למה הרובה לא ביד?
T the saiyan prince New member 27/11/05 #65 של ניו? כי בסצינה הוא מחזיק נשק קטן ביד ונשק גדול על הריצפה והוא עושה סלטה ולוקח את הנשק הגדול אם אני לא טועה והקטן סתם בכיס שלו
של ניו? כי בסצינה הוא מחזיק נשק קטן ביד ונשק גדול על הריצפה והוא עושה סלטה ולוקח את הנשק הגדול אם אני לא טועה והקטן סתם בכיס שלו
T the saiyan prince New member 25/11/05 #42 שרדר מTMNT 2003 גרייט סיאן מאן מDBZ ורד ויין של סטן וינסטון
B bellyboy New member 25/11/05 #47 יש לי כזו ממש מכוערת קניתי אותה בשוק ב2 ש"ח בלי הטלפיים עם החתול אני מעדיף אותה סקסית
T the saiyan prince New member 25/11/05 #46 ssj2 גוהן מהקרב מול סל זו הסצינה הכי טובה שיש בכל סל סאגה לדעתי זה אחרי שסל שובר לו את היד והורג את גוקו, ואז גוהן מחסל את סל
ssj2 גוהן מהקרב מול סל זו הסצינה הכי טובה שיש בכל סל סאגה לדעתי זה אחרי שסל שובר לו את היד והורג את גוקו, ואז גוהן מחסל את סל
T the saiyan prince New member 25/11/05 #49 תמונה כוללת ספידרמן ודוק' אוק' מהסרט ויקטור והקרופס ברייד רד ווין רובין מהסרט כולל האופנע, שממש דומה לאופנוע שבסרט, יש אפילו להבה שיוצאת מלמטה כשרובין משתמש בזה לקפיצה
תמונה כוללת ספידרמן ודוק' אוק' מהסרט ויקטור והקרופס ברייד רד ווין רובין מהסרט כולל האופנע, שממש דומה לאופנוע שבסרט, יש אפילו להבה שיוצאת מלמטה כשרובין משתמש בזה לקפיצה