האדמו"ר היה המום!!!!

האדמו"ר היה המום!!!!

האדמו"ר שלי תמיד חשב שהוא נצר של גזע טהור נכד לאדמורי"ם אם שלשלת ייחוסין עד לדוד המלך ע"ה, לאחרונה הוא מאוד התגאה בזה בפומבי שאין בייחוסיו שלו כל פגם, עד שנכנסתי עליו ואמרתי לו כבוד הרב אתה לא אחר מאשר נכד של ירבעם בן נבט שחטא והחטיא את הרבים (רח"ל) הוא הסתכל עלי מה!!!! כן כן אמרתי לו והנה חישוב פשוט יוכיח לך את זה, עד לתקופת ירבעם יש לפחות 90 דורות (כל דור הנו 30 שנה, תקופת הפוריות של אדם ממוצע היא בין גיל 20-40 בממוצע 30 שנה) כבוד הרב אם תבדוק מכמה חלצים יצאת לפני 90 דורות, דהיינו כמה סבות וסבתות היה לך בתקופת ירבעם בן נבט תגלה שמספרם מגיע ללא פחות מ- 1,237,940,000,000,000,000,000,000,000 אנשים, איך ? פשוט 2 הורים, 4 סבות וסבתות 8 אלטר זידע´ס אין באבעס וכך הלאה..... עד 90 דורות, נו וכלל לא היה כל כך הרבה אנשים בעולם באותו תקופה (גם היום זה רחוק מאוד מזה) גם אם מספר האנשים היה אז כפי שיש היום זה עדיין יותר מפי 1,000,000,000,000,000 מהיום, הכיצד!!! אלה שכל אחד מאתנו הוא נכד של כל אחד מבני דורו של ירבעם בן נבט (כמובן ממי שהיה לו ילדים)בממוצע 1,000,000,000,000,000 פעמים ולכן כבוד הרב הוא לא רק נכד של ירבעם בן נבט אלא של כל הגויים והרשעים מאותו תקופה ולא רק בפעם אחת אלא ביליוני פעמים, אז בבקשה אל תשוויץ עם גזע הטהור שלך.

צחוקים איתך! ../images/Emo6.gif

באמת אמרת לו? ונשארת בחיים כדי לספר בפורום? גיבור המילניום!

כן! שומרת נפשה

לאחר יום הוא קרא לי ואומר שהעלילה שלי עליו לא בדיוק נכון, כי ישראל קדושים הם וחלילה לא התערבו באומות ובפרט ייוחס כזה שממנו אני בא, הסתכלתי לו בעניים ואמרתי מאיפה העניים הכחולות של הרבי! האם דער זיידע(הסבא) אברהם אבינו הגיעה מעיראק עם עיניים כחולות?! בקיצור אפילו רק סב אחד מכל המיליארדים היה גר או סבתא אחת התפקששה לה משהוא במיטת הגוי זה היה מספיק לשבור את כל אילן היוחסין שלך, אבל רק מאחד כזה לא היה לך עדיין עיניים כחולות, טוב אני יחשוב על זה הוא אמר בצער.

מוטלה1

New member
גמרא במסכת קידושין

נשים בציון עינו בתולות בערי יהודה, ולכן אומרת הגמרא שיתכן וכולנו ממזרים. גיל קופאטש אמר פעם, שהוא מודה לקוזאק שאנס את סבתא שלו, בזכותו הוא בלונדיני.

חזק הקטע עם העיניים

ובוא ננחש שנינו ביחד למה לפי הערבים צבע עיני השטן הוא כחול... ומה עם רות המואביה, היא לא ערבבה את כולם גנטית עם פסולי חיתון? ומשה רבנו לא התחתן עם בת כהן מדיין? ואסתר המלכה הצדקת לא התחתנה עם איראני שאפילו לא טרח להתגייר או לפחות לסלק את הפסלים מהבית? מה הסיפור?

אתה לא מאיים על אף אחד

אתה לא מפחיד אותו בזה שאתה אומר שהוא ממזר משום שזה בדיוק מה שהוא טוען,ואם כן אתה לא צריך סימנים להוכיח את זה כי בנים עדיפי מסימנים.

בנשק

New member
המוייפת של הרבי מבעלזא

ומופת גדול ארע בזמנו עם האדמור מבעלז שליט"א, כשהתרגז על מישהו שעשה עבירה גסה וקילל אותו שלא יוציא את יומו, ובאו חסידים והתחננו אליו בדמעות שיבטל הקללה, ובסוף נענה האדמור ברוב חסדיו וביטל הקללה, ואכן ההוא בסוף נשאר חי, וכח החסידים נרעשו ונתפעלו מאד מהמופת הגדול הלזה.

למעלה