת עצוב ../images/Emo10.gif ../images/Emo94.gif

אבל בהחלט לא נורא!
אני מקווה שתהיה לך יותר הצלחה בעתיד...
והוא באמת לא שווה את זה... אני הייתי מציע שיידע שאת יודעת, חבל על כל הבלבול שאחר כך. שיידע שאת יודעת, שאת מבינה שזה לא ריאלי, וזהו. אולי אפילו תישאו ידידים.

נשמע לי ממש מוזר../images/Emo4.gif

אולי אני לא מבינה גברים, אבל אם אתה לא נמשך לבחורה שכן נמשכת אלייך ואתה יודע שאתה עלול להשלות אותה. אז הכי הוגן זה לנתק קשר. אפילו שזה כואב. מה המטרה שלו בכל העניין? משעמם לו? אם את חושבת שיש לכם סיכוי אז תשיגי אותו ותראי לו שהוא כן יכול להמשך אלייך (קצת יוזמה לא תזיק
) אבל אם לא, אז חבל על הזמן שלך. זה רק עוצר אותך מהלהכיר את ה"אחד".

למעלה