האדם שאתה חיי איתו.......

האדם שאתה חיי איתו.......

האדם שאתה חיי איתו וכרגע נפרדתם אתה מגלה שזה לא מי שהיית נשאוי לו 20 שנה פתאום דואג לילדים מוציא אותם מבית הולך איתם לטיולים אדם שכל שבת נשמתי הייתה רוצה לצאת אחרי מלחמה אדם שתמיד היה עייף שלא רצה קשר עם אחיים שלו ועכשיו לא נפרד מהם לרגע יוצא איתם לטיולים אדם שמנסה להיות הכי טוב כרגע אדם שמנסה להיות אבא טוב שבחיים לא שאל רק אני הלכתי לקחתי אדם שכאשר אתה רוצה שיחזור והוא משקר לך בפניים מעליל עלילות מלכלך אדם שאומר שהוא אוהב אותי ואת הילדים אדם שחושב שנתגרש נהיה ביחד אדם שמשקר לך בפניים לא יודעת אייך לסמוך? האם כדי לי לסמוך עליו ? מה הייה מחר? מה לעשות זקוקה לעצות?

נומלה

New member
כשאת מתגרשת

את צריכה להפסיק להתיחס לרצונות ולהתנהגויות שלו ולהתחיל להתיחס לרצונות ולצרכים שלך. אז עשי הכנות לפרידה שלימה גם אם הוא עושה קולות של פוצי מוצי פתאום. לא הייתי מיעצת לך לגור איתו אחרי הגירושין אלא לקחת פסק זמן ממנו שבו הענינים יתנהלו לפי הסכם הפרידה שתסכמו ויקבל חותמת של בית המשפט.

מלכוד 42

New member
היהפוך כושי עורו?

את יכולה להיות בטוחה שבמשך 20 שנה הוא היה הוא עצמו... ואם זה לא האופי שלו... זה לפחות מה שהוא הרגיש מתי שהוא היה איתך.. 20 שנה בן אדם לא יכול להתחבא מעצמו ואם עכשיו הוא משתנה.. כמה זמן זה יחזיק מעמד את חושבת? ואם התנהגות החזקה באמת תחזיק מעמד.. כנראה שמערכת היחסים איתך הייתה הבעיה

אייבורי

New member
אל תסמכי

אחרי שתתגרשו אין יחד ותפסיקי לחיות באשליות, אחרת זה באמת יגמר בבכי. מצד שני על טיפשות משלמים [אולי זה יכניס בינה בקודקוד]

למעלה