האדם vs החיה. מי עליון ומי תחתון?

antreprize

New member
היא לא נזנחה ואין שום סיבה לחשוב ככה.

זה ברור שיש בה חורים מדעיי(אם יש כאלה), לא יכולים להיות בה חורים אחרים כי אין תיאוריה לא מדעית. איזה חורים יש בה? מותר לך לפרט? גם אם הם קיימים, הם לא גדולים מספיק בשביל לזנוח את תורת האבולוציה, חורים כאלה אינם סבירים.

antreprize

New member
למה שאת לא תצאי ותלמדי?

זה ברור שיש חורים בתורת האבולוציה, קשה מאוד להשיג ראיות לכל פיפס קטן ב2 מליארד השנים האחרונות, אבל החורים האלה אינם גדולים מספיק בשביל לזנוח אותה.

Dragonaut

New member
וואלה? לא קבלתי מזכר בעניין

התיאוריה לא נזנחה, יש בה חורים, אבל היא ממש לא נזנחה. אנשים מקדישים חייהם עד היום למחקר בעניין. יש גם קצוות חוט שהתגלו בתקופה האחרונה, אבל אין השלמות רשמיות.

Dragonaut

New member
וואלה! לא קבלתי מזכר בעניין

תורת האבולוציה לא נזנחה מעולם, יש בה חורים, אך זה לא אומר שנזנחה. מדענים מקדישים חייהם למקר הנושא עד היום. אפילו נמצאו קצוות חוט בתקופה האחרונה, אין השלמות רשמיות, אבל יש כוונים. לא יודע למה החלטת שהתורה נזנחה.

antreprize

New member
דרווין לא משווה אותנו לקופים.

תורת האבולוציה אומרת שלנו ולקופים יש אב משותף. זה מאוד נחמד שיש לך תיאוריה משלך(ואני בספק אם באמת יש לך תאוריה משלך, אני לא מאמין שיש לך כסף למחקרים, אולי התכוונת להשערה?). אבל כרגע היא לא שווה הרבה.

תאוריה גבר

יש לי תאוריה אתה יכול לקרא לזה השערה/אמונה/"אולי" או כל דבר אחר בשבילי זה אותו דבר בידיוק כמו שליהודים הנוצאים ושאר הדתות יש את התאוריה שלהן

אז אל תאמין

לא באתי "להחזיר בתשובה" ולא, לא למדתי ביולוגיה אבל אני לא צריך תעודה כדי שהיה לי תאוריה וגם לך יש תאוריה/דעה/אמונה/אולי ואתה לא מאמין שיש לי תאוריה וזאת התאוריה שלך, אתה לא בטוח אין לך שום עובדות זה תאוריה תחליף את המילה תאוריה עם "אולי" או אמונה (כמו שעשית) והמשפט לא ישתנה לרבנים יש את התאוריה שלהם לדרווין יש את התאוריה שלו ולי יש את התאוריה שלי ואני לא בטוח אבל הרבנים שאומרים שבאנו מ"אלוהים" גם לא למדו ביולוגיה ואין להם שום תעודה וזה לא עוצר מיליוני אנשים להאמין בתאוריה שלהם

אז אם אתה לא יודע

איך אתה בטוח שזה לא תאוריה? יש לך תאוריה שאומרת שאין לי תאוריה ואולי יש לי תאוריה...אולי... הכל תאורתי

antreprize

New member
אני לא מאמין שיש לך תיאוריה.

אין לך השכלה בתחום ולא ביצעת שום מחקר, הסיכוי שיש לך תיאוריה נמוך.

Dragonaut

New member
../images/Emo45.gif

אולי השערה, וגם היא לא מבוססת במידה ואין לה גיבוי של ידע. אז נשארת עם רעיון.

ואיך אתה יודע את זה?

אתה מתאר לעצמך, אתה מנחש, אתה מאמין, זאת התאוריה שלך... אולי בכלל אני בחורה שעובדת על כולם... חומר למחשבה אבל זה בסדר אתה יכול להאמין במה שאתה רוצה כמו שאמרתי אני לא באתי להחזיר בתשובה אף אחד

antreprize

New member
אין לך השכלה מדעית ולא ערכת מחקרים,

הסיכוי שיש לך תיאוריה שואף לאפס(וזה כמעט הגזמה).

למעלה